Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
Holky, a jak to mate s urcenim pohlavi, chcete nebo nechcete si nechat říct? Nebo uz dokonce neco vite / tusite?
My si u prvniho nechali říct v tom 20. tydnu a uděláme to tak znovu. Ja to cítila tak, ze to proste chci vedet a i pres to, ze jsem tajne touzila tak trochu po holcicce, kdyz mi rekli na UTZ, ze to bude kluk, zarila jsem jak slunicko. Tesim se na ten 20. tyden i keyz samozřejmě je nejdulezitejsi, aby byl prcek hlavne zdrav. 🙂
@simonabu My zatím nevíme, ale říct si to určitě necháme, zkoušeli jsme to tahat už na tom prvotrim screeningu z Dr., ale ta se nevyjádřila... 🙂
Budeme dle toho zařizovat pokojíček - dveře skříní, výmalba.. takže si budu muset počkat na 4.4. kdy máme 2. screening.
Já jsem zjistila, že nemám vůbec preferenci.. manžel by radši kluka.. máme ale problém shodnout se na jménech, to máme jen pro holku, takže to bude ještě zajímavé :D
@simonabu tak u prvního jsem toužila po holčičce a to jsem si to nechala zjistit jen jak jen to bylo možné poznat na UTZ. Tenkrát jsme měli vybráno jen jméno pro holčičku a na klučičím jsme se nemohli shodnout a nakonec to dopadlo,tak že jsme čekali holčičku😀. U druhého jsme to vědět nechtěla, ale když jsme šla na velký UTZ kvůli srdíčku,tak se me dr. ptal jestli už vím pohlaví a co už máme doma a já tajně doufala v kluka a dokonce jsem to i na UTZ poznala. 😀 a tehdy jsme se zase shodli s manželem na klučičím jménê😁. No a teď bych si to nejraději nechtěla nechat říct,ale děti i ostatní to chtějí vědět. Jména už máme vybrané a teď jsme se shodli na obou, tak to bude velmi zajímavé.
Jinak mě vysledky na screeningu dali hned a ještě mi to dr všechno vysvětlil a řekl že vše je v naprostém pořádku. A výsledky krve jsem měla ještě ten den. Ráno jsem.jela na krev a odpoledne jsem jela na UTZ. 😀
Teda holky me dnes pekne boli bricho a asi nejhorsi je to kdyz sedim :( myslíte ze to muze byt tim ze jsem mela k obedu knedlo vepro ZELO. Pekne se to ve me i vari. Nestalo se vam to nekdy?
@fanunka ahoj, mě začalo zas bolet břicho tak dva dny zpátky a včera jsem i zvracela... Asi se může roztahovat děloha, ale i špatné jídlo... Těžko říct
@marketa1704
@marketa1704 v praci jen sedim a kdyz prijedu z prace tak normalne lehce pofackuju domacnost jdeme se s manzelem projit nebo na zahrade seberu listi a boli me bricho? Dyt v podstate zadna fyzicka namaha a ja jsem jak chcipacek. Byvala jsem hoodne akčni hodne slortovni hodne pracovita tak to nejak nepobiram proc me telo takhle chatra
@fanunka no tak se ti asi napíná a roste břicho, že mimo potřebuje prostor
@fanunka Take mam problemy s nadymanim, mnohem vic nez pri prvním. Asi se na materske mene hybu nez v praci. Zeli je pravda, ze uz si neodvazim dat, protože za ty krece v břiše mi to nestoji.
Mohlo by to byt i tim, jestli nemas obdobi menstruace. Nekde jsem cetla, ze snad břicho, resp. podbrisek muze pobolivat.
Ale to roztahovani delohy je take moznost..
@viki999 Ja jdu na screening 6.4., tak se to dozvime o dva dny později. Na druhe uz preferencí nemam taky. Oboji ma sve. Take mame problémy se jmeny. Spostu jmen v rodine uz vybrali, nebo blizci pratele a kdyz nejake vyberu, zjistim nasledne, ze je to kolem terminu porodu.. Jeste je nastesti cas.
Ahoj všem 🙂
My byli dnes na kontrolním screeningu.Zatím se zdá srdce v pořádku,ale ještě nás čeká díky Adámkovi fetální echo plus příští týden plodovka.
A jako velké překvapení - JE TO KLUK - tatínkův již 5.😂Takže chudák dcera má zase smůlu 🙂
Holky, nemáte náhodou nějakou skupinu na facebooku? Přece jen se tam lépe orientuje. Máme skupinu s maminkami červencovkami 2015 a je to super.
Tak výsledek z krve v pořádku....ufff 🙂
@marketa1704 A už je ti lépe?
Me poslední dny taky dost bolí břicho, dneska extrémně, plus ale behavka, snad to není nějaká střevní chřipka.. jak je mi pořád zle, tak se to špatně rozpoznava...
Dneska jsem pro zajímavost dělala soupis věci co už mame nakoupených, abych to měla připravené..až pak budem vědět co čekáme abych věděla co ještě chybí.. no a máme v plánu vymalovat celý barák, tak tu mávam vzorníky 🙂
@viki999 no dnes mě například strašně pálí žáha 🙂 je to nahoru dolu.... Taky už si koupím asi něco malého pro malého 🙂 jee to máš pěknou zábavu s baráčkem ... My v našem 2kk nic moc nevymyslíme.. Snad časem 🙂
@marketa1704 My kupovali průběžně už třeba 2 roky zpět když se nám něco fakt líbilo.. takže pár věcí mám.. A teď co jsem těhotná jsem koupila akorát fusak... zamilovala jsem se do něj a nechtěla jsem aby mi ho někdo vyfouknul.. casem hodím foto do alba 🙂
My musíme předělat obložení komínu, takže budem premalovavat celý obývák s jídelnou, ložnici a pak pokoj až budem vědět co to je.. teď je zelený..
@viki999 no já si říkala, že vydržím třeba do dubna, ale asi ne :D jsou krásný ty věcičky
@marketa1704 Já moc na to že se nic nemá kupovat předem nehraju, prostě když bylo něco fakt pěkný, vzali jsme to s tím, že když se jednou nezadaří, tak to rozdáme.. teď nekupuju hlavně proto že stejně nevím co.. a jak je mi blbě, tak nemám ani chut..
Ale jinak krásný ty věci jsou, to se musí nechat 🙂
@viki999 já spíš abych nekupovala blbosti 🙂 já se v práci nenudím... Zrovna mi padá spousta projektů a já spíš nemám sílu je řešit :D
@viki999 a je ti pořád blbě, jo?
@marketa1704 jj, právě že furt :-/ ani do práce furt nechodím.. ted jsem šla manželovi nandat večeři a jen jsem to odklopila, musela jsem pryč, páč bych to hodila :-/
Tak co je noveho holky? Ja byla včera u zubare na prohlidce a pro razitko do prukazky a vse v cajku ani mi dasne nekrvaci. Uz jsem si poridila patery tehotenske kalhoty, pac uz jsem v praci nemohla vydrzet jak me vse tlacilo na brichu.
@fanunka ahoooj, já dnes byla na kontrole 16+0 a vše v pohodě, jsem teda strašně unavená z práce, ale musím to nějak zvládnout... Příští týden jdu na zubní hygienu, ale právě mám trochu problém s tím krvácením dásní...a ke konci března jdu k zubařce. Stále nevím co v bříšku roste, ale už mám fakt pupek, takže taky musím na nákupy 🙂

@viki999 O tom testu z krve nám také říkali, ale taky asi na to nepůjdeme ani nám není líto těch peněz spíš už do toho nechceme rejpat a pokoušet štěsí, když je screening negativní