• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
Děkuju wrtul...
Dali mi dva. Po minulým Ketu nám zbylo 7 statečných a teď nám zbyly ještě dva mrazáčci.
16. čer 2009 v 07:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Ahojky Lopatko :dizzy_face:
daří se dobře.. včera jsem si píchla druhou injekci sama a šlo mi to mnohem líp..
teď už jen aby dorazila ms.. a já mohla jet do Brna na krev zajímá mě jeslti na mě tu injekce fungují jak mají..
Musilko tak teď 12 dní vydržet a na testíku budou // uvidíš!:slight_smile:
Jinak jestli chceš tak se dej do tabulky.. bude někde na předchozích stranách ať se holky orientujou :wink:
16. čer 2009 v 07:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Víš co lopat já čekala kdo ví co mi v tom "přechodu bude" a nic mi není asi jsem možná trošku unavenější.. ale jinak fakt nic.. břicho mě začíná bolet jako na ms tak čekám kdo vyhraje jeslti moje tělo nebo injekce - ms má přijít až 30DC a dneska jsem 28
jo a beďary mi vymizely :wink: :dizzy_face: jenže právě proto že se nic moc neděje takse bojím že na to třeba nereaguju a tělo si jede po svým je to možný?
16. čer 2009 v 07:45  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY V TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné

ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, kontrolní UTZ 26.5. a 1.6., 3,6 IUI, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol - stimulace od cca 18.6. puregon 225 UI
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Atlaselka ( Pronatal Praha)- 1.IVF,začátek stimulace na konci června-Gonal,Cetrotide


STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10......OPU 9.6. tak držte palec - tak z toho držení palců máme 4 vajíčka .... 11.6. máme dva bojovníčky... vydržte prosím....ET cca 13.6.
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl stimulační léky ještě nevím,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI+ PGD
zuzka72,21.6. odběr vajíček- 10.6. začátek stimulace) ,4 ampule Menogon+1 ampule voda.
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov

ČEKATELKY na // po ET (KET):
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 2.6. Hcg 73,3, 5.6. 212
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF začátek stimulace 16.5. Gonal F 150j + Cetrotide, 27.5. OPU, ET 1.6. - 2 blastocysty + 6 zmrzlíků.
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 23.6. test z krve
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček
Musilka (Pronatal) 1.IVF kr. protokol, OHSS říjen O8. 20.3. 1KET neg. 15.6. 2KET dvou osmibuněčných mimísků,zbývají nám dvě zmrzlinky
TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
16. čer 2009 v 07:48  • Odpověz  •  To se mi líbí
uff to byla fuška :sweat_smile:
16. čer 2009 v 07:49  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
šikulka :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face:
16. čer 2009 v 07:49  • Odpověz  •  To se mi líbí
jéé akorát jsem tam mezi nás s těhulkama nedala mezeru...
16. čer 2009 v 07:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
to se vsákne :wink:
16. čer 2009 v 07:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
a co jinak jak se máš? co byteček? My už se půl roku chystáme dodělat rozkopanou chodbu ale nějak neni čas ani prachy. Radši jsme vyrazili na dovču než kupovat cement :grinning:
16. čer 2009 v 07:53  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Musilka my bydlíme v domečku a čeká nás nová střecha - v srpnu..
takže doufám že do tý doby budu těhule :grinning: abych nemusela líst po střeše páč se bojím...
no taky se chystáme zateplovat a tak.. na domečku je vždycky práce..
jeslti chceš tak se jukni na modrou střechu mám tam albumky s fotkama :wink:
jo koukala jsem že jste byli na kanárech bylo to fajn? my byli na Rhodosu :dizzy_face:
16. čer 2009 v 07:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
JJ vim už si vzpomínám často koukám na tvý albíčka. Na kanárech bylo úžasně jela jsem si tam napěstovat sliznici páč tady v českých podmínkách mi prostě neroste :grinning: tak mi tam vylezla na krásných 8 mm o tom bych si jinak mohla nechat jen zdát :grinning:
16. čer 2009 v 07:58  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Tak to je super..
do mýho albíčka? jako na MK- tu naší story? nebo na střeše?
Tak to je super je vidět že za to můžou nervy.. ty dělají hodně :frowning2: však proto jsem si vzala dovču a chci být doma v klidu aby tělu bylo co nejlíp a chtělo otěhotnět :grinning: :wink:
16. čer 2009 v 08:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
no na oboje tam i tam obě albíčka. Myslím že o nervy jse taky ale spíš o pravidelný spánek a braní léků fakt ve stejnou dobu. To by se mi v práci nepodařilo. Minulý KET jsem i po transferu chodila do práce nechtěla jsem na PN bálq jsem se že mě to bude doma užírat. Ta dovolená před OPU a ET dokáže zázraky teda před mým KETem určo :wink:
16. čer 2009 v 08:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtul
já myslím že prostě to třeba je to co tvé tělo potřebovalo a proto reaguješ bezproblémově :wink:
do tabulky jdu jedině po úterním úspěšném ultrazvuku :wink:

musilka
cože,na kanárech roste sliznice na 8 mm?? V zimě tam okamžitě letíme! :grinning: :grinning: :grinning:
Ne vážně, přiznej sem jak ses tam stravovala? V čem je ta finta?
16. čer 2009 v 08:10  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Musilko máš pravdu ..
takže teď to určitě vyjde uvidíš:slight_smile:
jinak kdybys chtěla
http://wwrtulka.rajce.idnes.cz/Dovolena_Rhodos/
fotky z rhodosu :wink: (aby ses nenudila)
nic já jdu něco dělat ale budu nakukovat :wink:
16. čer 2009 v 08:11  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Lopat :grinning:
no nevím jeslti moje tělo potřebuje být v přechodu..podle mě mu nedělám nic příjemnýho..
ale je fakt že mi nijak šíleně není.. jsem zvědavá co budou dělat ty druhý injekce :wink:
jo a zdravá strava dělá divy :grinning: už vážně jdu :grinning:
16. čer 2009 v 08:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
lopat no popravdě asi zapůsobil bílej rum v Cuba Libre a Piňa Colada :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
16. čer 2009 v 08:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtulka
třeba potřebovalo právě tu chvíli odpočinku, víš :wink:
já s tímhle nemám zkušenost, měla jsem vždy jen krátký protokol...
16. čer 2009 v 08:14  • Odpověz  •  To se mi líbí
musilka
safra, tak to se na to pivo a víno asi vykašlu :grinning:
16. čer 2009 v 08:15  • Odpověz  •  To se mi líbí
lopi jen doufám že na podzim nebudu muset jet na kanáry znova :grinning:
16. čer 2009 v 08:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
musilka
to zcela jistě ne, jednou to vyjít musí! :wink:
16. čer 2009 v 08:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
no včera tam byly všichni tak pozitivní jak embryoložka tak doktor dodalo mi to klid. Ten minulej Ket byl v tomhle úplně jinej
16. čer 2009 v 08:48  • Odpověz  •  To se mi líbí
Zdravím kočky :wink:
Tak dneska jsem se rozhodla pracovat, abych nepropadala depresím z čekání na //. :slight_smile:
Jinak včera se mi rozjel OHSS tak pevně věřím tomu, že to je rostoucím HCG :wink: :wink: :wink: .......a holky neberte mi mou iluzi, nebo zešílím čekáním :slight_smile:
16. čer 2009 v 09:53  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj Žirafky,
Tak se bohužel přidávám do podpory týmu. :frowning2:
Čekatelkám na // moc drřím palce. Stimulantkám ať mají krásnou úrodu.

PODPORY V TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné. Čekáme na KET - máme ještě 6 zmrzlíků.

ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, kontrolní UTZ 26.5. a 1.6., 3,6 IUI, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol - stimulace od cca 18.6. puregon 225 UI
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Atlaselka ( Pronatal Praha)- 1.IVF,začátek stimulace na konci června-Gonal,Cetrotide


STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10......OPU 9.6. tak držte palec - tak z toho držení palců máme 4 vajíčka .... 11.6. máme dva bojovníčky... vydržte prosím....ET cca 13.6.
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl stimulační léky ještě nevím,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI+ PGD
zuzka72,21.6. odběr vajíček- 10.6. začátek stimulace) ,4 ampule Menogon+1 ampule voda.
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov

ČEKATELKY na // po ET (KET):
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 2.6. Hcg 73,3, 5.6. 212
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 23.6. test z krve
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček
Musilka (Pronatal) 1.IVF kr. protokol, OHSS říjen O8. 20.3. 1KET neg. 15.6. 2KET dvou osmibuněčných mimísků,zbývají nám dvě zmrzlinky

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
16. čer 2009 v 10:10  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj holky,
Katchnik, tak to mě moc mrzí, ale neboj, mrazáčci jsou určitě silní a aspoň 2 z nich to určitě zvládnou :wink:
Rudi, chybějící dávka naštěstí nevadila (doktorka nad tím přímo mávla rukou :slight_smile: ) a dnes jdu znovu na utz a už mi prý možná řekne, kdy půjdu na odběr, takže je zatím vše, tak jak má být :slight_smile:
Chrobi, tak co je s tebou? Všichni netrpělivě čekáme :frowning2:
Musilko, držím palce, aby jsi našla// :slight_smile:

Jinak vás všechny zdravím, abych na někoho nezapomněla :slight_smile:
16. čer 2009 v 10:14  • Odpověz  •  To se mi líbí
Katchiku, to je mi líto :frowning2: ale mrazáčci jsou dobrý :slight_smile: To vyjde :dizzy_face:
16. čer 2009 v 10:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
Musilko držím moc palce,a by tenhle Ket byl úspěšný. :slight_smile:
16. čer 2009 v 10:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
Kapr, Siki díky moc. Snad se alespoň jeden chytne.
16. čer 2009 v 10:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
katchnik, určitě se chytne, o tom ani nepochybuj :wink:
16. čer 2009 v 10:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
AAhojky holky
Kačko, to je mi moooc líto :frowning2: alle jede se dál a KET vyjde, uvidíš...
Musilko vítám tě a přeju úspěšný Ketík
Kapr, OHSS, to je celkem tutovka těhu, OHSS po ET, to je z rostoucího HCG ve většině případech...taky když mi bylo zle, tak jsem si říkala, aspoň vím, že se něco děje, tak držímpalce na potvrzení //, kdy testíš?
Chrobíííí ona na nás zapomněla??? snad je vše v pořádku a není ve špitále či co... už tu nebyla takovou dobu a zrovna, když čekáme na výsledek...KDE JSI???
Siki, prima, že to nevadilo, jak bude termín OPU už to valí z kopce...
16. čer 2009 v 10:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek