Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@vendelinka08 tak to já ho ploché nemám tak od 5tt,hned trochu vyskočilo.
a vše mi smrdí... nemůžu cítit ani krémy a sprcháče, prostě nic, nejlépe vše bez parfemace.... ještě co snesu jsou mužské vůně, kořeněné, ale jak cítím něco sladšího, tak fuuuuj.... to jsem měla u každého těhu a pak jsem některé vůně nemohla cítit už nikdy... se mi to vrylo do paměti.
@vendelinka08 s těma vůnběma, smradama sem na tom úplně stejně. Vadí mi absolutně vše, i jar, deodorant, jak se sprchuju, tak šampon, sprcháč. Přijdu si jak šílenec, ale děnsě se mi z toho navaluje. A jako samo když vlezu do obchodu a ucítím tu směs vůní, tak to mám co dělat, abych to ustála....
Já mám břicho už neutajitelne, leda ve volném oblečení.. a 2,5 kg navíc. Břicho hodně vyskočilo v 10tt a od té doby je víceméně stejné. Teď koncim 13tt.
Prsa tak o dvě čísla větší, ale za to jsem ráda, protože po ukončení kojení mi zůstaly takové psi uši a v podprsence poloprazdno 🙄 teď jsem zpět na původní velikosti, ale obvod už mě trochu tlaci.
Me taky vse smrdi a hlavne ja se nasnidam a potom je mi cely den blbe. Myslela jsem, jak tu budu surovat a me je zase tak zle, mota se mi hlava. Take mi vse smrdi, nesnesla jsem toust, co jsem nesnedla a dala ho stranou a vsude jsem ho citila a co jsem uplne nenavidela, tak smrad z křupek arašidovych, co tady prede mnou jedli manzel se synem, ty uz asi nikdy nechci videt😂jinak brisko docela mam a prsa nic, ja jak porad kojim, tak zadnou zmenu nevidim, jen me boli prisati a nesnesu, kdyz mi u toho sahne na druhou bradavku, to silim a musim uz na nej zhouknout. Ale chci se zeptat berete nejaky vitaminy? Me dr. rikala brat vitaminy a probiotika. Tak jsem se ptala, jestli je to dobre brat a rikala, ze vitaminy kvuli rozstepu a probiotika kvuli zacpe a ze to mimco potom netrpi tolik na prdiky. Beru jen obcas kdyz si vzpomenu vitaminy od dr maxe, ale radeji bych neco min syntetickeho a probiotika zatim neberu, u prvniho jsem nebrala a mel problemy po 14 dnech a davala jsem chvili probiotika a baby calm a pak uz prdel sam a nic nepotreboval.
@mysek vitamíny dobiram a už nebudu.
Probiotika, tož to nevím zda teď ovlivní pak prdíky.
Já nebrala nic a malá netrpěla na bříško vůbec.
V podstatě 3mesice jen prospala a já s ní . Byly to nej 3mesice, pak jak se ve 4m začala hýbat a přetáčet tak už bylo veselo a teď bude mít 8m a lítá po 4jak střela a už se staví.
Snad v březnu už bude samostatná , haha, a druhé tak hodne jako ona🤗
@vjercik jaj to budes mit co delat😀ale snad budes mit stejny zacatky s druhym. Vasik take do pul roka jen spal a jedl. Zato potom. Takovy hyperaktivni, zivy dite a vztekly, az z toho mel vypadky dechu. A totalni nespavec, driv jak v 11 spat nechodil, vubec se neunavil proste. Ted to zacina byt lepsi, ale jsou i dny, kdy jde ve 12 i po, ale aspon v noci uz docela spi. Byl to fakt masakr a v noci jsme protrpeli vsechny zuby, az ted mu asi zadny nerostou, ma vsechny. Jak ja byla porad nevyspala, ze ted si to docela uzivam, ze fakt chrni. Ale je hrozny sobecek na hracky, vsechno je jeho a nechce nikomu nic pujcovat, neco jako pujci, ale moc toho neni. Tak ze jak prijme sourozence se docela desim. Snazim se uz ted mu obcas o tom povedet a zatim se tesi, ale podle me vi uplny prd, az se bude muset delit o maminku a jednou treba o hracky. A to jich nemame nejak moc, ale ma to asi v povaze byt prubojny a vsechno si vydobit. On je schopny se s nama hadat, ze to neni vosa, ale moucha a neprehadame ho. No proste beran a pri tom je takovy drobny spunt roztomily, ale ma v sobe dabla😀
Beru Femibion. Do 12.tydne jedničku a pak přejdu na dvojku.
Vůně teda taky cítím víc,ale víc mě trápí, že hodně cítím, když jsou lidé spoceni, což v těch vedrech bylo fakt paráda.
Holky, ja kdyz ctu tady o tech vasich nevolnostech, tak jsem akorat nervoznejsi. Ja nemam vubec zadne, nejsem nejak vic unavena, neni mi zle, nevadi mi zadne pachy a brisko mi taky neroste. Uz mam doma jednu cacorku a tehotenstvi bylo taky dost klidne, ale obcas mi bylo trochu zle. Prosim uklidnete me, ze to nic neznamena?!
@monullka1 to víš, že to nic neznamená, každá sme jiná a bud štastná, že je ti dobře a můžeš si to užívat od začátku, co já bych za to dala😉
@monullka1 ja si nemyslim ze je to spatne..bud rada..ze se citis dobre a muzes si to uzivat. U prvniho tehu jsem take nic nemela..u druheho trosku..ale spise me palila zaha a ted je to uplne jine...vetsinou se citim dobre..ale jsou dny kdy je mi proste divne...a hlavne jsem unavena. Citim se proste tehotne..a doufam ze mi bude jen lepe. Klidne bych se bez tech pocitu obesla a brala bych kdyby mi bylo stale fajn...
@monullka1 me sestrence nebylo cele tehotenstvi vubec nic. A takovych bude dost, co treba chodi do prace cele tehu jakoby nic. Ja prvni protrpela a ted druhe teda zatim taky. Boli me i pri mensi namaze hrozne bricho. I u prvniho mi uz od 16. tydne tvrdlo bricho. Ale chapu tve obavy, kdyz je mi chvili dobre, tak uz si rikam, jestli je vse ok, kdyz mi potom rejpe v brise, tak si zase take rikam, jestli je vse ok. Kazde tehu je holt jiny.
@monullka1 me v minulych tehotenstvich byvalo spatne ze sem lezla po zdi, neumim zvracet takze tudy to neslo... ted mi vicemene nic neni, obcas palila zaha ale to prestalo, semtam zaboli prsa a bricho kdyz se roztahuje deloha a to je tak cely. unava pomalu prechazi.. takze taky mam bobky z toho jestli je vse ok ale verim ze bude 🙂 bud rada ze ti nic neni a uzivej si to🙂
holky, taky vás občas bolí břicho, jak kdybyste den předtim cvičily?
@baruda ano, to je jak se roztahuje děloha - a řekla bych, že u dvojčátek to budeš cítit ještě víc 🙂
@michaela_2 já si to myslela :D odpoledne jdeme na kontrolu, tak se těšim, až je zas prdelky uvidim
@kacka214 mě teda když se zvedam z postele :D
@baruda Když jsem čekala kluky ( dvojky ) , tak mě také břicho bolelo celkem často a hodně, i prsa první trimestr byla za trest 🙂 Dokonce jsem kolikrát manželovi říkala, že kdybych věděla, že už to těhotenství takhle bolí, tak do toho nejdu 🙂 Ale kluci byli v pořádku celou dobu... 🙂
Jinak ted čekám jen jedno a musím říci, že tohle je zlaté těhotenství, vůbec o miminku do teď nevím a kdybych nechodila na kontroly, tak si ani těhotná nepřipadám 🙂
@baruda Jojo také jsem to tak měla, a jediné tedy co jsem mohla pozřít byl černý čaj s tunou citronu, prostě extra kyselý 😀 S klukama jsem taky moc nepřibrala, celkem 9 kg a před porodem jsem ještě 4 zhubla, takže k porodu jsem šla s 5 kg na víc a z porodnice jsem šla s krásnou váhou i postanou, no, ale za 5 měsíců to bylo zpátky 😀 Ted jsem zvědavá, jaké to bude teď, jíst také moc nejím, ale protože trpím nechutenstvím a zatím mám - 2 kg 😀 Snad budu mít taky pěknou váhu, jako s klukama 🙂
Tyjo holky ja blbe neblbe, jak kojim, musim neco snist, ale opravdu uz poznam, co treba ne, vylozene vidim a vim, jestli na to mam chut nebo ne. Ale spatne je mi porad a ze vseho, to je uplne jedno, mam docela chut na ovoce, jinak je to bida. Ale kdyz nic nesnim, je to jeste horsi. Zatim mam asi porad stejnou vahu. Ale ja jsem mala, merim 156 a vazim nejakych 54-55kg. U Vasika jsem pribrala nejakych 10,11 kg. A co holky, co tehotenske obleceni? Ja uz si objednala nejake leginy, protoze po prvnim mi nic skoro nezbylo, nosila jsem i po porodu a rozdrbala jsem to. A koupim si i na tohle tehotenstvi tehotenskou zimni bundu, ktera bude i se vsadkou na noseni. Jinak kupuju z druhe ruky, jako vse, neni to treba vubec nosene nebo malo a za pulku ceny, ale tu bundu asi nesezenu, tak ze tu koupim novou. Ja totiz uz normalni obleceni nesnesu, kdyz me potom nekde skrti, tlaci a boli me potom fest bricho. Mam nejakou citlivou delohu asi.
@mysek Tak jsem bohužel ve čtvrtek byla na revizi. Bohužel na ultrazvuku vůbec žádná změna, takže jsem musela :(. Měla jsem z toho hrozný strach, ale nakonec to nebylo tak hrozné. Nic mě nebolí jen srdce. Tak za tři měsíce se vrhneme na druhý pokus a budu doufat že příště to vyjde :(
@baruda Tak to já taky nejsem žádnej hubeňour, proto jsem byla ráda, za kila dole, ale hold, nechtěly tam zůstat 😀
Jinak oblečení těhotenské nekupuju žádné, ani u dvojčat jsem neměla, nosila jsem normálně svoje kalhoty a tričko ( nosím volnější, takže v pohodě ) a bundu jsem dopla až do konce 🙂
@kreatura já jsem na to zvědavá, dr mi řekla, že mi dá na konci srpna průkazku, tak pak už to tam budu mít modré na bílym a měla by nás už poslat na screening, tak sem těšim, snad se od čtvrtka nic nezměnilo a je vše v pořádku a prdelky zas poporostly. Ve čtvrtek měly na rychlomeření 24mm
@mysek a jak to plánuješ s kojením? Radila jsi se s doktorem, bereš nějaké vitamíny. Já pořád váhám. Malý bude mít dva roky, kojím jen na usnutí (v poledne a tak cca 3x večer a v noci). Gynekoložka nic nenamítala - jen mám brát vit. D, endokrinoložka se moc netvářila (že to je velká zátěž). S prvním jsem měla velké potíže se rozkojit, 14 dni na Nutrilonu, laktace se spustila víc jak po týdnu a ještě pomalu (otoky atak), bojím se že se dvěma dětma na to nebudu mít čas a klid... Tak nevím no.
@janulejean jee jsem strasne rada, ze jsi se ozvala. Tak dobre, ze jsi to zvladla a nemas obtize. Klidne bych zacala driv, kdyz se budes citit, uzivejte sexu a snad se brzo zadari. Urcite bude uz vsechno v poradku...😉

@kacka214 no, manžel si na prsa také nestěžuje 😉, ale mě tedy bolí jak ďas. ráno, také bříško celkem v poho, ale už i tak vidím, že ho nemám ploché... a večer, no, tak to jsem jako balonek