• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
siki... to joo, ... ale dovolené mi moc nezbývá,...a jet asi také nebudeme moct nikam, kvůli rekonstrukci bytečku, která doufám začne, jakmile se banka umoudří a schválí hypotéku... njn... no,... budu se muset víc snažit.. :slight_smile:... :wink:
1. čer 2009 v 11:04  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jo tak rekonstrukce...To je ale ty dobrý, ta tě taky zabaví. my rekonstruujeme teď a celý víkend jsem nemyslela na to, že už by mohla ms dorazit. úplně jsem vypnula...Možná lepší, jak dovolená :wink:
1. čer 2009 v 11:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtulko.... hm.. to máš asi pravdu... zkusím tady nebýt.. :frowning2: :frowning2: :frowning2:

siki...jj, začnu se soustředit na to... díky...

holky... mějte se... občas nahlédnu, co je nového.... :pensive:
1. čer 2009 v 11:11  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Zubi ale to nám budeš chybět!!! :frowning2:
1. čer 2009 v 11:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
zubaj já si na konci roku dala taky na 3 měsíce od koně voraz a pomohlo to, sice jsem díky tomu neotěhotněla, ale aspon jsem si vyčistila hlavu, tak ti moc držím palce a určo se přijd někdy podívat :wink:
1. čer 2009 v 11:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky dlouho jsem tady nebyla, vzpamatovávala jsem se z neúspěchu. Vzali mi jedno vajíčko, které se oplodnilo, ale bohužel neudrželo. Při kontrole 18den po ET mi doktorka řekla, že sliznice dost porostla a je vysoká, takže to vypadá dost nadějně, ale z krve se to nepotvrdilo, takže docela velké zklamání. No už jsme se z toho otřepali a jdeme dál. Moc na koníka nechodím, mějte se fajn
1. čer 2009 v 11:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj holky, drzim vam vsem palce i palecky koneckoncu i pesti.

Rada bych si zkontrolovala s Irmi OHSS... Irmi, taky te zacali bolet vajecniky?
1. čer 2009 v 11:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky, tak uz mame po zakroku....
dvojcata nakonec byla s vadami tak nam je dnes vzali, zustal na jeden zatim zdravy a v normalu :slight_smile:
mam antibiotika a musim lezet, nesmim dostat zanet a nesmim krvacet
rizikove bude asi ted techto 14 dnu........

jinak zakrok byl za ziva bez narkozy a dost narocny hlavne na psychiku, jsem se cela klepala jeste hodinu potom
1. čer 2009 v 11:44  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj hybo! Tak to věřím, určitě to není nic příjemnýho. je to smutný, ale jedno zdravý je taky obrovský úspěch. Tak držím moc palečky :slight_smile:
1. čer 2009 v 11:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
hypo ahoj ......... tak se to vyřešilo za vás ........tak prosím tě opravdu klid a nic nedělej nech se pěkne obskakovat ............... jsi statečná a zvládla jsi to tak snad je to nejhorší za tebou a ted už jen krásné těhulkování :wink:
1. čer 2009 v 11:51  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
holky dekuji, jdu odpocivat
pa
1. čer 2009 ve 12:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
ahojky Hypo!!!
To je moc smutný al :frowning2: alee dobrý je že vám zůstal jeden krásnej zdravej siláček kterej to teď dobojuje až do konce uvidíš!!!!!!!!!!!!!budeš mít krásný zdavý miminko!
1. čer 2009 ve 12:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
hypo, tak už to trápení máš za sebou, teď hodně odpočívej a hoooodně moc štěstí v dalším těhulkování, snad už bude jen dobře :slight_smile:
1. čer 2009 ve 12:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky, žirafky, tak jsem akorát dorazila z Genetu, mám krásný 3 folíky, takže dneska pregnyl a ve středu IUI. Pregnyl píchne manža, už se na to těší, tak jsem na něj zvědavá, za to ve mě je docela malá dušička, když jdem viděla tu injekci :sweat_smile:

a co tady nového, nesnažím se ani dočítat... je nějaká těhulka?

Poupravím tabulku, snad jsem našla tu aktuální

PODPORY V TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný


ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
wrtulka(Helios Brno), stimulace začne kolem 5 června 2009 - IVF+ICSI+PICSI+ PGD
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, 3.6. IUI
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, začátek stimulace cca 5.června

STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF začátek stimulace 16.5. Gonal F 150j + Cetrotide, 27.5. OPU odsáto 23 folíků, 20 zralých, ET asi 30.5.
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, cakanie na schvalenie ziadosti, dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + fraxeparin + Cetrotide 2.IVF
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ a snad vyjde IVF-ICSI,
LenH (Helios Brno) 5/08 a 2/09 přirozené těhu, teď bude 1. IVF - ICSI, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6.

ČEKATELKY na // po ET (KET):
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 9.6.
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6.
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, HCG 165,// čárečky na testíku, rozjeté OHSS
1. čer 2009 ve 12:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
Hypo, tak už to máš za sebou, tak držím pěstičky, aby ten jeden co ti zbyl v bříšku byl dost silný bojovníček a vybojoval si místečko mezi vámi :wink: Drž se holka a hezky odpočívej :wink:
1. čer 2009 ve 12:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky, tak ja tomu ale vubec nerozumim, test negativni, malinko spinim, ale ms nikde, dneska jsem se objednala na krev, jdu 8.6., teprve pak bude jistota, ale protoze uz mi z toho asi sibe, tak jdu radeji od zitrka do prace ...
1. čer 2009 ve 12:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
tulíku a kolikátý jsi den po ET?že je třeba ještě brzo..
a tu práci ti schvaluju :wink:
1. čer 2009 ve 12:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
tuli ak vidíš, šance pořád je...
Já jsem tak doplašená s OHSS, přeci jen jesm měla 29 oocytů a už po OPU mi embryoložka říkala, že mám vyšší hladinu nečeho., tak jsem volala do CAR, že mě děsně talčí a bolí břicho a že se zadýchávám, tak mám zítra na 8 přijet na lačno na krev a ultrazvuk a prý, když jsem měla ET před týdnem a pětidenní , tak mě zkusí vzít už i HCG!!!! tak zíra se třeba něco dozvím....jsme pěkně nervozní,ale chvilkemi mám o sebe fakt strach, jak se nemůžu dodechnout, třeba plaším zbytečně,ale než pak skončit v nem.,,, si to platíme ne, tak ať se starají,hlavně, ať je to v pohodě...sestřička říkala, že jsem možná těhotná, že OHSS mají většinou ty s potzitivním testem, jenže jestli já mám OHSS to nevím, jen kalhoty s těží dopnu, nesehnu se zavázat si boty a smát, se, kýchat a ležet na břiše...to je pro mě děsné..tak držte palce...
1. čer 2009 ve 12:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
HYPO: myslela jsem si, že to tak bude, ale určo to už bude jen dobrý, uvidíš :wink: , moc ti držím palce, hlavně ted odpočívej a mysli pozitivně na toho jednoho broučka co tam máš :dizzy_face:
mlus: držím moc palce na IUI :wink:
tulik: proč nejdeš na krev hned?
1. čer 2009 ve 12:49  • Odpověz  •  To se mi líbí
Rudý, to je mi líto s tím bolavým bříškem, snad se tam klube mimi. No zítra bude chytřejší, držím pěstičky :wink:

Gucci, díky :wink:
1. čer 2009 ve 12:53  • Odpověz  •  To se mi líbí
ruda...jůůů tak to je supr pohlídají ti ohss a ještě možná zjistí hcg no já snad nedospím :slight_smile:)) neplašíš zbytečně lepší když ti řeknou že jsi OK jak mít ohss a skončit v nemocnici !! třeba je to fakt díky HCG od miminek :slight_smile:

mil supr iui budeš mít v den co já první kontrolu folíků :slight_smile:
1. čer 2009 ve 12:54  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
rudo opravdu ty příznaky na OHSS vypadají :frowning2: tak snad ti na to něco dají aby se to zmírnilo!
a třeba si fakt těhule :dizzy_face: :dizzy_face:
zítra musíš napsat jak si dopadla!!!!!
1. čer 2009 ve 12:54  • Odpověz  •  To se mi líbí
ruda: jestli jsi měla 29 folinů, tak je to OHSS určo, takže na sebe dávej bacha a zítra v CARu ti řeknou víš, jinak hodně pomáhají kapačky, tak se na to zkus zeptat, hodně pij
1. čer 2009 ve 12:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
Chrobí a v kolik jdeš na folíky? Třeba budeme spolu i na lehátku :grinning:
1. čer 2009 ve 13:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
jejda holky díky moc, když jsem v klidu, jde to, jen se nemím moc hýbat, kašlat... sestřička do tel mi řekla, že si myslí, že jsem možná těhu, že to hlavně u vícečetných bývá často...takže Irmátka budou asu 2jak to říkám od začátku,ale taky to nemusí být OHSS, snad mi nenadají, když to bude jen plané bití na poplach, snad to není jen zácpa nebo prdíky :grinning: :grinning: , no ale budu klidnější, bydlím ve 3 patře bez výtahu a jak jsem vyšl aschody...pomalu, myslela jsem, že se udusím, nemohla jsem to dodýchnout a to jsem sporotvec...tak uvidíme, dám hlášku...
Chrobííí hoooodně štěstííííí
miluško díky moc...vám všem
Wrtulko , kéž by...ani nedospím...a když bude HCG 0, tak je snad pořád ještě naděje a útěcha, že je brzooo
1. čer 2009 ve 13:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj holky,
to mi trvalo než jsem všechno po víkendu dočetla.
Já dneska byla na krvi, povedla se sestřičce vzít líp jak posledně, tak se to snad obejde bez toho šílenýho modráku jak na druhé ruce... Zvýšili mi dávky na 125. A ve čtvrtek jdu zase na krev a už i na ultrazvuk Tak snad zjistí doktoři, že mi všechno správně roste :slight_smile:
Jinak jsem ode dneška na PN. Jsem pořád strašně unavená a spala bych snad pořád. Tak se těším, že si odpočinu a trochu se mi uleví. Chudák manžel už neví kam by mi ty injekce píchal jak mám už tečky všude :unamused:
A snažím se mooooc pořád pít, tak snad bude všechno dobrý...
1. čer 2009 ve 13:29  • Odpověz  •  To se mi líbí
Rudý, proč by měli nadávat, hele od toho tam jsou a jestli máš ty příznaky, tak jak můžeš vědět, že to není něco jiného než OHS. Jen ať se na tebe juknou, od toho tam jsou a uvidíš, že budeš mít krásné čísílko na HCG :wink:
1. čer 2009 ve 13:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky vsem:slight_smile:

hypo uz jsem ti sice psala do IP ale drz se a neboj to mrne je dost velkej bojovnicek a vse prekona neboj, ted hlavne bud v klidu, nech se obletovat
1. čer 2009 ve 13:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
ahojky lenh kočko drž se!
Já začínám ve čtvrtek baštit proveru takže tě doháním :grinning:
Hele je dobře že jsi na PN kdo ti ji dal? V Heliosu? nebo obvodá? Dávají ji atutomaticky nebo když si člověk řekne?
1. čer 2009 ve 13:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj wrtulko :slight_smile: Dali mi ji v Heliosu. O víkendu jsem byla pořád jak omráčená, tak jsem si o ni řekla a nijak se ani neptali a rovnou mi ji napsali. Z práce nejnutnější udělám doma a nemusím tam osm hodin sedět zbytečně. Šéf je stejně na tři týdny pryč, tak mě nikdo nepostrádá :slight_smile:
Tak to si další čtvrtek začneš píchat už decapeptyl a už to poběží rychle :slight_smile: To jsme od sebe zhruba tři týdny :slight_smile:
1. čer 2009 ve 13:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek