• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
jojo jasně, že su :slight_smile:)) jojo holky těhule začátek máte nic moc ale o to budou lepší ty finiše :slight_smile:))
8. čer 2009 ve 14:16  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte..hlasim dve bublinky v brusku :dizzy_face: ...krasne,super kvality/ blastocysty/..ostali este 4, ktore zamrazili + 7 , ktore mrazili v piatok...takze mame este 11 mrazacikov :slight_smile:
8. čer 2009 ve 14:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj kuku ráda tě vidím o to je krása vy jste tak šikovní tak tfuj tfuj bud na ně hodná at u tebe zůstanou devet měsíců :slight_smile:))))
8. čer 2009 ve 14:22  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
kuku, to je super, fakt jdeš v mých šlépějích...máme v mražáčku 12 do bříška šly taky dvě super krásné blastocysy a už umí malova //, tak snad to všem klapne...odpočívej a přeju průběh bez problémů.... :slight_smile: krásné zprávy, září z tebe otimismus a to je skvělé, ono se tomu totiž musí věřit, tak pohlad bříško i s človíčky.....a hoodně pij ne PYJ :wink: od toho pauzu
8. čer 2009 v 15:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
kuku a proč to minule nevyšlo, měl ajsi ET? nebo byl pak MA???
8. čer 2009 v 15:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
irminka
irmí, ještě prosím tě, když jsi na neschopence, kromě toho 1 dne co chodíš do práce - ležíš, nebo klidně jdeš třeba každý den(obden) na procházku? Nevím jak hodně vážně ten klidový režim brát...loni to bylo sice k ničemu, ale jeden nikdy neví :wink:
8. čer 2009 v 16:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
Omlovám se za spoždění, ale tentokrát dospávám. :slight_smile: Spala jsem celé odpoledne. Ještě k tomu mě bolí ruka od kapačky tak se trochu bojím trombózy. No snad to nic nebude.
Chrobi jojo už to mám za sebou. Kdy jdeš ty?
Jinak jak jste se ptali, tak ISCI zdražili před 14ti dny. Zajímavé je,že mi ani nedali aktuální ceník. Takže se to dělí na několik fází. platí se za něco do 2 vajíček, pak je 9.000,- od 2-9 a pak každý dvě vajíčka zase nějaká částka. Dřív to bylo 7.500 do 10 vajíček.
Na transfer jdu v pátek, nebo v sobotu. Já si myslím, že spíš tu sobotu.
Tak uvidíme jak se budou mimísi držet. Chtěla bych taky nějaký mrazáčky.....
8. čer 2009 v 16:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
ty brďo ještě , že u nás v car, je ICSI paušál 8000 a jedno kolik...to bych se teda prohla s těmi 29 oocyty...si nedovedu představit...jsou to prevíti, že neupozornili na novou cenu, jen odpočívej..
lopy, klidový jako nic netahat, neskákat nesportovat,ale normálně v klídku žít, jak se budeš cítit a co ti tvůj stav dovolí, já neležela, když jsem nechtěla, procházky si myslím jsou ideální, ne teda horská turistika... aspoň se děloha lépe prokrví mi bylo řečeno...
8. čer 2009 v 16:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
Holkíííí, jak se máte????... Těhulíte, těhulíteee ??? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
8. čer 2009 v 16:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
ruda, minule....ani neviem, bol ET, ale mala som tazky OHSS, cize dva dni po ET som sla do nemocky lezat a tam mi po druhom odbere krvi povedali , ze hCG kleslo, cize, asi sa babulky neudrzali..no a po 1. KET som otehotnela , narodil sa Samko, dalsie 2 kEty boli minule leto a oba neuspesne...pri 1. IVF som tiez mala 26 vajok, oplodnili 16..vyslo mi to na ET a 3 Kety :slight_smile:
dufam, ze 2 IVF bude stastnejsie..teda ET :wink:
8. čer 2009 v 16:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj , mohla bych vás poprosit o radu. Ve čtvrtek mám jít na odběr vajíček a máme se do te doby rozhodnout jestli chceme i to ICSI. Manžel má pry spermio slušné že by jsme tuto metodu teoreticky nemuseli využít. Prosim poradte co je lepší. Děkuji za odpovedi.
8. čer 2009 v 17:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
Za mě si myslím, že je lepší nechat oplodnit vajíčka přirozeně. Při ISCI to řeci jen vybírá člověk:slight_smile: a příroda je příroda. :slight_smile:
8. čer 2009 v 17:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
Já si to taky myslím že je to lepší přirozeně, ale zase se bojím že se to třeba nepovede a pak abych si to nevyčitala.Máte někdo zkušenosti tím přirozeně?
8. čer 2009 v 17:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
jana85
my jsme měli vždy ICSI - ale máme blbej spermiogram
přirozeně máš vždy riziko, že tam na sebe ve zkumavce zůstanou jen čumět :grinning:
ale se mou na odběru byla holčina na 1.ivf, s OK spermiogramem, a embryolog jí řekl, že když je to teprv 1.vf, tak to udělaj bez icsi. Docela mě to zarazilo, měla jen 5 vajíček :unamused:
8. čer 2009 v 17:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
Já jich mám na jedne straně 7 a na druhé zatim jen malé. Tak pořad nevím jak se mame rozhodnout.
8. čer 2009 v 17:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky žirafindy, dřív jsem se k netu nedostala.

Tak nakonec budu stimulovat puregonem, prý je pro mě lepší, kvůli výsledkům HP, ale proč už si zase nepamatuju :sweat_smile:

Dneska měla primářka obzvlášť dobrou náladu, tak to bylo takové veslejší. Jdu vás dočíst.
8. čer 2009 v 19:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY V TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné

ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, kontrolní UTZ 26.5. a 1.6., 3,6 IUI, 8.6. sjednání protokolu + revesi, stimulace od cca 18.6. puregon 225 UI
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, začátek stimulace cca 5.června

STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + fraxeparin + Cetrotide 2.IVF
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU a snad vyjde IVF-ICSI.
LenH (Helios Brno) 5/08 a 2/09 přirozené těhu, teď bude 1. IVF - ICSI, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10......OPU 9.6. tak držte palec
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl stimulační léky ještě nevím,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI+ PGD


ČEKATELKY na // po ET (KET):
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 2.6. Hcg 73,3, 5.6. 212
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF začátek stimulace 16.5. Gonal F 150j + Cetrotide, 27.5. OPU, ET 1.6. - 2 blastocysty + 6 zmrzlíků.
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009 , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
8. čer 2009 v 19:10  • Odpověz  •  To se mi líbí
jelikož jsem hlava děravá, tak ještě jednou :sweat_smile:




PODPORY V TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné

ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, kontrolní UTZ 26.5. a 1.6., 3,6 IUI, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol - stimulace od cca 18.6. puregon 225 UI
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, začátek stimulace cca 5.června

STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + fraxeparin + Cetrotide 2.IVF
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU a snad vyjde IVF-ICSI.
LenH (Helios Brno) 5/08 a 2/09 přirozené těhu, teď bude 1. IVF - ICSI, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10......OPU 9.6. tak držte palec
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl stimulační léky ještě nevím,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI+ PGD


ČEKATELKY na // po ET (KET):
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 2.6. Hcg 73,3, 5.6. 212
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF začátek stimulace 16.5. Gonal F 150j + Cetrotide, 27.5. OPU, ET 1.6. - 2 blastocysty + 6 zmrzlíků.
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009 , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
8. čer 2009 v 19:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
ahojky kočky.. koukám že tabulkujete..
co je nového?
já měla dneska den na kulový
v práci jsme se se šéfem a šéfovou solidně pohádali ... no teda šéf na mě jednou zvýšil hlas a už jsem řvala a řvala a řvala skoro celý dopoledne.. čuměl.. no pak se mi i omlouval..
a hrozně se divil prý se takhle nemůžu hroutit :sweat_smile: :confounded: nevím co si myslí..
tak jsem mu řekla že to může být i těmi léky.. co beru se mě hned ptal jeslti nechci dovolenou
tak jsem se po dnešku rozhodla od přštího pondělí nebo úterý nebo tak půjdu na dovču už na to kašlu takhle by se u mě miminkům a co miminkům ani vajíčkům nelíbilo
8. čer 2009 v 19:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
Wrtul, jasně... dovča ti prospěje, než se stresit :slight_smile:

Já jsem dneska dostala papír na předoperační, tak asi příští týden začnu vyběhávat. Jen se musím ještě zeptat kamarádky jak přesně to dělala ona, páč nešla k obvoďákovi, ale přímo do nemocnice, což se mi zdá taky lepší, páč bych tam musela tak jako tak na EKG
8. čer 2009 v 19:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
S těmi předoperačními vyšetřeními je to stejně záhada..
myslím že v Heliosu se žádný předoperační nedělají
a v Sanusu je taky nechtěli..
Tý jo teď koukám na zprávy že zase nějaká s prominutím p....a dala miminko do igelitky a nechala ho umřít někde v zahrádkářské kolonii :confounded: :confounded: :confounded: :frowning2:
8. čer 2009 v 19:33  • Odpověz  •  To se mi líbí
Wrtul, to jsem viděla v upoutávce na zprávy... je to pipina, kdyby jej raději odnesla do babyboxu nebo dala k adopci

Fááákt, tak třeba ti ho udělali oni
8. čer 2009 v 19:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
:slight_smile: ahojte,
lopatko: já ti asi nebudu radit, protože já jsem takový poděs- 2 dny po ETu jsme jeli se synem na výlet, měly to být jen takové lehké procházky a místo toho jsme se kdesí kamsi šplhaly, no byla jsem hotová......Také jezdím na kole, to se také nemá, že?......Potom jsem spadla minulou sobotu na schodech, měla jsem potom cca hodku velké křeče, myslela jsem si , že o mimi přijdu, zatím se teda držím......., potom jsem měla hyperstimulační syndrom, kdy jsem byla 3 dny v nemocnici- už je to ok....., ale ted jsem chytla asi zánět pipi, takže pořád něco...... Jinak teda nic těžkého nezvedám, chodím i pěšky, žádný stres......., vařím, peru, trošku uklízím, ale nepřeháním to :wink:

S tím ISCI : já jsem byla také na 1.IVF, manžel měl dobrý spermiogram a stejně nám ISCI dělali, ani se nás pořádně nezeptali, jestli s tím souhlasíme a stálo to 9.900,- Kč, takže také to nebylo za lacino :wink:
8. čer 2009 v 19:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
jako že by mi někdo už vyšetření udělal? nee...
a to dneska v Brně někdo dal krásnou zdravou holčičku do babyboxu ...
už brzo půjde k novým rodičům..co k tomu dodat..
bude mít asi krásnej život a to druhé miminko chudinka :frowning2:
8. čer 2009 v 19:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
ani v Unice Brno se žádné předoperační nedělalo, fakt je si každé CAR jiné....

S tou ženskou a miminkem v igelitce- to je hnus, já bych ji tam hodila at tam skoná, svině jedna....
8. čer 2009 v 19:40  • Odpověz  •  To se mi líbí
Hmm, to je fakt divný s tím předoperačním :unamused:
8. čer 2009 v 19:45  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Irminko ty se s tím nepářeš :grinning: :wink:
ale souhlasím s tebou!!!
no mě v Sanusu tenkrát vysvětlili že předoperační není potřeba protože prý jim tam jen podepíšu nějakej papír (jako kdybch umřela a tak :wink: :grinning: ) a že to uspání je kraťoučký takže proto není nutný žádný vyšetření..
8. čer 2009 v 19:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
taky jsem šla raději od zpráv pryč, je to děsné..
já jsem taky pro ICSI,ale mi máme špatný spg,ale chtěla jsem víc jistotu, sem si říkala, že na přírodě to bylo skoro tři roky, tak teď na to půjdeme jinak..od lesa :wink: jojo Irminka, to je takový klidový režim na pochodu...
Zubíčku ahojky nakoukla jsi na nás, to je hezké :wink: dravím tě mocinkc moc..
Taky se u nás v CAR nedělá předoperační, nevím, proč by mělo, my takhle v práci na chvilku uspáváme pořád a přeoperační rozhodně nemáme,ale to je na nich.. sichrujou se tak kdyby něco...
8. čer 2009 v 19:49  • Odpověz  •  To se mi líbí
Holky, já to taky nechápu, roky se člověk snaží jak debil, za to že je nemocnej nemůže, a pak jsou takoví, co si zprominutím jednou vrznou, bez problémů donosej, a pak to dítě vyhodí. :rolling_eyes: :rolling_eyes:
8. čer 2009 v 19:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
holky, ale my jsme asi fakt střelená rodina, už bych se měla nad sebou zamyslet, že mně není 18 :slight_smile: , no, uvidíme, doufám, že si to nějak nepokazím. Těším se na středu na UTZ, ale se také moc bojím, co tam dr. uvidí.....

zubajdo: holka jedna, měj se hezky a sem tam nakoukni, at máme přehled jak se máš :slight_smile:
8. čer 2009 v 19:54  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek