icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
27. črc 2020

@halasovci007 krásné fotky jsou i v jabloňovému sadu (myšleno s jablíčky, kvetoucí sady jsou ovšem taky luxusní). Další rok bych právě chtěla buď kvetoucí sad nebo jablíčka. Tak se zkus poptat fotografky (myslím, že jsi psala,že máš kamarádku), zda fotí i v sadech třeba minifocení. Případně se zeptat z jiného fotografa. Popravdě já ani nevěděla, že tady je levandulový sad. Je to privátní pole, které fotografům pronajímají na určitou dobu a popravdě, je těžké pro fotografy tam už získat termín, protože všichni z okolí tam chtějí fotit, navíc na poli mají majitele vlastní aktivity s veřejností, takže v tom jsou taky fotografové omezení. Naše měla focení hoďku od 18h, z čeho jsem taky měla obavy, protože to je pro děti už pozdě (pro ty naše)

halasovci007
27. črc 2020

@priefi jj zkusím se ji ozvat asi na focení s balikama slamy nebo na podzim. Uvidime.. Ona toho ma strasne moc, budu ji muset ukecat, ale chci to jednou za cas profi fotecky, to je fakt nadherna památka. Me se prave moc libi ty momentky. A ten lecandulovy haj, to touzim vidět. Miluju levandule chtela jsem je i doma, ale strasne na to litaj vcelky a vosy a tak takze jsme jich dali jen pár ne cely haj mno.

veselaopicka
31. črc 2020

Holky musim se pochlubit. Nechavali jsme delat fotky. Tyna sice moc nechtela spolupracovat ale neco se povedlo pristi rok nechame udelat zase.. nebo jeste letos na podzim.

zzuzzana1
1. srp 2020

Holky vy u kterých se dudlikuje kdy myslíte ze je vhodně oddudlikovat ?

pe_tu_ss_ka
1. srp 2020

@zzuzzana1 já to chci zkusit asi na konci léta.. Přes den ho vůbec nemá, jen na spaní.. Ale kolikrát usne i bez něj.. Tak věřím, že se to povede rychle 🙊

krisatko
1. srp 2020

@zzuzzana1 já ji ho zabavila společně s plinkama. Pliny přes den od května, dudel měla jen na noc a ten sebrala od června. Stejně většinou jsem ji musela u usínání asistovat já tak jsem jí řekla, že když usíná s maminkou, tak ale bez dudyna a že si ho odnese skřítek. Týden ho hledala když si lehla do postele, další týden u si lehala se slovy "není není... Kytek" a pak už na něj zapomely

veselaopicka
1. srp 2020

@zzuzzana1 u nas bez dudu na spani ani ranu. Pres den ho nemela ale ted jak ji lezli stolicky tak kdyz sem nestihla schovat tak ho mela ale dycky sem ji ho sebrala. Dudu zatim neresim. Spis chci zkusit pliny sebrat. Zkouseli sme v cervnu a to nic moc tak zkusime ted a rovnou na velky zachod protoze tam mi chodi asistovat. Ona kdyz je bez pliny tak se postavi vycura koukaaa kde to tece a rekne jeeeezisi 🙂😁😁

priefi
1. srp 2020

@zzuzzana1 myslela jsem, že se do toho pustíme teď, když je úspěšně ztratil, ale jelikož jsme jeli teď za známýma a budeme na noc uřvané experimenty kašlu a koupila jsem nový, pak už se jen hecnout a nedat. Jinak přes den ho nemá, jen na spaní

krisatko
2. srp 2020

@veselaopicka přesně tak to bylo u nás .... Jeeejee. Ale já jsem se nedala. Nejhorší bylo když neměla nic. Jasně. Venku se sice naučila čapnout když potřebovala, jenže to pak praktikovala i doma. Takže gaťky aji venku a hold se nějakou dobu každý den pralo. Vždycky jsem ji to vysvětlila, že musí říct a po nějaké době se to úplně otočilo. Vždycky úplně hystericky řvala "kakaaaak kakaaat" 😂

halasovci007
2. srp 2020

@pe_tu_ss_ka u nas ted dudlik nonstop jak rostou zuby. Uz mela jen na noc a ted furt chce dudlik.

zzuzzana1
2. srp 2020

@krisatko tak to je malá fakt sikovna , natka by tohle nepochopila ..

@priefi no taky jsme chtěly začít před týdnem když se nám rozbil ale jely jsme zrovna na dovolenou kde malé začaly lézt spicaky takže si sousedi už tak uzily natož bez dudlika 😵😅

@halasovci007 jo praveze u nás byl celej rok a půl jen na spaní ale teď se všechno nějak kazilo a poslední měsíc je na něm prakticky závislá a hrozné mi to vadi

krisatko
2. srp 2020

@zzuzzana1 no... Dneska jsem si říkala, že z ní ve školce asi brzo polezou po zdi, až tam půjde. Výjimečné se mi nechtělo vstávat, když se vzbudila a když došla za mnou do ložnice, tak měla totálně přeplněnou plinku. Tak jsme to šly zlikvidovat a došla jsem do pokojíku a říkám "fujky, tobě od toho smrdí celej pokojíček", otevřela jsem okno a šla ještě něco dělat a když jsem se vrátila, měla zaplou čističku vzduchu 😂😂🤔

zzuzzana1
3. srp 2020

@krisatko ty jo fakt sikulka 👍👍 však musí se snažit aby se stihala starat o sourozence 😁

priefi
19. srp 2020

Holky, jaké kupujete botičky na podzim?

pe_tu_ss_ka
19. srp 2020

@priefi malému jsem teď koupila od protetika, ale jinak kupuji značku Froddo.. 🙂

krisatko
19. srp 2020

@priefi ted jsem brala protetiky, naše slune už má vel. 24 🤦

priefi
19. srp 2020

@pe_tu_ss_ka @krisatko holky pošlete odkaz pro inspiraci
Oboje jsou, předpokládám barefood, že?

pe_tu_ss_ka
19. srp 2020

@krisatko stejně jako ten náš 😂

priefi
19. srp 2020

@pe_tu_ss_ka děkuji 😊 ty, co má teď, tak v jiné barevné variaci má starší 😉 je s nimi docela spokojený a tak trochu uvažuji, že mu koupíme ve větším čísle, už je začíná mít malé... Ale uvažovala jsem zda taky nekoupit i malému. Ty, co měl 2x před tím, mám podobné, ale z Lidlu, bohužel jsou ještě velké... Starší je letní, takže ten půl rok jde znát. Prozatím jsme u mladšího měli capáčky. Je s protetikou malý spokojený?
Jinak malý má 13cm nožičku, ale měřeno, když spal. Ještě raději zkusím změřit když bude běhat, zda to neudělá nějaký rozdíl.

Doufám, že se mi pak podaří ulovit nějaké fajn zimní botky, ale kdo ví, jak mu rychle poroste nožička. Máš už nějaké vyhlídnuté? I staršího jsem měla vždy problém, že vše bylo vyprodáno, když jsem se odhodlala kupovat zimní boty 🙈

priefi
19. srp 2020

A nevíte dd-step je Barefoot nebo ne? Já jsem z toho total na nervy.... Proč u těch bot nejsou schopni vždy napsat, zda to je nebo není Barefoot 😏 nemáte nějaký klíč nebo pomůcku?

pe_tu_ss_ka
20. srp 2020

@priefi no zatím s nimi běhal jen doma, jak je teplo, tak chodí v sandálech... Ale zkoušela jsem i jak mu sedí jen na té vložce, a tam to bylo dobrý, má docela širokou nohu a teď má 14,1cm, za necelé 2 měsíce mu vyrostly nohy o 1 cm.. 🙈 Jsou teď pevnější než ty od froddo. Tak doufám, že budou také dobré sedět venku.

pe_tu_ss_ka
20. srp 2020

@priefi se mi to odeslalo dřív.. A tyhle mám vyhlidnute na zimu
https://www.boty-detske.cz/produkty/zimni-obuv/...

priefi
20. srp 2020

@pe_tu_ss_ka moc hezké

sarinka_nevesta
22. srp 2020

@priefi nejake celorocky... Bud beda nebo fare bare - jine nam nesedi na buclatou nohu s sirokou patou a vysokym nartem

krisatko
25. srp 2020

Holky už někomu děti odmítají přes den spát?

pe_tu_ss_ka
25. srp 2020

@krisatko naštěstí ne 🙏🙊 i když už to stáhl na jednou denně, ale ještě si tmě krátký klid užívám, snad mu to ještě třeba rok vydrží 🤞 u vás to už malá odbourává?

priefi
25. srp 2020

@krisatko jo 😒 cca od 16m 🙈

zzuzzana1
26. srp 2020

@krisatko jo jo u nás posledních 14 docela bojkotuje jako ne každý den ale už tak tři dny v tydnu nespi a nespi😵😅

Strana