• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
holky co jste doma bože jak to přežíváte ? já jsem doma od včera a už to prostě nemůžu nějak vydržet mám roupy :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: a nejhorší je že jsem sama v baráku jen s čoklikama. A co vaříte dneska dejte mi tip :dizzy_face:
16. čer 2009 ve 12:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
leni taky mooooc gratuluji, jsi "těhulka" :wink:
Wrtul normál střídám lasagne, mleté maso bešamel sýr, teď tam mám 3 vrstvy, tak uvidíme, teda už to voní...manža se oblizuje už teď těstoviny milujeme oba nejvíc..
lopatko, tak jestli bolí bříško kvůli zácpě, tak určo povolí, jak se vyprázdníš a ten Espumisan je taky fajn...jak to tak dělám, je mi fajn, už zase dopnu kalhoty :slight_smile:
Kde je Irminka????
16. čer 2009 ve 12:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj mladamamko, tak to jde hezky rychle viď? :slight_smile: už se na ketík taky těším...jen kdybych nemusela obíhat ty vyšetření...
musilko...naprosto tě chápu :wink: snaž se užívat si to...
16. čer 2009 ve 12:58  • Odpověz  •  To se mi líbí
evak snažím se no ale moc to neumim já jsem radši v robotě mezi lidma :sweat_smile:
16. čer 2009 ve 12:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
ja taky... :slight_smile: proto tě chápu...ale musíš to vydržet a najít si v tom to hezký... :wink: odpočívej a dělej věci, na který jsi neměla čas, čti si, nebo čuč na telku :slight_smile:
16. čer 2009 ve 13:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
evak jo teď už jo, ale mám pozitivní protilátky na Rh faktor, tak budu muset být pokud se zadaří hodně opatrná a když se protilátky budou dál tvořit tak může jít mimi ještě v bříšku na kompletní výměnu krve.
16. čer 2009 ve 13:04  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Kuk tak jsem se dala do tý ubrouskový metody a brzo sem zase skončila.. asi sem si koupila blbou podkladovou barvu :angry: vůbec to nekreje sem chtěla obarvit vázu na bílo a nejde to no nic zkusím to něčím jiným někdy jindy
musilko tak si naplánuj nějakou činnost my jak jsme v rekonstrukci domu tak máme práce víc než dost :wink:
16. čer 2009 ve 13:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtul já myslela že ubrousková metoda se dělá herkulesem?
Jinak já vařila šunkofleky. A nyní pracuji, jenže mi jde vše tak pomalu, že u toho zřejmě rozkvetu. :stuck_out_tongue_closed_eyes:
16. čer 2009 ve 13:49  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtul no už jsem si naplánovala úklid všech skříněk v kuchyni budu rovnat a vyhazovat blbiny tak aspoň do toho se pustím
16. čer 2009 ve 13:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
kapr lepidlo mám asi správný ale barvu jako za ubrousek - na pozadí mám asi blbou
musil no vidíš.. stačí se zamyslet a hned člověk příjde na to čím by se zabavil :wink:
16. čer 2009 ve 14:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
To já mám taky naplánovaný úklid všeho možnýho..... jenže já uklízím pořád a mám pocit, že to není nikde viět:slight_smile:
16. čer 2009 ve 14:15  • Odpověz  •  To se mi líbí
musilko, tak to já teda jsem doma pátý týden a ještě jsem si pořádně neopočinula, teda nemám ten pocit, že bych chtěla do práce,tak dvakrát v týdnu se tam stavím na kafe a stačí..
ze začátku mi bylo zle a teď si to užívám, vařím, něco poklidím,trávím radosti se píkem, manžou, kamarádkama, užívám si , pak bude frmol asi už celý život..
mladamamko, tak vítej zpět mězi náma a držím moc moc palečky, Rh. faktor, to je problém,ale určo to dobře dopadne
teda ale ta chrobi...teda fakt mám strach..
16. čer 2009 ve 14:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
musilko, tak jsem se ti dovolila kouknout do albíčka. :slight_smile: Krom toho, že testujeme stejný den, tak máme podobného pejska. my máme Matýska a je to maltézáček:slight_smile: ale máme ho stejně ostříhaného jako je ten váš, předpokládám boloňáček? :grinning: to je sranda :slight_smile:
16. čer 2009 ve 14:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
kapr náš je kříženec boloňáčka jmenuje se Fido :grinning: je to ďábel :sweat_smile: a ty jsi po KETu nebo po ETu?
16. čer 2009 ve 14:48  • Odpověz  •  To se mi líbí
No náš je spíš rozmazlenec :slight_smile: já jsem po ETu.
16. čer 2009 v 15:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
oki já po KETu tak to dáme spolu já chci zkusit test už příští čtvrtek jestli pinďové vydrží tak už to bude muset být vidět. Kolikadenní jsi měla embroušky pri transferu ? Já třídenní osmibuněčný
16. čer 2009 v 15:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
no to mě pos....PARDON, koukám na toho tvého hafíka a to je neskutečné, je přesně jako můj Arnošt, přesně ten pohled, to válení... neskutečné, stříhám ho úplně stejně, dnes večer, se na to chystám... jak je starý? můjmá příští týden let a bojuje se zubama,ale jinak je v pohodě a neposlouchá vůbec, je rozmazlený jedináček, tak "sourozence" evidentně potřebuje,ale to bude teda mazec, to už vím teď
16. čer 2009 v 15:06  • Odpověz  •  To se mi líbí
Irminka mamina na nás taky kašle?
16. čer 2009 v 15:07  • Odpověz  •  To se mi líbí
Fiďochovi jsou tři roky. aky neposlouchá je pokoj. Ještě máme brazilskou filu fenku a perfektně spolu kamarádí takže se jim nestýská když jsme v práci.
16. čer 2009 v 15:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
Která pravidla porušuje: | Zruš labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné

ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, kontrolní UTZ 26.5. a 1.6., 3,6 IUI, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol - stimulace od cca 18.6. puregon 225 UI
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Atlaselka ( Pronatal Praha)- 1.IVF,začátek stimulace na konci června-Gonal,Cetrotide


STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10......OPU 9.6. tak držte palec - tak z toho držení palců máme 4 vajíčka .... 11.6. máme dva bojovníčky... vydržte prosím....ET cca 13.6.
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl stimulační léky ještě nevím,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI+ PGD
zuzka72,21.6. odběr vajíček- 10.6. začátek stimulace) ,4 ampule Menogon+1 ampule voda.
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov

ČEKATELKY na // po ET (KET):
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 2.6. Hcg 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451, na uzv dutinka a náznak druhé
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF začátek stimulace 16.5. Gonal F 150j + Cetrotide, 27.5. OPU, ET 1.6. - 2 blastocysty + 6 zmrzlíků.
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 23.6. test z krve
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
16. čer 2009 v 15:11  • Odpověz  •  To se mi líbí
teda fila, to je taky krása, teda asi je mezi nima výškový rozdíl že? jsou oba v bytě?
16. čer 2009 v 15:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
ruda nn my bydlíme v domě se zahradou. Rozdíl mezi nima je asi 40 kilo :grinning: je to komická dvojka ale maj se rádi :sweat_smile:
16. čer 2009 v 15:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jééé, tak to je sranda, Matesovi budou 3 v prosinci:slight_smile:
Já jsem měla PK, takže po 5 ti dnech dvě blastocysty. A neboj, ono to bude vidět dřív než 26.6. ale já tu holkám slíbila, že nebudu testovat dřív. Ikdyž mě bude svrbět ruka :dizzy_face:
16. čer 2009 v 15:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
no já zatim ani nemám doma radši testy koupim je až příští tejden ve středu den předem aby mě to nelákalo
16. čer 2009 v 15:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
no jo , ono to láká.. já měla přečastně krev, tak pak jsem testovala s klidem, teda relativním, bylo to 8den po ET a podle krve jsem věděla, že by tam stín měl být...i když co je v krvi ještě nemusí být v moči že...
jejda já se tak těším na další //tady, dlouho tu nic nebylo..
16. čer 2009 v 15:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
ruda kolikátý den po jsi byla na krvi a byl to KET nebo ET a jak velkých embryí ?
16. čer 2009 v 15:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
už jsem tam stihla dát fotku Matýska, jukněte:slight_smile:
16. čer 2009 v 15:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
kapr váš matýsek je vyšák vypulírovanej. Náš Fiďoch je urousanej špinavej fuj ale to je asi každej pes co rád a hodně řádí na zahradě v krtečinách :grinning:
16. čer 2009 v 15:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
Taky zvažuju zajít ve čtvrtek na tu krev abych měla jasno a nehledala stíny na testu
16. čer 2009 v 15:36  • Odpověz  •  To se mi líbí
musil, jak jsem psala, 7 den po Et HCG 73, šla jsem brzo díky OHSS, dávali mi 2 pětidenní blastocysty a druhý den jsem počůrala papír a byl tam jasný stín, spíš slabá čárka, nemusela se hledat...
16. čer 2009 v 15:49  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek