• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
autor
Holky já se ale bojím že zůstanu na ocet :frowning2:
holky z témátku kam jsem chodila na začátku snažilkování už chtějí některé druhý
ach jooooo
jinak zatím se mi nepodařilo doktorovi dovolat.. za chvilku bude druhej pokus....
12. říj 2009 ve 13:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
tý jo holky já kdybych měla mít mímo za zásluhy tak ho už určo mám! a nejen já že jo Kapříku, Luci!
12. říj 2009 ve 13:21  • Odpověz  •  To se mi líbí
Luci, ale bacha nesmíš si přít CHCI!!!!! to se ti splní, že budeš chtít!!!!!!!!
12. říj 2009 ve 13:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Holky tak mám nové info..
podařilo se mi dovolat k doktorovi.. misky přišly ale prý nepřišly zase nějaký barvičky :grinning: :grinning: :stuck_out_tongue_closed_eyes:
ty by měly přijít do 14 ti dnů..takže tohle se bude řešit za běhu :grinning:
no nicméně žádost na pojišťovnu mi pošlou a nemám se bát schválí mi jí .. do těch 14 dnů kdy se začne se stimulkou :dizzy_face:
pro léky si jedu asi teď o víkendu v sobotu.. pro všechno.. recept na Proveru, injekce utlumovací i ty stimulační..
no a jdeme na věc!!!! Začínám už za necelých 14 dnů!:sunglasses:
12. říj 2009 ve 13:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
Wrtul, parááááááááááááááááááda :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
12. říj 2009 ve 13:58  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtul--supeeeeeer :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
12. říj 2009 ve 14:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Miluško díky za info.. to víš líná huba holý neštěstí že jo.. prostě jsem jim řekla že to potřebuju schválit a že tam nemůžu to jen jen podepsat..
tak to najednou šlo prý to dřív jak za 14 dní bude schválené :wink: :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face:
No ale ještě se musím objednat k doktorovi.. nicémě na to by se mi už hodila neschopenka.. tý jo nedala by mi ji všeobecná doktorka? Já jen že budu věčně někde jezdit - 3x týdně krev, Brno, do toho injekce..
12. říj 2009 ve 14:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
teda holky, dnes to čtu jako román ajsem napnutá jako kšandy, teda dnes je cosi fajného ve vzduchu. Wrtulko to jsou naprosto skvělé zprávy a vidíš, vše se stihne a misky taky jsou a schválení... KApříku, tak to je bomba, vše ti vychází, moooc tomu věřím, to by v tom byl čert a evule, já fakt myslím, že jsi těhule, dobrá možná to někdy blbne při cystě,ale to by byla slabě pozitivní a po delší době,ale rychlá tlustice, to je miminko jako udělané...uvidíš...a už je po druhé tak volej ne.....
Irmy ve středu jdu na kontrolu, tak se dozvím termín ma OGTT a příští týden do Predika natočit Rudíka na 3D, tak se těším...
12. říj 2009 ve 14:22  • Odpověz  •  To se mi líbí
....to tomu teda věřte :slight_smile:
12. říj 2009 ve 14:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
si piš a Evíkovi věřím taky, dlouho tu nebyly zázraky a vánoce se blíží a já psala, že do vánoc budou všechny těhule, tak je na čase s tím začít něco dělat....bylo by fajn zaktualizovat tabuli ne?
12. říj 2009 ve 14:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky....tak test z krve je pozitivní!!!!!!! :slight_smile: prý mám hodnotu 1457 což vůbec nevím, co znamená. kolik jsi měla Ty Rudi?...a v pátek jdu do car na utz...jsem zvědavá, nevím, co ta cysta může způsobit...no ještě tomu úplně nevěřím, dokud to nepotvrdí dr! ale jsem na dobrý cestě, vím to....

wrtul, mističky jsou super a máš pravdu, líná huba holý neštěstí, musíš tlačit a ptát se...jinak se na tebe vyprdnou....jsem ráda, že za 14 dní začnete! :slight_smile:
12. říj 2009 ve 14:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
Wrtul, není zač, v genetu to takhle funguje normálně, ale jak jsem psala, co CAR co jiný postup.
Jinak všeobecná ti neschopenku dát může, ovšem je problém na co ti ji vystaví, jestli je chápající tak to určo nějak zařídí, kámoška to tak taky měla, neb v jejich CARu neschopenku nevystavují :unamused:, tak si došla k obvodní a marodila tuším se zády.

Koukám, že těhule mají tento týden kontrolní :grinning:, já jdu do poradny zítra :dizzy_face:
12. říj 2009 ve 14:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
evík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!já věděla, že zázraky se dějíííííííí prostě jsem to tušila a byla o tom přesvědčená, ty brďo, no to je jasné, že čekáš miminko, to by cysta neudělala i kdyby mooc chtěla
dle hcg jsi v 5-6tt a to na UZV už uvidíš srdíčko...úžasné a nej zpráva dne.....mooooc gratuluji, táta se snad dnes zblázní, až mu tohle řekneš...
12. říj 2009 ve 14:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Evi to znamená že jsi těhule těhulovatá!
Takovýhle číslo nemůže a nemůže být jen z cisty!!!!!!!!!
Takže gratulace maximální!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miluš uvidím jak s tou neschopenkou.. v Heliosu jí dávají až od těch prvních stimulačních injekcí ale já bych ji asi potřebovala dřív.. o týden i když možná že ne a tu konzultaci v Heliosu nechám na tu dobu to je dost času se domluvit na všem..
12. říj 2009 ve 14:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
rudi, já už mu to řekla, jenom se smál do telefonu jako blázen:slight_smile: to jsme nečekali, říkali nám, že s naším spermio přirozeně ani náhodou...díky za vysvětlení té hodnoty :wink: tak ještě uvidíme, co mi řeknou po tom utz...mě totiž ten pravý vaječník pořád bolí/píchá...holky, já bych se tak chtěla radovat, ale nevím, jestli máme vyhráno...ale musím být pozitivní, že jo? :slight_smile:
12. říj 2009 ve 14:44  • Odpověz  •  To se mi líbí
Která pravidla porušuje: | Zruš abla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 19.6. test z krve, bohužel negativní, koncem srpna jdeme do 2. IVF, snad i s PK
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček - neúspěšné
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5. bude KET
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal bude KET
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) 1IVF-neúspěšné, 20.06.-KET-neúspěšný
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,IVF+ICSI+PICSI (PGD 7 embrijek - všechny se zastavily ve vývoji, PGD neproběhlo
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK, ms dorazila 22.6. a od 27.6.09 start:Gonal-F po 75jednotkách,4.7.píchnout 5000IU Pregnyl a 6.7.OPU,8folikulů a z toho 4vajíčka,8.7.volat po 11h jak se embryjka vyvíjejí,od 7.7.utrogestan-3*denně po 2tabl.(zavádím)+prednison(ten je již od března 2009),9.7.v 10h ET 4 a 8 buněčného embrya,za 14dní 23.7.se dostavit na test hcg z krve
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku
Atlaselka ( Pronatal Praha)-1.IVF,stimulace od 15.7-Gonal,Cetrotide,OPU 23.7.ze 14ti folíků 10vajíček,oplodněny 4.ET 26.7.zavedeny 2 osmibuněčná embrijka+2 v mrazáčku.Prednisone,Utrogestan.11.7 HCG 165,13.7 HCG 600,18.7.UTZ bohužel nic,HCG 100
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10.OPU 9.6. 4 vajíčka ,11.6. máme dva bojovníčky..ET13.6. 8bun. a 10bun.embryo - nic
2.IVF začínáme 17.8. 262j Gonal+Decapeptyl OPU 28.8.4 vajíčka ET 1.9. 2 kousky morulky test 10.9. negat.

ČEKATELKY na stimulaci :
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF 29.4.2009 neúspěšné, 2.IVF 11.8. poslána žádost na VZP, anopirin + kyselina listová, žádost schválená, 3.4. konzultace u Mudra a vyzvednutí léků, stimulka od cca 19.9.2009 - dobrý datum)


STIMULANTKY:
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov
evak99 (Gennet Praha), 2x neúspěšné IUI, 1. IVF (krátký protokol), od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel, biochem. těhu; KET asi 29/9
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné, 9/09 Ket neg., 2.10. utz před dalším KET.



ČEKATELKY na // po ET (KET):

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
Lopata49 Gennet Praha 3x IUI negativní, 1.IVF-ICSI MA v 5.-6.tt, KET neúspěšný, 2.IVF+ICSI+PK- ET 25.5., 9.6. hcg 3243, 23.6. 2 srdíčka 6+4 tt
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 24.6. zavedeny 2 embrijka, zítra se rozhodne, jestli zbylé 3 zamrazí, mrazáčci žádní, 13.7. HCG 8.717, 29.7. ultrazvuk, 2 srdíčka potvrzena (12,5mm a 11,9mm)
zuzka72,26.6. transfer 2 embií, zbytek 14ks zmraženo, 16.4. HCG nad 400, 21.7. na UTZ 2 bublinky se srdeční akcí
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI , od 25.6. orgalutran. 25.6 kontrolní UTZ, vpravo 6 folikulů, vlevo 5, všechny zhruba 11 mm, velké. 27.6. další kontrolní UTZ, folíky jsou ještě malý cca 14 mm, zvýšena dávka puregonu ze 150 na 200, OPU 2.7. - 15 folikulů z toho 12 vajíček, ET 7.7. - zavedeny 2 blastocysty, test za 14 dní - OHSS, 14.7. slabá //, 17.7. potvzeno HCG z krve 238
12. říj 2009 ve 14:44  • Odpověz  •  To se mi líbí
evi já mám radost, jako by to bylo moje těhotenství, samo hrozí i varianta mimoděložního dokud není UZV,ale naděje je velká, asi máš na jednom cystu a z druhého jsi otěhotněla, tělo bylo ještě připravené z KETu..no je to skvělé, našla jsem ztracenou tabuli, tak kdo má změny a nové plány...
evi jsem ráda za všechny holky, ty teď prostě potvrzuješ, že zázraky se dějí a že pokud je na vině chlap, je to nejisté, spermio se může zlepšit ze dne na den ai ti, co jim byl doporučen dárce můžou klíďo otěhotnět přirozeně.... já jsem tak šťastná, že se vám daří....až mě rudík začal kopat, chce kamarádů plnou hromadu, tak kdo je tam dál.... :grinning:
12. říj 2009 ve 14:48  • Odpověz  •  To se mi líbí
Evíku super, a držím palečky na UTZ, určo tam bude krásná blikající fazolka :slight_smile:
12. říj 2009 ve 14:49  • Odpověz  •  To se mi líbí
Rudí, díky moc, jsi krásně pozitivní :slight_smile:
no počkáme na utz, ať nejásám předčasně...ale pokud to dopadne, tak jsme opravdu příklad toho, že se ty spermiogramy mění a jeden nikdy neví a naděje by se neměla ztrácet!
12. říj 2009 ve 14:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
do pátku to musíme nějak vydržet,ale je to na dobré cestě :slight_smile:
wrtulka taky začne a kapr, ta už je vlastně pozitivní a už se s těhulemi roztrhl pytel a vánoce můžou začít, stejně už dnes na horách sněží ne?
12. říj 2009 ve 14:58  • Odpověz  •  To se mi líbí
máš pravdu, super příprava na vánoce... :wink:
12. říj 2009 ve 14:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
evííííííí já to věděla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!holka všechno to pomohlo .....alternativní léčba a je to !!! jsi těhule !!!
12. říj 2009 v 15:03  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
udělala jsi mi krásný den.....díky
12. říj 2009 v 15:04  • Odpověz  •  To se mi líbí
mě taky protože věřím, že nám se to taky povede :slight_smile:))))
12. říj 2009 v 15:06  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
:grinning: :grinning: :grinning:
...........já jsem vám to říkal :slight_smile:
Evi, my máme taky spermiogram na přesdržku a loni jsme otěhulili přirozeně :slight_smile:
12. říj 2009 v 15:07  • Odpověz  •  To se mi líbí
jee holky, tak to mám radost, že jsem vám zlepšila den. Já tomu pořád nevěřím, moc nevím, co mám dělat...takovej sraček před tím, že to je teď tak neskutečný.... :slight_smile:
díky vám všem moc, nechci to zatím říkat nikomu, jen vám tady na koni :wink:
ale manža mi minulý týden říkal, že až se nám to povede, tak ani nebudeme vědět díky čemu přesně, protože jsme si dali z tý alternativní léčby od každýho něco...
12. říj 2009 v 15:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Evi :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face:
12. říj 2009 v 15:25  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj Holky,
Nakukuju a co nevidím. :slight_smile: Evi hrozně moc gratuluju! To je super, že se vám zadařilo přirozeně. Moc držím palce, ať je vše ok.
12. říj 2009 v 15:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
ev.... každopádně něco pomohlo :slight_smile:))
12. říj 2009 v 15:36  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
kači a co ty?
12. říj 2009 v 15:36  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek