icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
24. črc 2020

@krisatko jee gratuluju

@halasovci007 já nejdřív myslela, že už lezou pětky 🤣

krisatko
24. črc 2020

@halasovci007 mno... Už to tak vypadá. A je se jdu odstřelit 😂🙈 chlap v červnu: tak tomu necháme volný průběh a hold když se nepodaří do října tak pak nastoupis do práce jak ti skončí rodičák"
Já: jojo super (v duchu juchu, netlačí na to) ....... A buch, je tam na první dobrou... 6+3 dneska.

zavodnice
24. črc 2020

@krisatko Gratuluju 🙂. No já už to mám za chvíli. Já zase říkala na Vánoce, že když do května nic, vracím se do práce a hned v lednu dvě čárky.

bemo
24. črc 2020

Ahoj holky, jdu se na vás kouknout a říkám si, jestli náhodou někdo není už v dalším očekávání a koukám, že jdu akorát 😀 takže moc gratuluji
@krisatko.
Jak si užíváte prázdniny? U nás je stále veselo, každý den mám o nějaké to dítě navíc, když si děti přivedou nějakého kamaráda na spaní. Někdy ani nemám představu kolik dětí u nás zrovna je 😀

bemo
24. črc 2020

Jeee, tak to gratuluji i tobě
@zavodnice tak to budete mít děti kousek od sebe. A co bude bráška nebo sestřička?

zavodnice
24. črc 2020

@bemo Díky 🙂. My jsme chtěli děti brzo po sobě, podle původního plánu na červenec, kojení to trochu protáhlo 🙂. Nakonec je z toho vánoční dáreček s
rozbalenín v půlce září, ale nezlobila bych se, kdyby dorazil trochu dřív. Pohlaví jsem vědět nechtěla, při mém štěstí to bude zase holka 🤭.

krisatko
24. črc 2020

@zavodnice no já si test ani nedělala. Byla jsem objednaná na prevenci tak jsem si říkala že uvidím tam. No.. a viděla... 🙈😂

zavodnice
24. črc 2020

@krisatko Jo tak to je dobrý 👍😄.

halasovci007
24. črc 2020

@pe_tu_ss_ka 🤣😅💪

halasovci007
24. črc 2020

@krisatko dobry volny průběh 😅💪 tak hlavně zdravíčko oběma..
@zavodnice teda jak budou prcci daleko od sebe

zavodnice
24. črc 2020

@halasovci007 Budou od sebe nějakých 19 měsíců, když to bude kolem termínu.
Ale zase nemusím pořizovat sourozenecký kočár, v kočáru madam nechce být už ani minutu, maximálně ho tlačit 🙂.

pe_tu_ss_ka
24. črc 2020

@krisatko
@zavodnice holky tak hlavně zdraví 🍀 občas mě chytí nějaká touha po miminku, když vidím, jak roste.. Ale on mě z toho vždy tak rychle vyvede 🙊🤣

pe_tu_ss_ka
24. črc 2020

@halasovci007 mám poslední dobou dny, kdy si snad stojím na vedení 🙈😂

zavodnice
24. črc 2020

@pe_tu_ss_ka Děkuju 🙂. Moje touhy jsou u konce, už nikdy nechci být těhotná, tohle druhé je peklo, neustálé problémy. A já se příští dva roky budu asi dávat fyzicky dohromady. Jsem ráda, že to druhé vyšlo, brzo oslavím 36, tak díky bohu za to.

bemo
24. črc 2020

@zavodnice my máme ty naše první dvě děti od sebe 21 měsíců a takový rozdíl mi přišel fajn. Jednu dobu chodívali dokonce po obědě spát i ve stejný čas, tak jsem měla i čas něco udělat. Ráda na to vzpomínám. To bude krásný že budete mít malé miminko u stromečku.
Tak přeji ať jde vše hladce, i když ten nekonečný konec těhotenství je vždycky nejnáročnější.
@pe_tu_ss_ka mě se líbí malé miminko, mám pár kamarádek, které mají miminka narozena na jaře a strašně ráda si je pochovám a poňuchňám. Ale tím to končí, šesté dítě bych už vážně nechtěla a bylo by to už neskutečně nepraktické, když to musím tak nepěkně napsat. A teda v neposlední řadě, mám jen jedny nervy 😀

pe_tu_ss_ka
24. črc 2020

@zavodnice já se na druhé (a bude také poslední) těhotenství těším, ale zatím nejsem přesvědčená, že by to mělo být teď, a doufám, že to další bude až do konce a bez problémů, kterými jsme si prošli. Tak hlavně ať u vás už jde bez problémů 🍀

pe_tu_ss_ka
24. črc 2020

@bemo ani nevíš, jak tě obdivuji, máme jedno (a že jsem obouchaná a vycvičená z práce chůvy 2 holek, kdy jedna byla fakt oříšek a hodně mi nervy trénovala).. Ale s ním je to taaak těžký, poslední dny jen zkouší a zkouší, když nepovolím, tak se vzteká, huláká a dupe 🙄 ale nejhorší je, že mi nastavuje mega zrcadlo, tvrdohlavej mezek.. 🙈

priefi
24. črc 2020

@krisatko krása, hodně štěstí 😍🍀❤️🍀

priefi
24. črc 2020

Holky, my dneska byli na levandulové focení. Hruuuuuza.... Mlaďoch to celé prořval a jako bonus mě ještě svlíknul, měla jsem šaty bez ramínek a celou zablátil (bílé šaty). Děs a hrůza 🤦‍♀️

halasovci007
24. črc 2020

@zavodnice tak to my bez kocarku ani ránu teda. U nas je to dopravni prostredek kdyz nemame ratu doma 😅😁Tak to bude fuška, ale věřím, ze to v pohodě zvladnete. Zase budou kousek od sebe a budou si treba vic hrát.
@bemo jedny nervy? Tomu nevěřím když mate pet děti 😅💪 ja mam kolikrat nervy na pochodu z jedny nasi princezny. Ona je tak palicata, po kom asi no 😅 ale ted jsme ji poridili koťátko a ona je malej tyran holky. Furt ho tahá, nosi ho sem a tam. Kdyz ji reknu at kocicku necha, ze papa tak brek. Spis vriskot nebo rev. Do toho rostou zuby. Mam to stejne jako @pe_tu_ss_ka tesim se na druhy a zároveň poslední miminko. Ale teď fakt ne. Ten nas rarach je totiz sice holka, ale ta vida za bandu kluku. Kazdy den odreny kolena nebo nekam leze po vyskach, na klouzacku v protismeru no problem 🤣🤦‍♀️ je to mala dračice. Strjne ji miluju. Jen druhy fakt ted nee 😅🤦‍♀️

halasovci007
24. črc 2020

@priefi ju to je skoda, ze to bojkotoval. Mohli jste mit nádherné fotky 😱 treba z toho nevo vybere pani fotografka. Někdy je lepší momentka nez vsichni reknete syyyyr 😉

priefi
24. črc 2020

@halasovci007 no to jo... Sama jsem zvědavá, pošle nám v programu vše a my budeme vybírat 5. Mno... Jsem zvědavá a děsím se toho a to jsem si původně myslela, že na 5 neskončíme, teď si říkám, že budu ráda, když po tom, co předvedl, bude 5 hezkých. No co... Bláto na bílých šatech asi problém nebude, ale místo šatů podprda, to už asi jo.... 🤷🏻‍♀️🤦‍♀️

bemo
24. črc 2020

@pe_tu_ss_ka no, já jsem strašně klidná povaha, až to manžela někdy strašně štve, a tak mě ty děti zase tak často nevytočí. Ale ty období vzdoru jsou fakt nápor na nervy. Šimča je zatím celkem v pohodě a moje "ne" tak nějak ještě bere. Ale ne vždy a hlavně je to malý závislák, tak jak úplně všechny naše děti a to mě někdy neskutečně ždíma, jak furt jen někdo něco chce a přitom by mohli někdy říct i tatínkovi.
@priefi páni, levandule se mi hrozně líbí, tak snad z toho něco bude.
@halasovci007 já jsem tehdy děti moc rychle za sebou nechtěla, moje plány úplně odlišné, než je skutečnost. Chtěla jsem jít do druhého o dost později, ale nakonec jsem otěhotněla, když měla prvorozená rok a pak jsem za to byla ráda, protože si hodně rozuměli a později si i uměli pěkně pohrát.

priefi
24. črc 2020

@bemo uvidíme, snad jo 😉 jak si jen vzpomenu, jak jsem řešila, kdo co bude mít, jak jsem se po dlooooouhe sobě zase namalovala a ve výsledku kdo ví, co z toho bude. Jediný moment, kdy byl ticho, tak s krupkou v papuli a to ne vždy... Takže bez jejotu to bude a krupkou 🤦‍♀️ a když už konečně krásné koukal a byla by krásná fotka, fotografka nefotila a koukala, co nafotila... Smůla no... Ale treba se povedly momentky, jak píše @halasovci007 a tak jsem se na to focení těšila, že to bude krásné 🤷🏻‍♀️ no co už... Snad příště... Ale manžel ten měl dost teda... Snad ještě nějaké příště (myšleno profifocení) bude

bemo
24. črc 2020

@priefi já momentky miluju, máme jich tolik a skoro u každé víme o čem jsme si u ní povídali nebo co jsme dělali a máme na ni vzpomínky, ty mají prostě kouzlo.

pe_tu_ss_ka
25. črc 2020

@bemo no tak moje NE na malého ještě nedávno taky působilo.. A teď je to jak červenej hadr na býka, a vždy to spustí jen huronskej řev.. Neuvěřitelný vzdor. 🙈 U nás naštěstí bere i chlapa, takže když přijde z práce, tak je jeho, to už skoro žádná máma neexistuje 😂 ale poslední dny jsem tak vyšťavěná z neustálého ne, zvyšování hlasu, jeho fňukání a řvaní (ne pláč) a dupani..
@priefi věřím, že určitě vybere nějaké pěkné fotky 🍀 mého chlapa bych tam nedostala ani za nic, nemá rád strojené fotografování, a kdyby tam malej spustil 🙈 už vidím jeho obličej, s chutí zdrhnout a z bych ho nikdy nepremluvila 😂

krisatko
25. črc 2020

@priefi ajeje. Já teda když fotím, tak fotky kontrolují až doma. Mám ráda momentky, často si ani lidí nenastavuju, jen si je postavím nebo posadim abych měla vyhovující světlo a pak vytvářím z toho co se děje přede mnou. Taky nemám ráda takové to "bradu níž, ramena do zadu, zadek ven...."

mami2019
Autor odpověď smazal
priefi
25. črc 2020

@bemo to máš pravdu 😉 já si třeba nejvíc pamatuji fotku ze svatby, kde mám protáhlý obličej a koukám jak kakabus, to byl moment, kdy mi manžel řekl, že nemáme 2 kytičky pro družičky, ale jen jednu 😂 v tom pohledu je vše 😂 no to si děláš p*del, jdeme to řešit, kašlu na to, se z toho ne💩, bude jedna kytka. Mno... Na družičce, která zrovna nemá tu kytičku, to taky bylo poznat, co si myslí. Střídaly se a ta, co jí zrovna neměla, měla vždy zajímavý pohled 😂😂😂
@pe_tu_ss_ka já ještě chtěla pár fotek a on na fotografku, už prosím dost, už ne 😂🙈
@krisatko jn 😉 ona asi koukala, zda se jí povedlo zachytit ten moment, jak se ten lump kouknul a neřval a jak koukla, tak on koukal a smál se 🤦🤷🏻‍♀️

Jinak holky, dnes přišly náhledy a docela hezké fotky (jak které, ale 5 a možná víc vybereme). Co mě mile překvapilo, že je možnost dokonce kombinovat v rámci jedné scenérie fotky (hlavy). Takže když my jsme ok a skvrně řve a další foto, my se koukáme všude možně, jen ne tam, kde máme a skvrně je ok, tak hlava skvnete půjde do naší podařené 🙈 psala, že už to u pár fotek i udělala. No tak proč ne 🤷🏻‍♀️ ale i tak ty fotky vypadají docela hezky. Jako fakt nechápu, kdy a jak to nafotila, když tam byl neskutečný nonstop jekot, kdy se otáčel pryč od objektivu. Takže jsem zvědavá na konečný výsledek 😍😂

halasovci007
27. črc 2020

@priefi to je dobře, ze i pres to všechno budetr mit pekne fotecky. Ja cgtela na jaře kdy vsechno kvetlo. Bohužel byla korona a levandulovy haj tady nemame 🙄 a vzhledem k tomu, ze manzel je amergik tak by mi to asi ani neprošlo 😱💣

Strana