• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
jojo tak Matýsek je za salonu..taky jsme chodili,ale pes tam trpěl a nechtěl, tak jsem kouopila strojek a zkoušíme to sami...no děs běs.. musil, je to jako u vás, pořád se někde válí a hrabe..nesnáší, když je voňavý a bílý... děs..mít dlouhé chlupy, tak to nehrozí... on MUSÍ být nakrátko
16. čer 2009 v 15:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
No holky odhadly jste to na 100% to je fotka, když jsme přišly ze salonu :grinning: Jinak je taky urousaný každou chvíli
16. čer 2009 v 16:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
Taky ho začnu stříhat sama, jen se musím dokopat koupit ten strojek :slight_smile:
16. čer 2009 v 16:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
díky za odpověď mladamamko, tak jsem zvědavá, co nás tam všechno čeká...snad nám nezjistí nějaký hrůzy...ale zase si říkám, že naše medicína už umí léčit skoro vše, co? kolik si jich necháš vložit?
:slight_smile:
16. čer 2009 v 16:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
My s nim byly v salonu jednou a naposled. Udělali nám z něj pudlika hnusnýho načančanýho tak jsme taky koupili strojek nůžky a šmikáme doma ve sprchovým koutě odkud mi nemůže utýct :grinning:
No nic manža se vrátil z roboty jdu mu ohřát papů a jedem se podívat do lesíčka na houby potřebuju na vzduch
16. čer 2009 v 16:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojte včera jsem tu psala že MS čekám až tak příští víkend,od včera mírně špiním,vložka čistá,občas když se utřu na wc tak trochu krve,nevím jestli to je slabá MS nebo nic ach jo,už takhle jsme dlouho čekala a ted abch zas čekala další měsíc na MS,nevím co mám dělat,brát to jako normální MS a začít si píchat je asi blbost.Proč já to nemůžu mít taky jednou normální a v pohodě? hezký den
16. čer 2009 v 16:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte babky,
tak já dnes až tak pozdě, protože jsem byla dnes v práci, dělala jsem intrastat, bylo to peklo, potom mě manžel vyzvedl a jeli jsme na obídek , pak domů a já mrtvola jsem si lehla v obýváku a šup......usnula jsem jako dřevo, ted jsem kecla hodku s tchýní a že se na vás podívám....a čtu, čtu a čtu a nevidím chrobacka. Co s ní sakra je? To není normální....snad se jí nic nestalo :frowning2:

Jinak všechny zdravím a přeji hezký den.......
16. čer 2009 v 16:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
no konečně aspoň Irmuška... taky mě ta chrobinka dělá starosti...
Irmi, teda ale dávej na sebe pozor ju? no kecá mi to a právě jsem domasírovala klientku..ale opatrně...fakt.
Altasenko být tebou byla bych zatím v klidu, MS se počítá až od úplného krvácení tečení krve, pokud jen špiníš, může to být nachlazení, stresík, hormony, cokoliv, být tebou prostě počkám na pořádnou menstruaci, uvidíš, že se objeví, tak hooodně štěstí
16. čer 2009 v 17:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
Děkuju Rudi a všem taky a přeju krásný hezký večer
16. čer 2009 v 17:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
holky tak Chrobi se snad objeví zítra:
gabina79 • snž • Dnes v 17:54
ahoj wrtulko, no ona říkala, že nemá doma net a do práce jde až zítra....takže musíme vydržet...ale aspoň to znamená, že ET byl
16. čer 2009 v 17:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
Evak chci si nechat dát ty dvě co mám zmražení, ale mám strach jestli aspoň jedno přežije.
16. čer 2009 v 18:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
já vím mladamamko, to já mam taky strach, že to ten náš jeden zmrzlík nezvládne..no uvidíme. musíme doufat, že? tak mi pak napiš, jak ten ket probíhá, jo? ať vím na co se připravit. :wink:
hezký den
17. čer 2009 v 06:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
atalaselko, přesně jak píše ruda, v car mi vždy říkají, že špinění se nepočítá!!! takže musíš počkat, až se to rozjede naplno...
tohle špinění v druhé části cyklu znám... :wink: vždy týden před ms! :angry:
17. čer 2009 v 06:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
Krásné ranko,
zdravím po delší době, ráno jsem si dělala test a pouze /, takže čekám na mršku a vzhůru do stimulky.

Jsou nějaké novinky? Pokusím se během dne nakouknout, případně dočtu večer. Mějte se a užívejte dnešního nádherného dne :slight_smile:
17. čer 2009 v 07:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj žirafičky,
jak se máte všechny?
Dnes to vypadá na hezký den.......
Na chrobácka jsem fakt moc zvědavá, ale pokud nemá doma net, tak se nedivím, že nepsala :slight_smile: , doufejme, že je to jenom tím :frowning2:
17. čer 2009 v 07:06  • Odpověz  •  To se mi líbí
dobré ránko děvčata
irmi
mám se skvele, až na dnešní zvracení nalačno, ale doufám že to je jen nějaká dietetická chyba v souvislosti s včerejší zácpou a bolestmi, moje máma prý v těhotenství vůbec nezvracela a někde jsem četla že se to dědí, tak tomu snad uniknu :angry: jinak nic nového, utz až v úterý.
A co u tebe?
17. čer 2009 v 07:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky jsem tu :slight_smile:)) a dvě miminka mám u sebe :slight_smile:))
17. čer 2009 v 07:16  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj chrobi
tak ať se jim u tebe líbí :wink:
17. čer 2009 v 07:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
lopatko: já jsem zatím ok, dnes se chci stavit na gyndu at mně pan dr. udělá kontrolní UTZ, jestli se miminka drží nebo raději nechci na to myslet, jestli je tam jedno nebomdvě srdíčka...Byla jsem na to upozorněna, tak uvidíme....

chrobi: ty jedna loupežnico :slight_smile: , tak nás nervovat......kde jsi byla?
17. čer 2009 v 07:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj irmi, lopat já jsem to říkala, že nebudu :slight_smile:) byl jsem s miminkama doma :slight_smile:

akorát jeden problém, že byly menší tak mám o ně strach jestli se nezastavily .....
17. čer 2009 v 07:24  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
irmi
ty se máš, dyť nejsi tolik přede mnou - a už další utz...v gennetu to nějak flákají :unamused:
17. čer 2009 v 07:25  • Odpověz  •  To se mi líbí
irmi, teď jsem jukla do tabulky, že jsi měla transfer 13.5., já 25.5.
17. čer 2009 v 07:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
lopatko, ale já nejedu do CARu, ten je až v Brně a já jsem z uh. ostrohu, tj. cca 90 km, to bych se vyprdla, ale mám perfekt gyndaře, když jsem byla u něho na 1. UTZ, tak mn+ dal i pusu, jak byl štastný a řekl mně, že mohu chodit na kontrolu každý týden. A půjdu, protožev Brně mně řekli,,že to druhé mimísko může kdykoli odejít, no, jsem zvědavá....

chrobi: to mně vypadlo, že tu nebudeš...já jsem měla strach, že se ti něco přihodilo a že sem už nechceš jít :zipper_mouth:
17. čer 2009 v 07:29  • Odpověz  •  To se mi líbí
lopatko: Tobě nedoporučili chodit ke svému gyndaři? Třeba Ti to řeknou po UTZ a nějak se domluvíte
17. čer 2009 v 07:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
¨dobré ránko kočky:slight_smile:
ahoj Chrobi a v jaké fázi šly tvoje miminka do bříška?
17. čer 2009 v 07:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné

ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
Miluse (Gennet Praha), 04/09 genetika,imunologie, konzultace v CAR 14.5. - na UTZ nalezena cysta, stimulace polovina června, kontrolní UTZ 26.5. a 1.6., 3,6 IUI, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol - stimulace od cca 18.6. puregon 225 UI
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Atlaselka ( Pronatal Praha)- 1.IVF,začátek stimulace na konci června-Gonal,Cetrotide


STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl stimulační léky ještě nevím,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI+ PGD
zuzka72,21.6. odběr vajíček- 10.6. začátek stimulace) ,4 ampule Menogon+1 ampule voda.
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov

ČEKATELKY na // po ET (KET):
Ruda CRM Zlín 1 IUI neg., 1. IVF-ICSI, kr. protokol Gonal f 187,5 pak 150j + Cetrotide OPU 21.5. 29 oocytů,26 oplodněno, PK ET 26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků kontrola 2.6. Hcg 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451, na uzv dutinka a náznak druhé
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF začátek stimulace 16.5. Gonal F 150j + Cetrotide, 27.5. OPU, ET 1.6. - 2 blastocysty + 6 zmrzlíků.
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 23.6. test z krve
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10......OPU 9.6. tak držte palec - tak z toho držení palců máme 4 vajíčka .... 11.6. máme dva bojovníčky... vydržte prosím....ET13.6. 1 8buněčné a 1 10buněčné embryo


TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
17. čer 2009 v 07:35  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtulko 8 a 10 buněčné normálně jsou moruly takže byly pozadu :frowning2:
17. čer 2009 v 07:36  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
no co vím, tak do prokázání srdeční akce se chodí do gennetu, a to mě objednali na utz právě až 15dní po testu, pak by mě asi vyexpedovali pryč, kdby to bylo dobré
ale domluvila jsem se přes mail s doktorem v gennetu, že si tam jednou týdně v po můžu skočit nabrat hcg, jestli roste-možná tam zajdu zase ještě příští po těsně před utz
jinak gennet je 450 m od baráku, kde bydlím a můj gyndař až v centru-a ten vždy tvrdí, že k němu nejdřív na kontrolu za 2-3 týdny po testu, že dřív na utz stejně nic neuvidí - a srdce má být stejně vidět až 6tt+...takže to v podstatě zatím nemá důvod, když hcg zatím rostlo, chodit nějak dřív... :unamused:
17. čer 2009 v 07:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
chrobi ale to nevadí..
u tebe jim bude dobře uvidíš..
ono někdy jsou embroušci pomalejší a pak se to povede líp než u těch kde jsou výsatavní tohle je prostě pořád ještě to kouzlo matky přírody :wink:
Jinak já hlásím že je mi blbě, čekám každou chvíli ms...dneska doufám .. tak jsem 29DC tak to už je snad všechno ok.. nebo zítra a pak jedu do Brna :wink:
17. čer 2009 v 07:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
lopat: no jasně, jsi vlastně skoro 14 dnů po mě, take je ještě čas na srdíčko, teda vlastně ted máš akorát čas na srdíčko nebo příští týden, že?

chrobi: ty to zvládneš, uvidíš, jsi prostě šikovná a silná holka :slight_smile:
17. čer 2009 v 07:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek