Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@arielka222 take uz jsem obednana za 10dnu jdu na krev a na ultrazvuk 24.7 😍
@1nelinka já krev stíhám tak tak. Odjizdime na dovcu a vracíme se v půlce července a hned pak musím taky letet na krev, první k mojí dr a pak do Gennetu 😀
@1nelinka tak to já v noci naštěstí ne ..jen když se vzbudim k dceri tak mám u postele piskoty ..Ale od rána az do večera než si jdu zase lehnout ..dneska ale lépe ..asi mi pomáhají zelené banány 😅
@basice přesně tak taky k mi hůř,když se nenajim
@basice ja byla na kontrole u svoji doktorky před 10 dny a teď jsem objednana ještě do centra asistovane jak jsme s manželem chodili .A pak zase za 10 dni k mojí ..Modlim se at je vše v pořádku !!!
@1nelinka Já mám za sebou 1.přirozený porod a 2.sekce - první byla akutní ve 37+0 pro abrubci placenty, já jsem téměř vykrvácela a malého sice oživili, ale byl přidušený dlouho, žil jen 6 dní. 2hou Se nám za necelých 11měs. narodila holčička, tam mě brali skoro o 3t dřív (asi kombinace brzkého těhotenství po sekci a té předchozí abrubce), takže teď počítám, že těch 14 dní dopředu to bude. Přece jen 3.sekce. Není to úplně planované, selhala antiko, ale 3.děti jsem chtěla, tak to tak asi má být a rovnou se nechám sterilizovat už jen kvůli sekcím. Teď při posledním porodu jsem měla spinál a bylo to fajn, ikdyž jsem chtěla cuknout na sále, jsem ráda, že jsem se nechala ukecat. Jen tedy ten oxitocin v kapačkách na zavinutí dělohy po, byl jako" porod po porodu" a to bylo hodně nepříjemné, když má člověk ležet s rozřízlým pupkem a po spinálu ani nezvedat 12h hlavu z polštáře. Ale určitě bych ráda zase spinál a ty?
@arielka222 Tak jsem tam volala, zvedla to nějaká slečna, které bylo sotva rozumět. Mluvila hrozně rychle, ještě k tomu drmolila, takže jsem se kazdou větu ptala, jestli mi to zopakuje. Pripadala jsem si jak pako. Tak na krev se mam dostavit mezi 14.-21.7. a na screening mne objednala na 2.8. Akorát jsem ji teda nerozuměla cenu. Nevíš, kolik se tedy platí?
@frndafrrr ja rodila akutni sekci ve 35 tt a nebyl na nic cas takze me celkove uspaly a ja pak malou videla poprve az za 36h..tak bych ji rada videla hned kdyby to slo..teda ty sis taky pekne vytrpela:// drzim palecky at mas klidne tehotenstvi..moc me mrzi ze si prisla o prvni miminko😪😪
@jessulka platí se 1100czk při utz, a když si necháš ten papír o zaplacení tak by to měla proplatit pojišťovna 🙂
@arielka222 Super, děkuji za informaci.
@arielka222 A ještě dotaz, pripadam si trochu hloupě, vím, ze mi to pak řekne Dr., ale koukala jsem na stranky toho Gennetu a na ty další screeningy se také bude muset do tam? Nebo tam bude stačit jen ten jeden?
@jessulka myslím ze to je na Tobě kam půjdeš. Ale já osobně bych na screening jinam nesla. Jsou tam fakt profíci a ví co dělají 🙂 ale samozřejmě můžeš kamkoliv ;)
Ja jsem objednana na screening k Mudr Břešťákovi k v Hloubetine.Mám to sice přes celou Prahu,ale on je fakt úžasný .Byla jsem u něj u dcery a naprostá spokojenost .
@1nelinka Děkuju, taky přeju ať je vše o.k. a vydržíte ve zdraví déle 2v1. To je právě na spinálu super, malou mi sice ukázali chvilku, ale za 20min. když mě dovezli na pokoj už ji měl manžel na bonding, takže jsme se pomazlili všichni dobrou hodinku a půl. 36h je hrozná doba, ale je mi jasné, že to jinak nešlo.Tak snad tentokrát. 🙂
@elennka vim jak je to tezke zazila sem si podobne SP s revizi
@lenkatorka Toho mi Dr. také doporučoval, ale mám to také přes celou Prahu. Tak jsem raději zvolila ten Gennet.
Tak jsem se chtěla představit, že bylo v pondělí srdíčko... a dneska už ležím v nemocnici 🙁 Od pátku špiním, od pondělí krvácím... Ale dneska prcek vypadal v pohodě, tak se uvidí.
Takže holky, když se objeví červená, prosím jeďte hned na pohotovost. Zbytečně se dva dny stresuju (možná ne zbytečně, ale každopádně to nepomáhá) a prý jsem měla jet hned.
Ještě dotaz - mám doma 16m dcerku, která váží tak 11-12kg. Vy co už máte doma děti, jak moc je nosíte?
Já se občasnému zvednutí nevyhnu a možná to byla chyba 🙁
Zítra jdu na první kontrolu, mám docela nervy😑

@misak48 já už mám jednu revizi za sebou, vím, co mě čeká.. jen, že si to musí člověk.... to je prostě na dlouhé povídání...