icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
16. bře 2019

@tynazezu Ahojky, pojd mezi nás 😘

jessulka
16. bře 2019

@koalka11
@emilek12
@buchosab Je mi lito, ale tiche pozorovatele do nasi diskute na Modre střeše nepridavame prave z techto důvodů. Vubec vas nezname a nic o vas nevime. At se vam daří zapojit do jinych diskuzí. Zdravím vás.

enja921
16. bře 2019

Já bych chtěla mít váš čas na ty diskuze fakt.. ale škoda že jste to prendali na tu střechu, člověk se občas podíval a občas přispěl, no což .. užijte si to. Já si jdu užívat svých dětí .🙂

jessulka
17. bře 2019

@enja921 Jsme zde na 754. strance. Na kolika z techto stránek jsi přispěla? Jak moc se známe? Jako sorry, ale ja vubec nevim kdo jsi, tak nevim proc bych te mela pridavat do nasi soukromé diskuze. Uzivej si svych deti a bez si pokecat nekam jinam. Tech verejnych diskuzi je tu oprsvdu spoustu.

enja921
17. bře 2019

@jessulka a vždyť nikdo po tobě ani nechce aby jsi mě tam přidala 🙂 ..jen konstatuju fakt, že někomu to tady mohlo občas pomoct .. ikdyz často nepřispíval. Tak hned prosimtě neútoč.
A promiň, nemyslím si, že tím, že víš jak se někdo jmenuje a jaký měl porod znamená že ho znáš! 🙂

enja921
Autor odpověď smazal
enja921
17. bře 2019

@jessulka a ano přispěla jsem asi pouze 8 krát!!

emilek12
17. bře 2019

Myslim ze mluvim za vsechny mamiky,ktere vas rady cetly,ze v soukrome diskuzi bychom se samozrejme zapojily a nejen cetly,kdyz zadame o pridani do te nove,ja vas objevila teprve pred 14 dny,co se da delat,skoda,budete mi chybet😌

zuzekk
18. bře 2019

@emilek12 tak úplně mrtvo tu nebude, třeba se ještě něco dočteš 😉 jednak se ptej, piš jak se máte, ukaž mladatko, jednak tu může zbýt prostor pro tiché pozorovatele 😉
@enja921 @koalka11 
@buchosab

zuzekk
18. bře 2019

@enja921 nevíš jestli a jak jde dohledat své příspěvky v diskusích?

skretik
18. bře 2019

@zuzekk to je dobry dotaz,to by me taky zajimalo,chtela bych odebrat predevsim fotky, i kdyz to jsem se snazila delat prubezne 😉

enja921
18. bře 2019

@zuzekk tak to vůbec netuším. Já jen koukala do upozornění.. kde bylo že na můj příspěvek někdo reagoval, podle toho jsem zjistila že asi 8krat 😀

silwiin
19. bře 2019

no ja taky moc nepridavam... neni tolik casu. ale hlavně o sobe nechci moc psat prave z duvodu, ze to je vsechno verejne dohledatelne:(

smigli
autor
19. bře 2019

@silwiin Tebe si ale pamatuju, ty jsi občas přispívala, že?

skretik
19. bře 2019

@silwiin taky si pamatuju ;)

smigli
autor
19. bře 2019

@silwiin Tak tebe přidáme, jestli chceš. 😉

emilek12
19. bře 2019

Ja bych prave take rada prispivala,ale verejne se necitim..

jessulka
19. bře 2019

@silwiin Jestli chces, pojd mezi nás.

Ostatním se omlouváme, ale s holkami jsme se shodly, ze nikoho, koho odsud nezname, nepřidáme. Na to je tu tech diskuzi až až, staci si jen vybrat, nebo si také založit soukromou diskuzi.

silwiin
19. bře 2019

@jessulka modrastrecha? Jdu se registrovat, jako Silwin (s jednim i🙂 nebo se tam mam ozvat do soukrome zpravy?

smigli
autor
19. bře 2019

@silwiin Zaregistruj se a Jess tě pak přidá. 😉

silwiin
19. bře 2019

Zaregistrovana🙂 silwin

jessulka
20. bře 2019

@silwiin Přidáno. Mrkni na Střechu, oznacila jsem te

merope
20. bře 2019

ahoj holky, jen mi došlo, že jsem sem psávala, ale pak mi přišly vaše problémy dost jiné než moje - vy už skoro všechny děti doma a já po nemocnicích se strachem o dítě v břiše. Nakonec mám taky únorňátko, 28.2. ve 33tt. Kdo chcete, mrkněte na zapisky.net/vitek. Už jsem s ním v porodnici a blíží se nám 366tt a má přes 2 kila. Sání z prsa nám moc nejde, resp jen z jednoho, ale z flašky z velké míry moje, na to, že podle predikcí doktorů se mi neměl tlak srovnat a 14 dní jsme čekali na pominutí účinků léků na tlak, které kojení vylučovaly, tak super.

jessulka
20. bře 2019

@merope Ahojky, vzpominam si a moc gratuluji k maličkému Vitečkovi. Pujdes za nami na Střechu?

smigli
autor
20. bře 2019

@merope Ahoj. Gratuluji! To jste moc šikovní! Kdybys chtěla přidat do naší soukromé diskuze na modré střeše, udelej si tam profil a Jess tě přidá. 😉

merope
20. bře 2019

@smigli nějak jsem nechytka, co je modrá střecha a nemocniční wifi mi moc nejede, abych to našla ☹

andelka
20. bře 2019

@merope www.modrastrecha.cz
Kdysi to bylo spojené s modrým koníkem,ale teď je to samostatný web. Přihlašuje se tam stejně a podobně to i funguje.
Taky si tě pamatuju,ty jsi měla TP později,ale psala sis s námi.

zuzekk
20. bře 2019

Právě jsem projela cca pulku nasich konverzací, je to sranda, jak jsme měly ta briska, různě velká, tvarovaná, nespaly jsme, chystaly postýlky... a novorozenečci už ti naši bobečci taky nejsou...normálně se mi styska! Vendelínka si maximálně užívám, už bych to ale chtela zase!
A při tom projíždění si vzpomněla na tebe
@merope tak to je fakt náhoda. Jsem moc rada, že vše dobře dopadlo, mini miminko moc zdravíme! ❤

merope
20. bře 2019

@andelka tak už mám login, jen čekám na aktivaci, ale to už snad přidat jde. Uvidím, jak budu diskutovat, ale maraton tu asi máme všechny. Jen Vítek je holt stále v režimu kojení po 3 hodinách, navíc sám z prsa špatně saje a i z flašky to nekdy pořád nezvládá. Takže odsávám, krmím, přebalit, vykoupat a zase znovu. Jsem zvědavá, jak to budu dávat doma, až nás pustí.

andelka
20. bře 2019

@merope věřím že doma to bude lepší,doma je doma.

Strana