icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

krive
24. kvě 2018

@hawah tak to chápu, tak každopádně přeju aby toho bylo vidět co nejvíc 🙂

misakri
Autor odpověď smazal
radullah
24. kvě 2018

@priefi taky se toho bojim, ale treba to nebude tak zly :D

radullah
24. kvě 2018

@kristynadaniella jee to je skoda, a vis kolik dni jsi po ovulaci?

radullah
24. kvě 2018

@linduss22 nic necti, cely prvni tehu jsem nad takovyma vecma vubec neuvazovala a usetrila jsem si spoustu vrasek. Ted jsem si taky precetla hromadu zkusenosti a neni to moc prijemny cteni teda. Tak jsem si o tom prestala hledat informace a budu nam proste verit 🙂

radullah
24. kvě 2018

@denisamx ja mam malou slecnu od te tve starsi jen o 4mesice 🙂 bude to urcite nekdy o nervy, ale za dva roky to bude naopak parada, deti si budou spolu moci hrat, treba si jednou v kavarne s koutkem i vypijeme v klidu cely kafe :D

radullah
24. kvě 2018

@maximaty dekuju, jsi hodna, 🙂 taky verim, ze tam bude. S dcerkou bylo srdicko taky az 8+0 ,kvuli dlouhym cyklum. Takze u tebe ten roh delozni taky v pohode? Nikdy jsem o tom neslysela tyjo :O ale vcestnou jsem taky mela, vytahla se nastesti v 30tt

linduss22
Autor odpověď smazal
linduss22
24. kvě 2018

Ahoj holky, tak dnes hlasim, ze HCG stouplo na 6516 v 5+1 podle posledni MS...😊😀

horvathova3
24. kvě 2018

@priefi nějak jsem to počítala a opravdu to tento týden vychází na 3 týden ale ne 3+. Na krev nakonec nepůjdu a vydržím to do toho čtvrtka k doktorovi. ☺️

tsasenka
autor
24. kvě 2018

@horvathova3 To bude dobré, vydrž do čtvrtka a doktor bude vědět víc, než těhotenský test 😉

priefi
Autor odpověď smazal
kristynadaniella
24. kvě 2018

@radullah ne zatím jsem ji nijak neměřila

lazuli35
24. kvě 2018

Ahoj holky, já měla minulý týden podezření na roh děložní, ale to se nakonec ukázalo jinak, mimčo je pěkně uprostřed, v rohu je jen nějaká skvrna, která je dostatečně daleko, takže by prý neměla dělat problémy. No a doktorka tam viděla jeden gestacni váček už se žloutkovým váčkem stáří 5+4... A pak ještě jeden, mladší, 5+1 😂 zatím zedy jen gestacni, tak uvidíme, jak to bude dál. Kdyby to byly dvojčata, tak by to byla dost náhoda, neb je to přirozeně a ani já ani manžel nemáme v rodině dvojčata, holt někde to asi začít musí 😊
@maximaty krásný UTZ ❤
Jsem teda na nemocenské, kvůli nevhodnému prac. prostředí, dokud se asi neukáže/ou srdíčko/a, abych to pak mohla oznámit v práci a dají mě do kanclu.
Jinak k těm příznakům, holky, celý minulý týden mě slabě pobolival podbřišek, občas žaludek na vodě, nemám vůbec chutě ani hlad, večeři si už ani nedávám. Taky je mi dost zima. Ale ty bolesti v podbřišku zmizely a dr. říkala, že to je divné a moc se netvářila. Ale já to beru tak, že každý to má přece jinak, takže jsem v klidu a nestresuju se. Užívejte si to, miminku neprospěje stresovani 😉 na ko jdu v úterý, to budu 6+4, resp. 6+1, tak bych ráda už viděla srdíčka 😊

maximaty
24. kvě 2018

@lazuli35 no, já kdybych nebyla po IVF tak asi netuším že "jsem v tom". Až na takové ty ms bolesti občas mi není nic... to že bych pořád spala a jedla to bych asi těhotenství normálně nepřičítala, asi bych to svedla na jarní únavu... ale fakt je že i první dítě o sobě dalo vědět až kopáním... taky mi nic nebylo... já nepřibírám, nezvracím.... snad to bude jak tenkrát, to až na ten začínající předčasný porod bylo opravdu pohodové těhotenství bez neduh

priefi
Autor odpověď smazal
janinak85
24. kvě 2018

Ahoj, taky se přidám. Mám dvě čárky od minulého pátku. Poslední ms byla 16.4., na první utz jdu teda až 27.6. Jak to tedy počítáte? V kolikátém týdnu jsem? 🙂
Jinak mám doma květňátko 2017, takže sranda bude veliká.

lazuli35
25. kvě 2018

@priefi děkuji 🙂 tohle by byla prvňátka🙈 takhle pěkně z ostra😅
@janinak85 počítá se to podle prvního dne poslední menstruace, která proběhla, takže od 16. 4., měla bys tedy být 5 týdnů a nějaké 3 dny přibližně, takže 6. týden 😉

jollisek
25. kvě 2018

ahoj holky, jak se dneska máte? dlouho už jsem k diskuzi nepřispěla - od minulého týdne je mi opravdu zle - žaludek na vodě, stále na zvracení, hrozně nízký tlak, no užívám si to plnými doušky 🙄 u prvního jsem měla také nevolnosti, ale oproti momentálnímu stavu to bylo piánko...

@janinak85 počítá se podle prvního dne poslední ms, takže 5+4 😉

iva_kucerova
25. kvě 2018

Ahoj holky, taky se přidávám. Jsem 6+4, je mi totálně blbě, pořád bych spala a šíleně se motám. Při prvním to bylo stejný, možná o něco lepší. Teď je mi špatně i v noci, takže spaní nic moc. Na ultrazvuku 6,9 mm velkej hrášek🙂

priefi
Autor odpověď smazal
iva_kucerova
25. kvě 2018

@priefi taky mám nevolnosti teď už od 6.týdne a při prvním to bylo v 8. Pořád cucám bonbony a to trošku pomáhá,ale nechci si ani představovat, co to udělá s mýma zubama a jak budu za pár týdnů vypadat🙂

jollisek
25. kvě 2018

@priefi to máš taky hezký... no mě právě jídlo moc nepomáhá, když něco sním, tak je mi spíš hůř. ale i tak se snažím jíst víckrát denně malé porce...já i při prvním těhu shodila na začátku 6kg... ale jak píšeš ty, při minulém těhu mi ty nevolnosti začaly až déle...

priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
25. kvě 2018

@priefi musíme věřit, že horší to nebude

priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
25. kvě 2018

@priefi no právě, nějak to nejhorší musíme ustát 😉

danyseq
25. kvě 2018

Ahoj holky tak dnes jsem 7+0 kéž by to takhle utíkalo až do porodu jinak nevolnosti ustupují tak sem konečně schopna trochu něco delat

janinak85
25. kvě 2018

Jo jo, už jsem si to spočítala na kalkulačce, takže jsem se objednala i dřív na kontrolu. Už se nemůžu dočkat, až uvidím tu malou fazolku na vlastní oči. U prvního těhu jsem chodila do práce a tak nějak jsem to nesla s lehkostí, vůbec jsem nezvracela, až ke konci to bylo náročný s tím velkým bříškem. Teď jsem na mateřský a mohla bych furt spát, už se mi i začíná navalovat a mám i takový divný obavy o toho drobečka, tak budu ráda, až zjistím, že je všechno ok. Druhé miminko jsme chtěli, takže se s mužským oba těšíme, ale asi ty hormony dělají s tělem i hlavou divný věci.

Jo a ještě dotaz, po prvním porodu mám zjištěnou štítnou žlázu, na endokrinologii mi řekli, že kdybych byla těhotná, ať zavolám. A teď už se tam dva týdny nemůžu dovolat. Zkusím to ještě v pondělí a pak zavolám normálně obvodní dr. Prý je to moc důležité sledovat v těhotenství.

maximaty
25. kvě 2018

Ahoj všem... máte někdo podobné pocity? Ve skupině IVF denně píšou holky jak přestalo bít srdíčko, zamlkla těhotenství, potraty a tak... zrovna teď paní co byla 7+2.... já mám opravdu velký strach o maličké... sice máme srdíčko ze středy ale já vím že to hned neznamená že tam v pondělí ještě bude... mám strach, neblahé tušení (které je doufám jen podmíněno těmi zprávami)... jedno zamlkle za sebou mám a ten strach mě momentálně doslova ničí 😪

Strana