Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

Tak kočky sééém mejdan pokračuje x-)
chrobacek
29. kvě 2009
zubajdo a byla jsi na krvi??
ruda
29. kvě 2009
psala, že krev neberou, to je ale divné, já mám prostě za to, že by se krev brát měla i přes MS, kolik bab třeba má MS a je těhu ne?
chrobacek
29. kvě 2009
no víš proč se ptám? mrkněte se na téma CAR Obilní trh tam ted holka píše že má HCG i když má mrchu jak prase...
ruda
29. kvě 2009
přesně tak jak jsem psala já včera, dokud není v krvi Hcg 0, tak je pořád naděje....to mi nikdo nevymluví...
chrobacek
29. kvě 2009
no ona práve psala, že krvácí hodně..... a hle 🙂
zubajda
29. kvě 2009
chrobí... nebyla... a nejdu... fakt hodně krvácím....
kapr
29. kvě 2009
Zubí jsi statečná..... 🙂 příště to vyjde.
Já se holky s vámi loučím, pádím domu si píchnout dvě včeličky, večer budeme gfrilovat a až v pondělí přijdu, tak vás zase nedočtu. 😃 páček
j.cien
29. kvě 2009
Ahoj holky,
Zubiiiiiiiii!Tak to je v prdeli!!!Tolik jsem ti to prala....!!!!Ale jsi statecna holka,prehopnout ten smutecek a jupiii do dalsiho boje 😉
zubajda
29. kvě 2009
Holkíííí... nechte toho... nebo mi naprší do frňouse.. 😃....

Kapříku... plav 😃.... krásný víkend...

j.cien.. díky... nu, což.. hold si ještě chvilku počkám... áááleeee,kdo si počká, ten se dočkááá 🙂)) x-)
chanel
29. kvě 2009
chrobáčku, Ty jsi kecka!!!!!!!!!!!! Ale fakt Zubajdo, jsem po vydatné menstuaci, bylo mi blbě,padaly ze mě snad všechno co mohlo a hcg mám 85,sice je to málo,ale prý je příroda mocná, v pondělí bude ortel, bud se to ztratí nebo naopak zvýší!!!!!!!!!!!!!!Tak šup a neboj se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zubajda
29. kvě 2009
chanel.... už jsem psala chrobi, že si zítra dojdu na krev.... tééééda holkyyyy....!!!! nechtěla jsem dr. ani vidět!!!! ]-( 😃
chanel
29. kvě 2009
zkus to!!! Za to nic nedáš, já jsem si ani krev vzít nechtěla. I když zdaleka nemám vyhráno,jo a všechny testy byly negativní a sestřička mi říkala, že jsem blbé, že testy neukáží to co krev!!!!!! Tak Ti nevím. 😃
zubajda
29. kvě 2009
no vidis chanel... me v Caru rekli at testuju a zavolam jim vysledek... o krvi ani rec
zubajda
29. kvě 2009
chanel... tak ti moooc budu drzet palce, at v pondeli je hcg mnohem vyssi..!!!!
chrobacek
29. kvě 2009
žirafky dotaz.... sportovaly jste ze začátku stimulky nebo se mám na to vybodnout?
majka212
29. kvě 2009
ahojte!

dakujem za pozvanie 😉 tak sa pridavam, ked mozem...

So stimulkou zacinam od zajtra... je to moja prva stimulka... takze moc neviem, co ma caka... len co som sa docitala na modrom konikovi... Zacinam s menopurom a potom cetroide...
chrobacek
29. kvě 2009
majko ahoj já jsem začala dnes s gonalem 225j + decapeptyl.... a už mi připadá, že to cítím tak jsme myslim pěknej hypochondr 🙂))
majka212
29. kvě 2009
No, ja zacnem zajtra... som zvedava, ako to budem znasat... ozaj, a preco podstupujes IVF? Mne zistili nepriechodnost vajcovodov....
tulik1
29. kvě 2009
ahojky, tak jsem si vas docetla a dekuju vsem za podporu a covece povedlo se vam to co se mi zdalo rano nemozne, ja jeste porad doufam 🙂)), pokud neprijde ms do pondeli tak se taky na tu krev objednam. u nas v caru taky rekli jenom testovat a pak dat vedet, zadna krev ...pokud to ted taky nevyjde, tak uvazuju o zmene caru, uz mi tady z toho hrabe, potrebuju zmenu ...
chrobacek
29. kvě 2009
majko my máme blbý sperma takže kvůli tomu 😉

tulik vidíš a u nás je krev vždy 🙂
ruda
29. kvě 2009
u nás je taky krev vždy o testu ani nebyla řeč, prostě za 14dní přijďte na kontrolu
Majka, vítám tě tady...
vidím, že i přes MS a pořádnou to jde , tak držím palce ať se zdvojnásobí a holky nic není sto pro prohrané...nebojte
deniska24
29. kvě 2009
Holky souhlas,ta krev je opravdu důležitá,hlavně když je to neúspěch musí klesnout až na nulu a často na to doktoři kašlou... ]-( Navíc se o nic nejedná,jeden odběr a je to...já taky měla(u 1ivf) testy negativní a pak za dva dny hcg 160... =-)

Zubí,tak to mě kočičko strašně,ale strašně mrzí... 😞 na tu krev ale raději běž..tolik jsem ti to přála a teď mě tak mrzí,že jsem ti dávala tolik nadějí... 😢 😞
chrobacek
30. kvě 2009
PODPORY V TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné

ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
wrtulka(Helios Brno), stimulace začne kolem 5 června 2009 - IVF+ICSI+PICSI+ PGD
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, květen IUI
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, začátek stimulace cca 5.června

STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF začátek stimulace 16.5. Gonal F 150j + Cetrotide, 27.5. OPU odsáto 23 folíků, 20 zralých, ET asi 30.5.
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, cakanie na schvalenie ziadosti, dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + fraxeparin + Cetrotide 2.IVF
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ a snad vyjde IVF-ICSI,
LenH (Helios Brno) 5/08 a 2/09 přirozené těhu, teď bude 1. IVF - ICSI, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6.

ČEKATELKY na // po ET (KET):
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-OPU 16.5.,ET 20.5.,ISCI,PK,AH- zavedeny 2 morulky-bohužel žádný mrazáček
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 9.6.
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6.
tulik1 (ART Č😎 - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, HCG 165,// čárečky na testíku, rozjeté OHSS
kukulik30
30. kvě 2009
PODPORY V TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné

ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
wrtulka(Helios Brno), stimulace začne kolem 5 června 2009 - IVF+ICSI+PICSI+ PGD
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, květen IUI
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, začátek stimulace cca 5.června

STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF začátek stimulace 16.5. Gonal F 150j + Cetrotide, 27.5. OPU odsáto 23 folíků, 20 zralých, ET asi 30.5.
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal 150IU, USG 1. 6.
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + fraxeparin + Cetrotide 2.IVF
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ a snad vyjde IVF-ICSI,
LenH (Helios Brno) 5/08 a 2/09 přirozené těhu, teď bude 1. IVF - ICSI, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6.

ČEKATELKY na // po ET (KET):
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-OPU 16.5.,ET 20.5.,ISCI,PK,AH- zavedeny 2 morulky-bohužel žádný mrazáček
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 9.6.
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6.
tulik1 (ART Č😎 - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, HCG 165,// čárečky na testíku, rozjeté OHSS
kukulik30
30. kvě 2009
chrobi trosku som saktualizovala moje udaje 😃

a dobre ranecko 🙂
chrobacek
30. kvě 2009
kuku ahoj takže jak jsi na tom jdeš na kotrolu 1.6.? nebo co je USG? pícháme koukám to stejné akorát já trochu víc
kukulik30
30. kvě 2009
sono to je....a uz asi posledne, vecer pichnut Choragon na dozretie folikov a v stredu asi OPU 🙂
kukulik30
30. kvě 2009
pozerala som tvoj album, to su tvoje prace? ak ano...tak krasne x-) sikovnica si 😉
chrobacek
30. kvě 2009
kuku jééé tak to já budu mít tak až týden po tobě 🙂)) tak moc držím palec 🙂)

jojojo moje díky za chválu 🙂)
chrobacek
30. kvě 2009
a jak se cítíš bříško bolí nebo se to dá?