Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
@viki999 a mě vynadali,že jdu až 12+5tt,že prý už je to na screening staré😂
@veronikanel Tak to je taky slušný 😀
@viki999 no tak mě dr. ujišťoval,že je to v poho, že to tak někdy bývá. Je fakt že nemůžu srovnávat s předešlými těhu, jelikož to v té době ještě nebylo.
@veronikanel já si termín screeningu mohla vybrat ze dvou dat. Kdybych šla až další týden,tak bych byla už 12+5 a bylo by to taky v poho ještě.
Přidávám se 🙂 dneska na utz vše ok a termín mám 19.8. 🙂
U nás na posledním UTZ téměř 8cm,TP 11.8. 🙂
Jen tedy krev vyšla špatně,tak dnes řvu jak želva.28.2.mě čeká plodovka :(
@veronikanel neboj se me u prvni dcerky taky vysla druha krev silene a byla na plodovce ale oni pred tim delaji fakt podrobny utz a tam mi hned reklu ze je zdrava ze se se to stava hodne casto takze se neboj 😘
Ahoj Holky, já jdu na screening zítra. už od pondělí mám průjem a moc nespim jak jsem nervozní :( jsme prvorodička a ještě ke všemu už dost stará :( tak mám hrůzu ze špatných výsledků :(
@zofinecka
@simonabu Taky mám 17. U nás je to ještě vtipnejsi o to, že to se narodil manžel :D
@veronikanel Já byla na UTZ a krvi minulý týden, včera jsem volala na výsledky a řekli mi, že jim je nedovezli, takže dnes nový pokus... už mám taky nervy.. jestli ti to trochu pomůže, tak ani dobrý výsledek vlastně vůbec nic neznamená...když tu vidím ty příběhy.. Budu moc držet palce na plodovku!
@veronikanel věřím, že to bude v pořádku
@fanunka taky jsem byla nervózní, taky první dítě, čekám ještě na krev, ale věřím, že to bude dobré...
@marketa1704 kdy budeš mít výsledek krve? Já snad konečně dnes, když nebyl včera...
já třeba výsledky krve už mám a zítra by mi je měli předat i se zprávou z ultrazvuku pro mou gynekoložku a ta by mi to měla všechno přetlumočit. Trošku jak u blbečků na dvorku... nechápu proč mi to neřeknou rovnou na tom vyšetření na screeningu :( nebyli jste některá na screeningu u Apolináře?
@viki999 já až příští středu....
@marketa1704 Tak to máš taky čekání :-/ kdy jsi byla na odběru a UTZ?
@fanunka Nn, já byla v thomayerove. Jinak výsledky budu mít taky až u gyn, ale až 1.3. A na odběru řekli ať si zavolám za ten týden, což bylo včera...
@viki999 teď v pondělí jsem byla na utz a pak na krvi, řekli mi, že si mám zavolat 21.2......
@marketa1704 Tak budu moc držet palce, já akorát volala a je to ok. 🙂 Tak jsem pak zvědavá na finální výsledky.. To budu mít až toho 1.3. :(
no holky a myslíte, že když už na tom ultrazvuku budu a budou tam mít ty výsledky tak mi hned neřeknou zda je to O.K. nebo špatný? mi to příjde takový polovičatý :( tak já se tam třeba budu radovat z ultrazvuku a že vidím mimi a pak mi na další kontrole moje gyn. řekne že je to špatný :( to je takový divný
@fanunka podle mě to tak normálně bývá, že odcházís ze screeningu a víš ty výsledky.. právě proto se dělá první ta krev a oni ti pak dají souhrnnou zprávu kde bys měla mít ty rizika...
Já to měla obráceně, krev až po utz a proto teď budu čekat..
A i kdyby ne, tak z toho screeningu víš minimálně zda je nosní kustka a hodnotu sijovyho projasneni.. což už ti taky něco říká...

@viki999 tak ja byla na screeningu včera a taky dr. řekl, že mám dělohu hodně vzadu a tak to vyšetření bylo horší. A navíc mimčo moc nespolupracovalo. 😀 Ale nakonec se to nějak podařilo a vše je OK.