• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
Wrtulí nikdo ti nechce dávat falešné naděje. Ale u tebe to zatím ztraceno není.Kdyby si testovala 12-13. den,tak je to téměř bez pochyb. Ale testovala jsi 9.den a to na tom testu nemusí být opravdu vidět. Rozhodne krev,uvidíš,zítra se s nimi porad.
7. pro 2009 v 15:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtul manžel..... prý, že se tím zjistí jen neprůchodné vejcovody a endoška...... a že jestli tam mám endošku tak je lék těhu a vejcovody jsou nám jedno, že ? při ivf...... a že náš problém je málo vajíček a spermiogram...... takže nevidí důvod to dělat..... no tak teda nevím ....
7. pro 2009 v 15:14  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Evi no nevím co dělat... protože na ivf půjdeme k nim ... laparku mi doporučovali v centru odkud jsme odešli, ale laparku bych si tam udělat pochopitelně nechala, protože to je normální nemocnice ne soukromé sanatorium.... jinak s manželem doma je to jasné ten je proti laparce od začátku ....
7. pro 2009 v 15:16  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Chrobi a není teda laparka zbytečná,když stejně musíte kvůli spermiu podstoupit ivf.
7. pro 2009 v 15:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
Lucif nevím proč mě na ni jedni posílají a druzí ne ???? já fakt nevím ... jediné vyvětlení je co mi někdo tady říkal, že endoška může mít vliv na to neuspěšné ivf.... ale fakt nevím vlastně mi v centru neřekli proč jen, že na to mám jít....ale pochopitelně na ivf by jsme šli tak i tak .... nemáme spermie na IUI atd.
7. pro 2009 v 15:22  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
taky mi připadá, že je laparka zbytečné že tím ivf se všechno obejde.....
7. pro 2009 v 15:22  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tak nechala bych to na dr. člověk ví prd a já obvzlášt,ale když píšeš,že na endom. t pomůže pouze těhu,které stejně nebude bez ivf,kvůli počtu vajíček a spermijek. A vejcovody nepotřebuješ vědět,protože na ivf potřeba nejsou. Tak nevím,jestli to není zbytečné týrání těla. Možná poradí někdo zkušenější.
7. pro 2009 v 15:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
chrobí, mně někdy přijde, že pak ti dr. chtějí testovat spoustu věcí, aby si mohli udělat čárku...což vypadá na tvůj případ. pokud vědí, že je málo vajíček a blbý spermio, tak se musí řešit tato příčina, ne? :wink: jak už jsem psala chrobí, asi to tak má být a ty na tu laparku prostě jít nemáš...a povede se to i bez ní :slight_smile: drž se...
7. pro 2009 v 15:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
Holky já vás ještě nedočetla, ale v rychlosti......jen teď k té laparce.
V každém případě je dobrá.
Pokud například zjistí neprůchodnost vejcovodu, odebráním zvyšují šanci na ucycení vajíčka při IVF.
Takže laparoskopie 100% ano chrobi. zas takový zásah do organizmu to není. A pokud něco zjistí a napraví tak jedině dobře.
7. pro 2009 v 17:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
........................a já vás dočtu zítra, ju? :dizzy_face:
Doufám, že jste tu bez mého dozoru moc nechmuřily :angry: :grinning:
7. pro 2009 v 17:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky holky, teda už jsem vás očetla a dnes špatná nálada??? Wrtulice, zatím, to tak vidím na pětadvacet na zadek..jednak máš nějaký test kdovíjaký, to je malá citlivost a ještě devátý den.. ani nepočítáme, že se uchytí všechny tři ,ale to neznamená, že nedáš šanci těm dvěma/jednomu/... špinění a bolesti na MS..to můžu povídat, měla jsem to i přes utroš a 6tbl Ascorutinu, takové křeče a bolesti celé tři měsíce..to bylo za to, že jsem nezvracela... tak bych to spíš viděla, že se ti to asi povedlo, ne že ne... to by jsi už dávno tekla a ne jen hnědě špinila, jak to není jasná krev proudem, jako by to nebylo nic... jen hlavu vzhůru, hezky se vyspinkej a zítra se raduj...
Chrobí... no co na to napsat, myslím si, že laparka není špatná věc, i když je iVF, ono se sice vejcovody nepotřebují,ale pokud by jsi měla endošku, může zasahovat i do dělohy ne? a je to prostě ložisko něčeho, co tam být nemá.. já bych šla,ale je to tvé rozhodnutí, vím, že jednodušší je nejít..no a pak každý Dr. jiný názor, tak co si z toho máme vzít že?... je to těžké,ale ať se rozhodneš jakkoliv, držím palce, aby to bylo správně a vedlo to k mimískovi..
Evi, to se těš, vbelký UZV je krásná podívaná.. taky se těším na středu,jak jsme velcí..
dnes jsme jeli do špitálu úúúúplně zbytečně, kvůli chřipce zákaz návštěv a i předporodní kurz zrušen :unamused: možná bude v lednu, jestli to ještě stihnu... zeptat jsem se snad ani nic nechtěla,ale spíš jsem chtěla vidět sály... no co už..
7. pro 2009 v 17:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
jee rudíku, tak to je fakt peklíčko...sály bych taky chtěla vidět dopředu. já jsem totiž vždycky klidnější, když vím, co mě čeká a jak to bude vypadat :wink:

no wrtul, ještě k tomu, co ti psala rudík, já jsem začala nejdřív špinit a do druhýho dne jsem tekla jak dunaj, takže souhlas s tím, co ti napsala ruda:slight_smile: ale dr. mě ještě stále uklidňovala, že i při velkým krvácení může bobek zůstat tam, kde má...takže :grinning: :grinning: jak je?

kapříku, tak snad budeš mít zítra víc času :wink:
7. pro 2009 v 18:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky holky, jen nakukuji a ctu co je u vas noveho po dlouhe dobe

wrtul - ver jen krvi, tehu tesky, spineni, slaby krvaceni nic neznamena, nech si nabrat krev, kdekoliv v laborce ti ji naberou, pokud jedes do heliosu tak bych se tam rovnou vetrela na krev......
chapu ze se citis mizerne ale uvidis az co vysledky........
7. pro 2009 v 18:18  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj Rudiku,no konečně tu někdo holky pořádně sprdnu. :wink: nějak to nechcou pochopit,že jsou prostě na řadě. :wink:
7. pro 2009 v 18:29  • Odpověz  •  To se mi líbí
týýýývole/sorry/ hypo, vždyť ty můžeš každou chvilku rodit... Amálka tu může být coby dup...holky a není guče už na světě? kolikátý je ona týden???to letí,ale čumím i u sebe,ale Hypo mě fakt vyrazila dech...
7. pro 2009 ve 21:21  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY V TÝMU:
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
Chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10.OPU 9.6. 4 vajíčka ,11.6. máme dva bojovníčky..ET13.6. 8bun. a 10bun.embryo - nic
2.IVF začínáme 17.8. 262j Gonal+Decapeptyl OPU 28.8.4 vajíčka ET 1.9. 2 kousky morulky test 10.9. negat.
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF 29.4.2009 neúspěšné, 2.IVF 11.8. poslána žádost na VZP, anopirin + kyselina listová, žádost schválená, 3.4. konzultace u Mudra a vyzvednutí léků, stimulka od cca 19.9.2009 - dobrý datum)


ČEKATELKY na stimulaci :


STIMULANTKY:
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,IVF+ICSI+PICSI (PGD 7 embrijek - všechny se zastavily ve vývoji, PGD neproběhlo, SIVF protokol začíná 25.10.2009 Proverou, od 1.11.2009 utlumující injekce Decapeptylu

ČEKATELKY na // po ET (KET)

TĚHULKY:
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
Lopata49 Gennet Praha 3x IUI negativní, 1.IVF-ICSI MA v 5.-6.tt, KET neúspěšný, 2.IVF+ICSI+PK- ET 25.5., 9.6. hcg 3243, 23.6. 2 srdíčka 6+4 tt
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 24.6. zavedeny 2 embrijka, zítra se rozhodne, jestli zbylé 3 zamrazí, mrazáčci žádní, 13.7. HCG 8.717, 29.7. ultrazvuk, 2 srdíčka potvrzena (12,5mm a 11,9mm)
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI , od 25.6. orgalutran. 25.6 kontrolní UTZ, vpravo 6 folikulů, vlevo 5, všechny zhruba 11 mm, velké. 27.6. další kontrolní UTZ, folíky jsou ještě malý cca 14 mm, zvýšena dávka puregonu ze 150 na 200, OPU 2.7. - 15 folikulů z toho 12 vajíček, ET 7.7. - zavedeny 2 blastocysty, test za 14 dní - OHSS, 14.7. slabá //, 17.7. potvzeno HCG z krve 238
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila,
ultrakrátký protokol odebráno 6 vajíček, zavedeno jedno embrio a 19.10 na testu//
evak99 (Gennet Praha), 2x neúspěšné IUI, 1. IVF (krátký protokol), od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel, biochem. těhu; KET nerealizován, přirozené těhu, 12.10. HCG 1457
Zuzka72 (Reprofit Brno) 1.IVF-ICSI, krátký protokol, OPU 26.6.2009-2embrya (14mrazáčků)
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček - neúspěšné; přirozené těhu
Lucifirek- 1.IVF I/08 test. 2.3: negativní, 2.IVF,začátek stimulace 2.10., 1.utz 23.10.,OPU 29.10.,ET 3.11.,test 19.11.09 //


DĚTIČKY:
Hypo - holčička
Helenky - ???
Gucci - holčička /gučiová/ TP 27.12.09
Irminka - 2kluci /Bořek a Bruno/ TP 31.1.10
Ruda kluk - kluk /Rudolf/ TP 7. nebo 14.2.10
Lopatka - ???
Siki - páreček /Matěj a Natálka/ TP 8.3.10
Miluška - 2kluci /Vilém, Kryštof nebo Tadeáš/ TP 24.3.10
Zuzka72 - 2kluci / Petr, Tomáš/ TP 9.3.2010
dckami - ???
Evča - ??? TP 19.6.10
Kapr - ??? TP 10.7.10
7. pro 2009 ve 21:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
už to vím..našla jsem to,ale nebylo to lehkééé je o dva dny po hypo,ale dloooouho tu nebyla :frowning2:
7. pro 2009 ve 21:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Dobré ránko..
tak lehká změná plánu včera jsem si volala do Heliosu a léky mi pošlou poštou takže nikam nejedu.
Dneska si tu obvolám laborky kde mě (nejblíž) vezmou na tu krev..
no a stav je pořád stejnej už 4 tý den tak nevím jo a ráno jsem si dělala test - ten co včera a zbyl mi.. a holky já mám pocit že na něm zase vidím ducha proti včerejšku když je porovnám ale no uvidíme..
jdu volat na tu krev možná ji stihnu ještě dneska
8. pro 2009 v 06:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
tak krev dneska nestihnu.. :frowning2: tady v okolí ji nikde nedělají
takže si pak zavolám ke své gyndařce a pojedu asi k ní ..zítra.. ale ten den už nehraje roli..
jak píšete na špatné zprávy je vždycky času dost
8. pro 2009 v 07:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtulí, to je divný, že to nikde u vás nedělaj. podle mě by ti to měl udělat i tvůj obvoďák!!!! takže buď jdi k němu nebo k té své gyndr.!!! A nesmutni!Není prohráno! :wink:

ty jo, no gucci a hypo už tady brzy budou mít holky svoje :wink:

no a rudíku, ty už tam máš taky vysoký číslo...ale to irmi taky
8. pro 2009 v 07:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY V TÝMU:
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
Chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10.OPU 9.6. 4 vajíčka ,11.6. máme dva bojovníčky..ET13.6. 8bun. a 10bun.embryo - nic
2.IVF začínáme 17.8. 262j Gonal+Decapeptyl OPU 28.8.4 vajíčka ET 1.9. 2 kousky morulky test 10.9. negat.
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF 29.4.2009 neúspěšné, 2.IVF 11.8. poslána žádost na VZP, anopirin + kyselina listová, žádost schválená, 3.4. konzultace u Mudra a vyzvednutí léků, stimulka od cca 19.9.2009 - dobrý datum)


ČEKATELKY na stimulaci :


STIMULANTKY:
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,IVF+ICSI+PICSI (PGD 7 embrijek - všechny se zastavily ve vývoji, PGD neproběhlo, SIVF protokol začíná 25.10.2009 Proverou, od 1.11.2009 utlumující injekce Decapeptylu

ČEKATELKY na // po ET (KET)

TĚHULKY:
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
Lopata49 Gennet Praha 3x IUI negativní, 1.IVF-ICSI MA v 5.-6.tt, KET neúspěšný, 2.IVF+ICSI+PK- ET 25.5., 9.6. hcg 3243, 23.6. 2 srdíčka 6+4 tt
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 24.6. zavedeny 2 embrijka, zítra se rozhodne, jestli zbylé 3 zamrazí, mrazáčci žádní, 13.7. HCG 8.717, 29.7. ultrazvuk, 2 srdíčka potvrzena (12,5mm a 11,9mm)
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI , od 25.6. orgalutran. 25.6 kontrolní UTZ, vpravo 6 folikulů, vlevo 5, všechny zhruba 11 mm, velké. 27.6. další kontrolní UTZ, folíky jsou ještě malý cca 14 mm, zvýšena dávka puregonu ze 150 na 200, OPU 2.7. - 15 folikulů z toho 12 vajíček, ET 7.7. - zavedeny 2 blastocysty, test za 14 dní - OHSS, 14.7. slabá //, 17.7. potvzeno HCG z krve 238
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila,
ultrakrátký protokol odebráno 6 vajíček, zavedeno jedno embrio a 19.10 na testu//
evak99 (Gennet Praha), 2x neúspěšné IUI, 1. IVF (krátký protokol), od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel, biochem. těhu; KET nerealizován, přirozené těhu, 12.10. HCG 1457
Zuzka72 (Reprofit Brno) 1.IVF-ICSI, krátký protokol, OPU 26.6.2009-2embrya (14mrazáčků)
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček - neúspěšné; přirozené těhu
Lucifirek- 1.IVF I/08 test. 2.3: negativní, 2.IVF,začátek stimulace 2.10., 1.utz 23.10.,OPU 29.10.,ET 3.11.,test 19.11.09 //


DĚTIČKY:
Hypo - holčička
Helenky - ???
Gucci - holčička /gučiová/ TP 27.12.09
Irminka - 2kluci /Bořek a Bruno/ TP 31.1.10
Ruda kluk - kluk /Rudolf/ TP 7. nebo 14.2.10
Lopatka - ???
Siki - páreček /Matěj a Natálka/ TP 8.3.10
Miluška - 2kluci /Vilém, Kryštof nebo Tadeáš/ TP 24.3.10
Zuzka72 - 2kluci / Petr, Lukáš/ TP 8.3.2010
dckami - ???
Evča - ??? TP 19.6.10
Kapr - ??? TP 10.7.10
8. pro 2009 v 07:44  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Evi právě obvoďák to nedělá..
spíš gyndařka.. tý budu dneska volat no mám to složitý :grinning:
8. pro 2009 v 07:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky

wrtulko tak kam půjdeš??
8. pro 2009 v 08:29  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
ahojky chrobi..
no zatím to nemám domluvený nikde :frowning2: gyndařka to nebere myslím že je tam dneska až odpoledne.. :pensive:
takže to holt musím vydržet..
akorát mě teda fakt začíná trápit břicho bolí mě ale hrozně!!v noci mě to bolelo jak to bolelo
Chrobi co ty jak je?
8. pro 2009 v 08:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtulí, musíš to s tím břiškem vydržet, ale to ty víš, co? to je divný, že to obvoďák nedělá...co když tam má případ ženy u které si není jistý...to přeci musí dělat...spíš se mu nechce. :frowning2: protože tu krev posílá do laborky a přijde mi divný, že by ta laborka nedělala hcg...no co už, zavolej gyndařce, ta to dělá určo! :wink: teda až se jí dovoláš, tak se s ní domluvíš a budeš klidnější.

chrobí, jak dopadlo rozhodování??
8. pro 2009 v 09:21  • Odpověz  •  To se mi líbí
no jak ? není co rozhodovat v Obilnáku mě nevezmou a v Heliosu mi to dělat nechce..... takže nemám kam jít... a v lednu nejdu protože odjíždíme na dovolenou a to si nerisknu hned letět po laparce pryč.....
8. pro 2009 v 09:38  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtulko měla jsi jít někam do labiny přímo...
8. pro 2009 v 09:39  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
jo a zkoušela jsi test dneska,????
8. pro 2009 v 09:39  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Wrtulí tak jsem moc zvědavá. :dizzy_face:
8. pro 2009 v 09:49  • Odpověz  •  To se mi líbí
AHOJKY. rtulko, no vidíš, to zase nezní tak špatně, 4 ny jen tak nějaké špinění, to už by byla mrcha v plném proudu, kdyby.. a trošku ducha na tom čínském testu s citlivostí 25!!!! mít mamatest, tak si myslím, že je to duch ,jako casper...........
hC musí dělat všude, je to o tom ctít... fakt nechápu, nejlíp zajít přímo do laboratoře a poprosit jako samoplátce.., no ale tak vydržíme do zítra, aspoň to bude vyšší číslo ne?
Chrobi, vykašli se na laparku a pusť ji z hlavy, když to takhle dopadlo.. jen si prostě říkej, že to tak má být, že asi pojedeš z mexica s malým černým pasažérem prostě ..věci se nedějou jen tak i ty zlé mají smysl..,ale to někdy nezjistíme jaký a nebo až s odstupem času..nelam to přes koleno a těš se na vánoce a dovolenou!!!! uvidíš, že to dopadne, věřím tomu... a to ať to dopadne jakkoliv!!!
Evuli, taky se děsím toho svého vysokého tt u jména :sweat_smile:
8. pro 2009 v 09:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek