• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
....Wrtul to je návštěva mimíska :slight_smile: :wink: a byl to kluk nebo holka?
23. říj 2009 v 11:29  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Kapříku já nevím bylo to miminko..
kopalo v bříšku..a já ho hladila a měla moc ráda a bylo mi jedno jeslti je to kluk nebo holka :dizzy_face:
:wink:
Teda já sem slušnej magor :grinning: :grinning: :wink:
23. říj 2009 v 11:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
to neva :slight_smile: musíš mít otevřený vrátka pro klučičí dušičku i pro holčičí :slight_smile:
23. říj 2009 v 11:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Kapříku to asi jsem :wink:
a co by sis přála víc ty?
Btw díky moc za včerejšek... :wink:
23. říj 2009 v 11:45  • Odpověz  •  To se mi líbí
Wrtul, jasně, že je ten sen pozitivní a prostě se ti v něm odrazily tvoje největší touhy :slight_smile: a žádnej magor nejsi, neboj. Mě se taky před IVF zdávalo o porodu a že mám břicho, občas to byly příjemný sny občas spíš takové noční můrky, ale to asi už k tomu patří :slight_smile:
23. říj 2009 ve 12:22  • Odpověz  •  To se mi líbí
:slight_smile: Já? mě je to úplně jedno :slight_smile: hlavně aby to bylo zdravé :wink:
A to jako fakt. Jinak jsem vždycky chtěla prvního kluka a potom holčičku, aby jí bráška chránil
ale zase kdyby to miminko mělo být jen jedno, tak holčičku.
Chci jí dělat culíčky :grinning: :grinning: :grinning:
23. říj 2009 ve 12:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Kapříku :grinning: :grinning:
tak teď mi spadl kůň když jsem napsala příspěvek :astonished:
23. říj 2009 ve 13:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
Kapříku, culíčku a růžové šatičky s volánkama viď :grinning:

Jo kůň zase poslední dobou pěkně blbne :frowning2: grrrr
23. říj 2009 ve 13:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
no holky, dneska nějak blbne...jsem se za váma chtěla stavit a nešlo mi to pořád připojit :frowning2:
23. říj 2009 ve 13:18  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tak jsem si právě volala ohledně výsledků na triply a hle, mám je v pořádku :dizzy_face: , tak to jsem fakt nečekala, když většinou vycházej zkreslený, tak jsem si i docela oddychla. No uvidím co mi řekne dr. za 14 dní v poradně. :fearful:
23. říj 2009 ve 13:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Miluško tak to gratulace!!!!
No tak to se na tu plodovku vybodni ne? :wink:
23. říj 2009 ve 13:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
Wrtul, už jsem v genetu dohodnutá, že nejdřív půjdu na UTZ screening a pak se uvidí, jak se k tomu bude stavět MUDr. Ale prý když chtít nebudem, tak samo nemusím, jen tam budeme muset něco podepsat, že s tím nesouhlasíme, tedy jestli jsem sestřičku dobře pochopila.
23. říj 2009 ve 13:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
..................holky také mi to nefachalo :unamused:
milu gratuluji, další krůček za vámi :dizzy_face:
23. říj 2009 ve 14:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky holky po dlouhé době. Potřebovala bych poradit :kdo z Vás měl alegii na spermie a co s Vámi dělali jestli jste to léčili ty tři měsíce nebo jste šli do IVF. Díky za odpovědi.
23. říj 2009 v 15:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Ahojky mladamamko :dizzy_face:
chrobi tu řešila alergii na sperma.. ale nevím zatím jí to jen zjistili..
no a oni to umí tou medikací .. ale 3 měsíce se asi oprvdu musí čekat..
23. říj 2009 v 15:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
luci tak to je neskutečné jaké krávy ještě chodí poo světě,ale naštěstí tebe může urazit jen inteligent ne...
wrtulko, krásný sen, to já měla dnes v noci přesný opak,zdálo se mi, že jsem před stimulací...děs, ráno jsem hysterčila a hned po probuzení hledala ten můj pupek aaaa BYL TAM a taky postýlka vedle postele....ufff
Evi Utroš je určo dobrý i jen jako prevence a 3x1 je normálka, neboj...buď ráda, že ho raději máš...a že se o tebe starchuje,ale mysli pozitivně...jsi šikulka....
wrtule, nejsi magor, je to normálka, počkej jaké budeš mít sny v těhu, to je někdy mazec, ty moje někdo natočit, tak mě zavřou na psychinu ale okamžitě....
miluško super, triple neg. to je skvělá správa, stejně to letí, koukám, žeuž jsi 19tt a to jsi to tu nedávno oznamovala...
23. říj 2009 v 15:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
Četla jsem někde příspěvek od Helenky, že jí měla taky , ale nevím asi sem moc nechodí. Ona prý IVF to jde obejít, že člověk bere ten prednison a spí jen s kondomem. Už mě nebaví to čekání. A co ty wrtul kdy jdeš znovu do toho
23. říj 2009 v 15:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
Rudýsku, já furt říkám, že to taky značí divně, hele uvidíš, že v pondělí tam budu mít 20 tt a ve středu 21 tt


Ahojky mladamamko, většinou co vím, tak to ty 3 měsíce léčí, aby byla jistota. A jj, bere se většinou prednison a sexík jen s ochranou
23. říj 2009 v 17:10  • Odpověz  •  To se mi líbí
mladamamko, moc sem nechodím..tedy chodím, ale většinou jen koukám, co je nového ...a než to přečtu, už nemůžu sedět..

u mně také diagnostikovali alergii na sperma (univerzální nikoli pouze manželovo) a IVF se nám povedlo, ani jsme to nijak neléčili, doktor řekl, že takhle se to obejde, ale sexovat jsme měli s ochranou...
Gucci se léčila.. no ono asi záleží na tom, jak je alergie silná, nebo nevím...
když mě propouštěli z gennetu, tak tam přede mnou byla akorát holčina se stejnou diagnózou a teď se podrž, otěhotněla přirozeně..vůbec tomu nechtěla věřit...takže ono je to opravdu centrum asistované reprodukce..asistují, asistují a je-li zhůry přáno, je i dáno :slight_smile:
tak nezoufej! :slight_smile:
23. říj 2009 v 17:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
rudíku díky moc...ty jsi ten utroš brala taky viď? :wink:

milu, tak to je super, že vyšly testy dobře! další křížek můžeš odškrtnout!
:slight_smile:
hezký večer holky
23. říj 2009 v 17:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
evi utroš jsem brala ještě kdysi jako snažilka, po otěhu teda jako automaticky po ET jsem dostala Crinone gel, je to to samé, jen jednou denně se to zavádí, zaváděla jsem do konce 12tt, no nic moc a steně jsem špinila, tak moje nervy...ale vidíš...jedeme dál s pupendem :grinning:
23. říj 2009 v 17:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
Helenky díky za informace. Mě dneska přišli výsledky a do Artu jdu až 6.listopadu, tak nevím co bude. mám jen mírnou alergii, tak se uvidí.
23. říj 2009 v 17:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
Hodila jsem do albíčka výsledky té genetiky-KONEČNĚ !!!
24. říj 2009 ve 12:50  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Ahojky Zuzi :dizzy_face:
Jdu ti juknout do albí na :dizzy_face:
co jinak nového ? my zrovna poobědvali a uklízím tu spoušť co tu je...
jinak odpolko jedu na návštěvu ke kamarádce s mímem..
24. říj 2009 ve 12:58  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky holky.
No Wrtulko,tak koukám,že ten tvůj šéf je taky pěkný mimoň. Kulový je jim po tom,já chápu,že jim jde o to,aby věděli jak se na to nachystat,ten můj se mě na to taky nezapomněl zeptat.Ale nic jim po tom není a asi ani nejsou schopni pochopit,že si to naplánovat nemůžeme,když nevíme,kdy to dopadne. Že jo. Oni si jako naivně myslí,že jim řekneme,teď budu doma a určitě to dopadne,takže se do práce nevrátíme. Já jsem dříve také plánovala,že budu v těhu chodit do práce,ale ted už si to nemyslím a budu si užívat toho,že můžu být doma. Samozřejmě pokud budou něco potřebovat,jsem ochotna jim vyjít vstříc,ale po tom co předvedli? Jinak po tom,co jsem si to trošku probrala v té své hlavě,jsem naprosto nad věcí a jsem na ně nachystaná. A to co kolegyně vypustila z pusy,tak to mě akorát potvrdilo to,co jsem si o ní myslela,že je hloupá,jak daleko vidí. A nejspíš si budu hledat jinou práci a docela se na to těším.
Wrtul a kdy si vezmeš NP,taky budeš přece doma,že? Já se snažím odpočívat,protože jsem dostala rýmu a trošku mě bolelo v krku,tak abych byla v pořádku.
A to je dobře,že se ti zdají takové pozitivní sny. :grinning:

Milu musíš se šetřit a dávat pozor.

Jinak s tou kolegyní máte pravvdu. Já už jsem naprosto nad věcí a nic,co ona vypustí mě nemůže rozhodit,naopak. Ona byla sprostá,ona řvala,tak jsem jí řekla,že labilní je zřejmě ona a musím říct,že jsem na ni nachystaná.
A jestli to tam nebude k vydržení,půjdu jinam. Však ono se něco najde,všechno zlé je k něčemu dobré. Ta práce mě baví a moc,ale s ní ne a vůbec mě nikam neposouvala a stála jsem na místě. Tak třeba najdu něco,co by mě bavilo více a bude zajímavější. Však už tam jsem osmý rok. Změna je život,že.

Jindři tak tak,já zase říkám,že boží mlejny melou pomalu,ale jistě a ono na ně jednou dojde a možná šéf bude jednou litovat. Ale momentálně je mi to naprosto šumák. :grinning:
Snad ti ta mrcha brzo dorazí. Držím pěstičky.
24. říj 2009 ve 20:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jinak holky musím vám konečně napsat,jak jsem dopadla včera na Unice.
Takže 1.utz-na každém vaječníku je deset folíků,velikost 10-12mm,takže super,Gonal účinkuje dobře. Dr. byl spokojen,já taky. V pondělí na další utz a čtvrtek,možná středa bude punkce.
24. říj 2009 ve 20:36  • Odpověz  •  To se mi líbí
NEchci to zakřiknout,ještě to nic neznamená,ale spokojená jsem.
24. říj 2009 ve 20:40  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Ahojky všem!
Luciferku jsme totálně na stejné vlně! Já bych asi po nezdaru uvažovala o změně práce atd.. prostě změna je život a všechno zlé je k něčemu dobré..
Ten UTZ super úrodička!!!!!!Moc obrovská gratulka!!!!!!!
JInak holky hlásím že ode dneška je ze mě zase taky stimulantka.. ráno jsem si vzala první prášek Provery a tou se začíná SVIF protokol.. takže s s dovolením přehodím v tabulce do jiné části a doufám že všechno dobře dopadne!!!
25. říj 2009 v 09:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
PODPORY V TÝMU:
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček - neúspěšné
Chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10.OPU 9.6. 4 vajíčka ,11.6. máme dva bojovníčky..ET13.6. 8bun. a 10bun.embryo - nic
2.IVF začínáme 17.8. 262j Gonal+Decapeptyl OPU 28.8.4 vajíčka ET 1.9. 2 kousky morulky test 10.9. negat.

ČEKATELKY na stimulaci :

Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF 29.4.2009 neúspěšné, 2.IVF 11.8. poslána žádost na VZP, anopirin + kyselina listová, žádost schválená, 3.4. konzultace u Mudra a vyzvednutí léků, stimulka od cca 19.9.2009 - dobrý datum)


STIMULANTKY:
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné, 9/09 Ket neg., 2.10. utz před dalším KET.
Lucifirek- 1.IVF I/08 test. 2.3: negativní, 2.IVF,začátek stimulace 2.10., 1.utz 23.10.
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,IVF+ICSI+PICSI (PGD 7 embrijek - všechny se zastavily ve vývoji, PGD neproběhlo, SIVF protokol začíná 25.10.2009 Proverou, od 1.11.2009 utlumující injekce Decapeptylu

ČEKATELKY na // po ET (KET):


TĚHULKY:
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
Lopata49 Gennet Praha 3x IUI negativní, 1.IVF-ICSI MA v 5.-6.tt, KET neúspěšný, 2.IVF+ICSI+PK- ET 25.5., 9.6. hcg 3243, 23.6. 2 srdíčka 6+4 tt
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 24.6. zavedeny 2 embrijka, zítra se rozhodne, jestli zbylé 3 zamrazí, mrazáčci žádní, 13.7. HCG 8.717, 29.7. ultrazvuk, 2 srdíčka potvrzena (12,5mm a 11,9mm)
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI , od 25.6. orgalutran. 25.6 kontrolní UTZ, vpravo 6 folikulů, vlevo 5, všechny zhruba 11 mm, velké. 27.6. další kontrolní UTZ, folíky jsou ještě malý cca 14 mm, zvýšena dávka puregonu ze 150 na 200, OPU 2.7. - 15 folikulů z toho 12 vajíček, ET 7.7. - zavedeny 2 blastocysty, test za 14 dní - OHSS, 14.7. slabá //, 17.7. potvzeno HCG z krve 238
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila,
ultrakrátký protokol odebráno 6 vajíček, zavedeno jedno embrio a 19.10 na testu//
evak99 (Gennet Praha), 2x neúspěšné IUI, 1. IVF (krátký protokol), od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel, biochem. těhu; KET nerealizován, přirozené těhu, 12.10. HCG 1457
25. říj 2009 v 09:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
Wrtul,gratuluju k začátku stimulace. Dočkala jsi se. Jsem zvědavá na ty novoty,co si pro vás připravili,musíš nás podrobně informovat. :wink:
25. říj 2009 ve 13:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek