Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Já bych chtěla mít váš čas na ty diskuze fakt.. ale škoda že jste to prendali na tu střechu, člověk se občas podíval a občas přispěl, no což .. užijte si to. Já si jdu užívat svých dětí .🙂
@enja921 Jsme zde na 754. strance. Na kolika z techto stránek jsi přispěla? Jak moc se známe? Jako sorry, ale ja vubec nevim kdo jsi, tak nevim proc bych te mela pridavat do nasi soukromé diskuze. Uzivej si svych deti a bez si pokecat nekam jinam. Tech verejnych diskuzi je tu oprsvdu spoustu.
Myslim ze mluvim za vsechny mamiky,ktere vas rady cetly,ze v soukrome diskuzi bychom se samozrejme zapojily a nejen cetly,kdyz zadame o pridani do te nove,ja vas objevila teprve pred 14 dny,co se da delat,skoda,budete mi chybet😌
no ja taky moc nepridavam... neni tolik casu. ale hlavně o sobe nechci moc psat prave z duvodu, ze to je vsechno verejne dohledatelne:(
Ja bych prave take rada prispivala,ale verejne se necitim..
Zaregistrovana🙂 silwin
ahoj holky, jen mi došlo, že jsem sem psávala, ale pak mi přišly vaše problémy dost jiné než moje - vy už skoro všechny děti doma a já po nemocnicích se strachem o dítě v břiše. Nakonec mám taky únorňátko, 28.2. ve 33tt. Kdo chcete, mrkněte na zapisky.net/vitek. Už jsem s ním v porodnici a blíží se nám 366tt a má přes 2 kila. Sání z prsa nám moc nejde, resp jen z jednoho, ale z flašky z velké míry moje, na to, že podle predikcí doktorů se mi neměl tlak srovnat a 14 dní jsme čekali na pominutí účinků léků na tlak, které kojení vylučovaly, tak super.
@merope www.modrastrecha.cz
Kdysi to bylo spojené s modrým koníkem,ale teď je to samostatný web. Přihlašuje se tam stejně a podobně to i funguje.
Taky si tě pamatuju,ty jsi měla TP později,ale psala sis s námi.
Právě jsem projela cca pulku nasich konverzací, je to sranda, jak jsme měly ta briska, různě velká, tvarovaná, nespaly jsme, chystaly postýlky... a novorozenečci už ti naši bobečci taky nejsou...normálně se mi styska! Vendelínka si maximálně užívám, už bych to ale chtela zase!
A při tom projíždění si vzpomněla na tebe
@merope tak to je fakt náhoda. Jsem moc rada, že vše dobře dopadlo, mini miminko moc zdravíme! ❤
@andelka tak už mám login, jen čekám na aktivaci, ale to už snad přidat jde. Uvidím, jak budu diskutovat, ale maraton tu asi máme všechny. Jen Vítek je holt stále v režimu kojení po 3 hodinách, navíc sám z prsa špatně saje a i z flašky to nekdy pořád nezvládá. Takže odsávám, krmím, přebalit, vykoupat a zase znovu. Jsem zvědavá, jak to budu dávat doma, až nás pustí.

@tynazezu Ahojky, pojd mezi nás 😘