Žirafky mimotelového oplodnenia 2009
Tak kočky sééém mejdan pokračuje x-)
evi no fakt takové blbosti mlela, že jsem ji u toho nechala..... protože jsem viděla, že vůbec neví která bije... když ani nevím, že jsou ovu testy... no prostě přesně jak říkaš snad vím, že ji mám po pozitivním testu a mám hlen, čípek atd.
wrtuko ony to mají všechny z toho kurzu tuhle blbost ale taky mě dost udivuje, že si to nenastudujou jak to je opravdu pak mi připadá, že neví která bije a chce mi kázat o tom kdy se máme snažit a kdy ne.... no to jediný mi prišlo divny
mil .. mobilizace se opravdu dala vypadá to hůř než to ve skutenčnosti je ....
wrtuko ony to mají všechny z toho kurzu tuhle blbost ale taky mě dost udivuje, že si to nenastudujou jak to je opravdu pak mi připadá, že neví která bije a chce mi kázat o tom kdy se máme snažit a kdy ne.... no to jediný mi prišlo divny
mil .. mobilizace se opravdu dala vypadá to hůř než to ve skutenčnosti je ....
CHrobi asi to mají z tohohle kurzu.. tam se totiž říká že musíš mít teplotu nad 37 ..aby se dala identifikovat ovulka
jenže ono je to jinak .. stačí když ti vyskočí teplota myslím o 3 desetiny nebo tak a drží se víc jak 5 dní...
takže když ti vyskočí z 36,5 tak to o 3 desetiny jaksi 37 nebude a to je jejich problém totiž..
proto koukají až do těch pozdějších částí grafu kdy to k 37 dojde ale to už je dávno po ovuli..
no jde o to že každá jsme jiná a možná je to o tom že když funguješ fakt super truper tak máš ten nárust po ovuli hooodně výraznej a dostaneš se na 37 a to je to co hledají..
nicméně já vím že jsem podle folikulometrie ovuloala a který den to bylo a tak..a odpovídalo to grafům .. i když jsem se hned nedostala na 37 ...
jenže ono je to jinak .. stačí když ti vyskočí teplota myslím o 3 desetiny nebo tak a drží se víc jak 5 dní...
takže když ti vyskočí z 36,5 tak to o 3 desetiny jaksi 37 nebude a to je jejich problém totiž..
proto koukají až do těch pozdějších částí grafu kdy to k 37 dojde ale to už je dávno po ovuli..
no jde o to že každá jsme jiná a možná je to o tom že když funguješ fakt super truper tak máš ten nárust po ovuli hooodně výraznej a dostaneš se na 37 a to je to co hledají..
nicméně já vím že jsem podle folikulometrie ovuloala a který den to bylo a tak..a odpovídalo to grafům .. i když jsem se hned nedostala na 37 ...
coko fakt znáš Janýska na živo.. tý jo to já tady z MK znám naživo jedinýho človíčka 😃
jo a pak vlasntně mě jednou poznala nějaká holčina ze Sanusek ale já ji ne.. to bylo v době kdy sme se nemusely..ale to je naštěstí už úplně jiná kapitola.. já totož chvilku taky byla Sanuska.. 😉
Milu já včera koukala na růžovku a nic moc teda docela mě to přestává bavit nějak to začíná připomínat Beverli Hillls každej s každým :-p
tak jsem ještě vydrhla sporák ten mi dal ale blejská se 😃 tak jdu ven pověsit prádlo a odpočívat už mě to zmáhá sem jak moucha |-| :-o
no je to blbost s těma 37 takže neřešit ale to cvičení něco do sebe určo má 😉 x-)
jo a pak vlasntně mě jednou poznala nějaká holčina ze Sanusek ale já ji ne.. to bylo v době kdy sme se nemusely..ale to je naštěstí už úplně jiná kapitola.. já totož chvilku taky byla Sanuska.. 😉
Milu já včera koukala na růžovku a nic moc teda docela mě to přestává bavit nějak to začíná připomínat Beverli Hillls každej s každým :-p
tak jsem ještě vydrhla sporák ten mi dal ale blejská se 😃 tak jdu ven pověsit prádlo a odpočívat už mě to zmáhá sem jak moucha |-| :-o
no je to blbost s těma 37 takže neřešit ale to cvičení něco do sebe určo má 😉 x-)
wrtulko jasne uz asi 4 krat nevim ted presne kolikrat a vlastne my se zname z Arletek vsichni osobne....takze kdyz budes chtit,tak muzes jit s nama na srazik az bude nejaky......koukam,ze jsi z Pardubic a tak to nebude pro tebe problem......janysek uz me vycapal tady 😃 😃 😃 a rika me Zirafko 😃 😃
ne wrtulko to jdem az pred vanocema na super UTZ..kde ti ukazou mimi ve velikosti tebe a zkoumaji vse jestli ma tak jak ma mit.....ale nas gyndar tady je znamej a tak pokazdy kdyz tam jdem tak me dela spoutu fotocek a ted ve ctvrtek..me delal UTZ a rikal to neni videt..tak si slykej kalhoty a ja ti udelam vnitrni UTZ a porad hledal a hlavne nam budil mimise a kdyz e mimis zacal hybat,tak nam ukazal dve kulky a pindu 😃 a rikal na 99 procent kluk,ale potvrdi to az 1.12 kdy jdu znova na kontrolu.... 😉 tak snad to je na uz na 100pro
Začni psát odpověď...

Odešli
ale ne o víkendu mám slíbeno že manža dá dokupy tu kychnň už je to fak hrozhý jak to tu vypadá kdyby přijela nějaká návštěva |-| :-S
Dvě ovulky se můžou stát.. od čeho by jinak byly dvojvaječný dvojčátka přirozeně že jo..
ale to co povídají na Mojžíšovce.. mě to říkala taky a to jsem měla ty grafíky úplně předpisový.. prostě bych tohle neřešila.. to cvičení je fajn a to je důležitý..
coko a kdy ty jsi měla 1115 kolikátý den po ET nebo KET?