• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
dobré ráno,

jsem tu první !!!!!!!!!!!!!!!!!
5. čer 2009 v 06:49  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Dobré ránko!:slight_smile:
Tak já jsem druhá :wink:
5. čer 2009 v 07:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
Krásné ránko holčiny :wink:
5. čer 2009 v 07:29  • Odpověz  •  To se mi líbí
tak co wrtulko jak se cítíš jako stimulující ? :slight_smile:

holky večer se mi zdálo že se mi na boku břicha z obou stran vytvořily boule.... je to možný že to jsou vaječníky?
5. čer 2009 v 07:32  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
chrobacek jestli se ti to jen zdálo, tak to je v poho :grinning: , ale jestli jako ne, tak to asi budou vaječníky :grinning: , přeju pěknou stimulku :wink:
5. čer 2009 v 07:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
jindři jsem to pěkně blbě napsala, že? :slight_smile: takže jinak když jsem se převlíkla do pyžama všimla jsem si že mám boule na břichu :slight_smile:))) cca tak kde jsou pánevní kosti, tak jsem usoudila, že to jsou vaječníky :slight_smile:)) asi už se teda zvětšují... víš co ptám se jak kretén protože mi jinak nic není nic nebolí atd :slight_smile: a dnes mám poslední injekci Gonalu snad :slight_smile:)))
5. čer 2009 v 07:41  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
chrobacku já jsem byla taky celá opuchlá, jen jsem boubelka a tak jsem to moc nepoznala, ale manža říkal, že co jsme přestala stimulovat a zobat hormony, tak jsem zase hubenější :grinning: :grinning: , já a hubenější :grinning:. Dr. mi říkal, že když se nahromadí x folíků s vajuchama a mají cca 20mm tak to musí být znát. Tak to jsi na dobré cestě. Já musela poslední dny stimulky nosit těhu gatě, protože normální mě hrozně tlačili :grinning:
5. čer 2009 v 07:45  • Odpověz  •  To se mi líbí
jindři tak já mám taky špek ale ve předu na břichu, alespon teda do čeho píchat ale no těch bocích nic nemám a najednou bambule tak jsem usoudila, že se mi zvětšují vaječníky :slight_smile:)))) tak právě jsem se uklidnila, že to tam pracuje :slight_smile:))
5. čer 2009 v 07:50  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Chrobi tak já zatím nestimuluju ale vliv provery nepozruju tak snad dobrý..
ty boule nevím
5. čer 2009 v 07:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
no jo zítra už budu chytřejší :slight_smile:)) já to vidím od 4 od rána nebudu spát :slight_smile:
5. čer 2009 v 07:51  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Kočky, pěkně stimulujte já jdu makat, uvidím jak budu mít čásek pínout. Pa, pa
5. čer 2009 v 07:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
čus bus :slight_smile:
5. čer 2009 v 07:53  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky

nevíte jak jsou na tom ywushka a manu?
5. čer 2009 v 08:11  • Odpověz  •  To se mi líbí
gucci manu nevím.... ale ywushka je na tom supr :slight_smile: a jde na UTZ v pondělí :slight_smile:
5. čer 2009 v 08:12  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
chrobi: jj super, díky :slight_smile:
5. čer 2009 v 08:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
babulky hlasim sa.....OPu v stredu...26 vajok, vo stvrtok som volala okolo obeda , mame 15 embryjok :dizzy_face: ...dr odporucil PK, takze v pondelok bude transfer...mam bolave, nafuknute brucho,...ako balon,a le snad do pondelka polavi a OHSS neprepukne :unamused:
5. čer 2009 v 08:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
ajajaj další balonek tu máme :frowning2:.......tak to fakt teda musím po OPU počítat s tím, že budu taky jak balon co?
5. čer 2009 v 08:30  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY V TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné

ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, kontrolní UTZ 26.5. a 1.6., 3,6 IUI, 8.6. kontrolní UTZ
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, začátek stimulace cca 5.června

STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + fraxeparin + Cetrotide 2.IVF
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU a snad vyjde IVF-ICSI.
LenH (Helios Brno) 5/08 a 2/09 přirozené těhu, teď bude 1. IVF - ICSI, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6.
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl stimulační léky ještě nevím,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI+ PGD


ČEKATELKY na // po ET (KET):
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 2.6. Hcg 73,3
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF začátek stimulace 16.5. Gonal F 150j + Cetrotide, 27.5. OPU, ET 1.6. - 2 blastocysty + 6 zmrzlíků.
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009 , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, HCG 165,// čárečky na testíku, rozjeté OHSS
5. čer 2009 v 08:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
:unamused: tady je dneska mrtvo
5. čer 2009 v 08:45  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
chrobi, zeby vsetci pracovali :grinning:
5. čer 2009 v 08:48  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
jj holky makám jak černá takže se ukážu později
5. čer 2009 v 09:18  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoooj Žirafky,
Hlásím se opět z pracovního procesu, ale řeknu vám, že doma to byla fakt pohodička. Včera jsem byla s kamarákou v pizzerii, ve středu v ZOO. Prostě paráda.

Rudy supeer moc gratuluju a ať hcg krásně stoupá. :wink:
5. čer 2009 v 09:44  • Odpověz  •  To se mi líbí
katchik ahoj vítej v práci :slight_smile:)) jak se cítíš?
5. čer 2009 v 10:50  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
sleduji vás, ale pracuji. :slight_smile:
Chroby tak jak? mě už pěkně bolí břuch
5. čer 2009 v 10:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj děvčata, jsem na Koníku staronová a toto je asi nejbližší téma, snad mě přijmete :pensive:
Všimla jsem si, že jsou tu i děvčata s // po ivf - co jste dělaly bezprostředně 1-2 týdny poté, co jste měly //?
Ležela jste, nebo jste chodily i na procháky, a jak s úklidem doma a tyhle běžné věci?
Nerada bych neco zklazila, po svém 1.IVF jsem potratila během 7.tt...Díky moc.
5. čer 2009 v 11:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
Chrobi krom toho, že mě bolí prsa se cítím v pohodě.
5. čer 2009 v 11:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky........
tak muj stav nezvraceni jsem precenila, uz mi je zas zle......
myslite ze kdyz zvracim 1,5 hod po tom co polknu prasky ze je to dost dlouha doba na to aby se vstrebaly?
5. čer 2009 v 11:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
hypo doktoři mi kdysi říkali, že na to stačí 15 min. Osobně si ale myslím, že to je podle druhu prášku. Některý se přeci vstřebává delší dobu. Ale to je jen má domněnka.
5. čer 2009 v 11:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj Lopat :frowning2: ko, po prvním IVF jsem ležela týden. Chodila jsem občas na procházky, ale nic jsem neuklízela. Pak jsem fungovala už úplně normálně. O mimi jsme taky nakonec přišli, ale protože se špatně vyvíjelo.
5. čer 2009 v 11:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
kapr mě nic nebolí jen se mi asi trochu ty vaječníky nafoukly mám širší pas :slight_smile:

hypo do prázdného žaludku se vstřebají rychle .....
5. čer 2009 v 11:19  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek