Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

Tak kočky sééém mejdan pokračuje x-)
wrtulkaautor
9. čer 2009
lopatko tak to je super🙂🙂
v pondělí už to bude tak vysoký že to nebudou umět odečíst 😉 😃
lenh prosím tě kdo v Heliosu dává neschopenky doktoři nebo koordinátorky?
kapr
9. čer 2009
ty jo holky, vy jste ukecaný, nestíhám vás dočítat, jen tak v rychlosti jsem vše prolítla. 🙂 Chrobíkovi držím palec, a Lopatce velká gratulace. neboj, letos nám to vyjde x-) Cítím to v kostech x-)
siki26
9. čer 2009
Která pravidla porušuje: | Zruš PODPORY V TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART Č😎 - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné

ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, kontrolní UTZ 26.5. a 1.6., 3,6 IUI, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol - stimulace od cca 18.6. puregon 225 UI
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09


STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + fraxeparin + Cetrotide 2.IVF
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10......OPU 9.6. tak držte palec
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl stimulační léky ještě nevím,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI+ PGD
zuzka72,21.6. odběr vajíček- 10.6. začátek stimulace) ,4 ampule Menogon+1 ampule voda.
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz

ČEKATELKY na // po ET (KET):
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 2.6. Hcg 73,3, 5.6. 212
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF začátek stimulace 16.5. Gonal F 150j + Cetrotide, 27.5. OPU, ET 1.6. - 2 blastocysty + 6 zmrzlíků.
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009 , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 23.6. test z krve


TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
siki26
9. čer 2009
ahoj holky, tak už taky stimuluju 🙂 včera první injekce Gonalu a v sobotu utz.
Jen otázka: měla jste některá po Synarelu delší ms než obvykle? Mívám ji tak 7dní, dnes je to 8.den a nevypadá to, že bych končila... :-N
gucci
9. čer 2009
ahoj siki, tak co ti řekli v CARu na tu štítnou žlázu?
lenh
9. čer 2009
Ahoj wrtulko, no já začala být unavená trochu po tom Decapeptylu, ale hlavně po tom Puregonu. No odpoledne bych ji mohla zkusit vyfotit a hodit do albíčka 😉
Lopatko tak třeba to budou opravdu dvě krásný mimi x-)
lenh
9. čer 2009
Jo wrtul dala mi neschopenku doktorka. Říkali že normálně dávají až desátý den stimulace, ale klidně jestli chceš tak ti ji vypíšou. Stačí si říct 🙂 Já jsem taky ráda, že jsem doma a mám klid a žádný rozčilování 🙂
siki26
9. čer 2009
Gucci: řekli jen, že jsou rádi, že to ví, nabrali mi na ni zase krev (to bylo v pátek) a včera se k tomu nevyjádřili. Taky jsem se mohla zeptat, ale byla jsem tak nervozní z toho, aby sliznice byla ok a mohlo se začít, že jsem na to úplně zapomněla. Zeptám se v sobotu. každopádně to nijak víc neřešili, tak nevím...
wrtulkaautor
9. čer 2009
lenh právě..
já si na příští týden asi už vezmu dovolenou včera jsem se tu pohádali v práci a bylo jasno..
potřebuju být v klidu a pohodě
navíc doma se nudit nebudu
no jo jenže já k doktorovi nepůjdu při krvi že? tam se dostanu kdy?
zubajda
9. čer 2009
Chrobííííčkuuuu... držííím ti palce i na nohouuu !!!!!!!!!!!!!!!!!! 😃 x-) x-) x-) x-) x-)
miluse
9. čer 2009
ahojdáááááááá Zubýsku 😃 :-p
wrtulkaautor
9. čer 2009
Taky moooc držím palce chrobi 😉 x-)
ahojky Zubi jak je kočko??
lenh
9. čer 2009
Wrtul já jak byla na krvi, tak jsem řekla sestřičce jestli by mi mohl někdo vypsat neschopenku... tak mi zavolali dr. od vedle a za chvilku mi ji vypsala...
wrtulkaautor
9. čer 2009
lenh moc díky taky to tak udělám x-) x-)
hned jsem klidnější když vím že to takhle jde x-) x-) x-)
kapr
9. čer 2009
Tak hlásím, z devíti jich k dnešku máme 7 x-) Tak snad přežijou
wrtulkaautor
9. čer 2009
kapr 7 je šťasný číslo x-) x-)
to bude v pohodě.. ještě ti zbydou nějaký do mrazáčku uvidíš 😉 x-)
siki26
9. čer 2009
Kapr, ti jsou určitě nejsilnější, tak držím palečky 😉
hypo
9. čer 2009
ahoj holky, tak co noveho? jak se vam stimuluje, tehuli a pripravuje na stimulaci? 🙂
u me zadne vyrazne zmeny, jen bolest bricha, vytok, zvraceni a stres...... uz aby byl patek
wrtulkaautor
9. čer 2009
ahojky hypo...
to je mi líto ty jdeš v pátek na ten kontroní utz viď? jeslti to všechno dopadlo dobře..
kočko výtok? neměla by sis radši skočit dřív?
je mi líto že máš stres a cekově že si nemůžeš užívat klidný těhotenství!!!!
hypo
9. čer 2009
vytok je pry normalni brany mechanismus proti infekci) pokud nepali a nezapacha a pod a vypada tak jak vypada tak snad je to ok........ taky jsem se lekla
asi nebudu mit nejpohodovejsi dite na svete kdyz je mamka porad uplne mimo a zatim si tehu moc neuziva 8-(
wrtulkaautor
9. čer 2009
hypo ale tak po tom pátečním utz už si to užívat budeš ne?
přece jen když tě uklidní že je vše ok? x-)
hypo
9. čer 2009
v to doufam...... porad verim ze v patek bude super sprava dite tam je je zive a ame dve co ma mit..... pak teprve zacne poradne tehu, snad i ty nevolnosti ustupuji.....
dokonce jsem od svagrove dostala plno veci, je to v pytlich a musim se tim pozdeji prohrabnou od obleceni, hracky, chuvicky, sterilizator, postylka, prebalovaci pult a pod..... mam letos prvni vanoce 🙂
miluse
9. čer 2009
Hypo, držím palečky na páteční UTZ, uvidíš, že tam bude jeden krásnej kulihrášek 🙂

To je hezký, že na tebe švagřinka takhle myslí, to by se mi taky líbilo se rochnit v pidi věcičkách 😉
wrtulkaautor
9. čer 2009
hypo to je krásný🙂
tak to máš krásnej úkol po pátku všechno to přebrat, vyprat, a tááák x-) x-)
jinak já už beru Proveru a ve čtvrtek píchám první injekci .. už není cesty zpět..
a rozhodla sem se že kalšu na všechny a od příštího týdne si beru dovču
siki26
9. čer 2009
hypo, náhodou máš ještě štěstíčko, že to takhle prožíváš. Moje kolegyně čeká dvojčátka,je v 5-tém měsíci a pořád zvrací, 5x byla už v nemocnici na kapačkách. Tak držím palečky a pak si to už konečně budeš taky hezky užívat... 😉
hypo
9. čer 2009
holky dekuji, v patek se vam urcite ozvu co jsme videli 🙂
me uz snad nevolnosti pomalu prejdou, koncim 3 mesic tak uz by mohl byt klid, ted kdyz jsme ty prcky tak rapidne zredukovali.....
wrtulkaautor
9. čer 2009
hypo tak to ber z tý lepší stránky.. říkala jsi že bys dvojčátka těžko zvládala.. takhle budeš mít na ňunání jedno krásný zdravý miminko! a všechno v pohodě zvládneš! kočko uviídš!
i když moc dobře chápu proč jsi z toho vynervovaná a tak.. byla bych taky.. věř mi..
upřímně já si vůbec nedovedu představit že bych našla // a co bych cítila..
bojím se že bych jen řvala a řvala a řvala..
ale asi i právě proto jsem se rozhodla že si žádný testy dělat nebudu a 12 den po transferu jak to mám napsaný ve stimulačním protokolu pojedu rovnou na krev a´t mi řeknou ortel..protože špekulovat jeslti jsou na testu // nebo nejsou..
hypo
9. čer 2009
jo holky a taky se ze me stava opicak nebo co 🙂
asi zmenou hormonu se mi pekne ochlupatilo bricho, za chvilku na tom budu hur jak manzel se svymi tremi chlupy 🙂
miluse
9. čer 2009
Hypo, kup si veet a bude po chlupech 😃

Wrtul, ty máš až jet na krev, ty nemáš doma testovat? Já mám i po tom IUI v protokolu napsáno, že 14 dní po mám testnout a ať to bude pozitivní nebo ne, tak prostě volat do caru x-)
wrtulkaautor
9. čer 2009
Miluško já mám v protokolu napsáno že 12 dní po transferu mám testovat
do Brna je to na krev trochu z ruky tak si na ni dojdu asi někde v okolí

Začni psát odpověď...

Odešli