• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
autor
lopat díky za rady :wink: čokoládu asi koupím, ale abych neměla po stimulaci zase o 10kg navrch :grinning:
i když tlustá těhule šťastná těhule že jo :wink: :grinning:
8. čer 2009 v 07:54  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtul
Při stimulaci stejně nejspíš trošičku přibereš,rozhodně se ti zvětší obvod břicha, já mám 1,5 kila navrch a holčina co byla se mnou na ET, tak říkala, že má 8(!!!)kilo navrch
Jsem si před první stimulací řekla, že nemůžu úpně zhubnout, aby bylo KAM píchat do špeku na břše, ale od 3.dne stimulace se mi tak nafouklo, že tento problém byl zcela eliminován :grinning: :grinning: :grinning:
8. čer 2009 v 08:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
Wrtul, jj, asi bude krátkej, se dozvím dneska a nejspíš si dám ty obyč injekce, zkusíme to nejdřív s nima a uvidíme, tedy doufám, že nebudou mít kecy, když jsem před měsícem řekla, že chci pera :sweat_smile: no holt ženská no :grinning:
8. čer 2009 v 08:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
Lopat :confused: 8 kg jo? Tak to je mazec teda, no uvidíme jak dopadneme my, viď Wrtul.... jo a jen připomínám tu naší sázku :grinning: ikdyž na tu je času dosti :stuck_out_tongue_closed_eyes:
8. čer 2009 v 08:06  • Odpověz  •  To se mi líbí
miluse
a proč nechceš pera? :confused:
No mě to taky přišlo až dost,8kg, ale každý na stimulaci reguje jinak. A třeba k tomu jedla hodně té čokolády
:grinning:
8. čer 2009 v 08:10  • Odpověz  •  To se mi líbí
Lopat, no zatím ušetříme, tož asi tak :grinning:
8. čer 2009 v 08:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
miluse - jo táák, tak to jo :wink:
já jsem srabík, a protože pera míň bolí, tak jsem chtěla je :wink:

Jinak holky, teď jsem si volala do gennetu a zase jko loni mi řekli, že na krev není potřeba jít, když je test výrazně pozitivní, ale objednali mě až na 23.6. přímo na utz, až za 14 dní, to se do tý doby asi zblázním :frowning2:
8. čer 2009 v 08:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
Dobré ráno,
já jsem byla na UTZ v sobotu folíků 13 kousků ale docela malé a ty 4 co jsem měla tak jsou velké, ale přidali mi ještě hormony tak snad jich bude zítra dost :slight_smile:)) teda tech vajíček z tech 13 folíků, ale s jistotou pořád beru ty 4 co jsou tam od začátku :slight_smile:

jdu vás dočíst...
8. čer 2009 v 08:33  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
no, ještě jsem se domlouvala s manželem, zkusím do gennetu ještě znova zavolat, jeslt přece jen mi tu krev nevezmou...protiže nejistota jen s těhotenským testem a ještě čekat 14 dní, to je děs...
8. čer 2009 v 08:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
iziii jak jsi na tom?
8. čer 2009 v 08:44  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Lopat, tak si skoč bud ke svýmu gynekologovi anebo někam do laborky :wink: jako samoplátce :wink: taky to tu holky dělaly :wink:
8. čer 2009 v 08:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
Chrobí, no vidíš, to je super úrodička :wink: , jen tak dál
8. čer 2009 v 08:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Miluško neboj o sázce vím a platí i pro tebe? :grinning: by to bylo zajímavější..
a já to chci vážně vydržet úplně bez // až na krev
ale jeslti mi pak řeknou že krev je pozitivní tak se asi zhroutím :grinning: :grinning:
Tý jo tak to se netěším už po dovče mám špeky all inclusive a ještě k tomu po stimulce no jo jak jsem psala ráno tlustá těhulka šťastná těhuka :wink: :sunglasses: :grinning:
8. čer 2009 v 08:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY V TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné

ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, kontrolní UTZ 26.5. a 1.6., 3,6 IUI, 8.6. kontrolní UTZ
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, začátek stimulace cca 5.června

STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + fraxeparin + Cetrotide 2.IVF
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU a snad vyjde IVF-ICSI.
LenH (Helios Brno) 5/08 a 2/09 přirozené těhu, teď bude 1. IVF - ICSI, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10......OPU 9.6. tak držte palec :slight_smile:
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl stimulační léky ještě nevím,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI+ PGD


ČEKATELKY na // po ET (KET):
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 2.6. Hcg 73,3, 5.6. 212
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF začátek stimulace 16.5. Gonal F 150j + Cetrotide, 27.5. OPU, ET 1.6. - 2 blastocysty + 6 zmrzlíků.
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009 , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
8. čer 2009 v 08:57  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jůů, Chrobí, tak zítra jdeš na to? :confused: to víš, že budu držet palec a ne jeden :grinning:
8. čer 2009 v 09:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
mil jó a strašně se bojím :slight_smile:))) všechny palečky prosím držet :slight_smile:)))
8. čer 2009 v 09:03  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Chrob se nedivím, já taky budu posraná až za ušima, já měla bobky i před IUI, natož před IVFkem :sweat_smile:
8. čer 2009 v 09:04  • Odpověz  •  To se mi líbí
:grinning: :grinning: :grinning: že? a může mi každej vykládat co chce :slight_smile:) já se prostě bojím.... asi mi vadí to, že jsi v narkoze kdyby to bylo při vědomí tak to snesu líp, ale asi by mě to bolelo...
8. čer 2009 v 09:05  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tak už páádím na krev, sestru jsem ukecala :slight_smile:
8. čer 2009 v 09:14  • Odpověz  •  To se mi líbí
Lopat, držím palec, aby bylo HCG krásné čísílko :slight_smile:
8. čer 2009 v 09:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
lopatko supééééééééééééééér
8. čer 2009 v 09:26  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoooj Žirafky,
Zdravím po víkendu. :slight_smile: Jinak já začínám plašit páč mě začíná bolet břicho jako na ms. Vím, že to nemusí vůbec nic znamenat, ale nervní teda jsem. :unamused:

Chrobi tak zítra jdeš na opu. Držím palce a neboj opravdu to nic není.

Lopat moc gratuluju k //. A hlavně ať je vše ok.

Irmi ty brďo to je pořádná hcg.

Rudo super pěkně hcg stoupá. Držíím.

Wrtul píchíní zdar!
8. čer 2009 v 09:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
Nazdárek holky!Lopatka49,taky držím palečky,ať je vše ok! :dizzy_face:

Wrtulko neboj se fakt toho přechodu! :wink: Není to nic hrozného :wink: mi se naopak krásně spravila pleť,akorát jsem byla moooc unavená,ale jak jsem četla uvažuješ o PN,takže v pohodě :wink:

Miluško já bych raději volila dražší léky,už jsme se tady i o tom bavili,ono nejde o to,co je pohodlnější,jestli pero nebo injekce,ale ten výsledek a vedlejší účinky...má rada(pokud nechceš,samo,je to na Tobě :wink: ),já zkusila Puregon i Menopur a rozdíl v tom byl... :frowning2: ale třeba to u tebe bude v pohodě,však uvidíš... :slight_smile:

Týjo chrobi,toto uteklo! :slight_smile: držím paluchy!!! :wink: Jak bylo vůbec na tom Mansonovi,ses ani nepochlubila...? :sunglasses:
8. čer 2009 v 09:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte žirafky,
všem přeji hodně štěstí.....

Chtěla jsem se poptat: beru Duphaston, je to něco jako Utrogestan, jsem po něm unavená jak sviňucha :slight_smile: , sice marodím, ale dnes jsem v práci a padám hubou na stůl. Máte také takové zkušenosti?
8. čer 2009 v 09:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
Katchik děkujůů a miminka to znamená :slight_smile:)))


denis ahoj .... Manson.... byl slabej jak čaj čekali jsme, že to bude šou a nic... takže zklámání :frowning2:

mil.. jak píše denis ...Puregon nebo Gonal jsou lepší připravky protože jsou čisté Menopur, Fostimon jsou z moči žen po menopauze můžou z toho být vedlejší účinky jako návaly atd. to měla izzii .... takže doporučuju gonal nebo puregon i když nám se nakonec píchalo líp injekcemi jak perem ....
8. čer 2009 v 09:36  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Irmi já jsem po utroši pokud jsem ho polykala byla totálně ko. Chtělo se mi strašně spát, myslela jsem, že hlavou fláknu na klávesnici. Když jsem ho zaváděla, tak to bylo v pohodě.
8. čer 2009 v 09:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
katchk-koukala jsem,že jsi píchala Gonal,bylo vše ok?Já ho teď budu mít asi taky.Jo a ještě(vím,že v každém Caru je to jinak)ale kolik jsi za ten Gonal doplácela?Měla jsi kr.protokol,že?Na ty bolesti nemysli,to se bobíšci ubytovávají... :dizzy_face: :slight_smile:
8. čer 2009 v 09:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
irmi ... tehulko :slight_smile:)) .... jojo píše to skoro každej že je po tom unavený .... takže nejsi vyjímka
8. čer 2009 v 09:37  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Irmi a polykáš nebo zavádíš? Páč když jsem utrogestan polykala tak mě po něm taky bylo blbě a hlavně skoro ke konci jsem se dočetla, že se má brát až tak hodinu po jídle :confounded: ale jako byl to fakt děs, teďky ho zavádím a v poho, jen občas to zasvědí, tak přemýšlím jestli se tam nestačili přemnožit nějaké kvasinky :rolling_eyes:

Tééda holky, tak mám zase brouka v hlavě, no uvidím co mi dneska řekne primářka :confused:
8. čer 2009 v 09:45  • Odpověz  •  To se mi líbí
Denisko jj měla jsem Gonal už po druhý a úplně v pohodě. Žádný vedlejší účinky jsem nepociťovala skoro jsem ani nevěděla, že stimuluju. Samo ke konci mě bolelo břicho, ale jinak ok. Protokol jsem měla krátký a měla jsem dvě pera ( 1x 900jendotek - 2.118 Kč + 4 x 450 jednotek - 1.248 Kč)
8. čer 2009 v 09:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek