icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

fanunka
2. črc 2018

Ahoj holky nějaké novinky... je tu nejak prazdno... jak se mate? Uz se nam to pekne krátí. Ja mam tedy termin az konec srpna 🙂

veronikanel
2. črc 2018

Ahoj holky,tak jak to šlape?😊
Já včera dle UTZ začala 35tt a také jsem si začala užívat bolesti...Nevím o co jde,porod bych řekla že ne,ale mám slaboulinké MS bolesti čistě jen v podbřišku...Nic tragického,je to spíš jen "otravné'😕Hlavně v noci jsem to vnímala.Včera tedy i dost tvrdlo břicho,dnes zatím klid.
Pro klid bych si zašla k dr,kdyby neměl dovču😕
No...potřebuji vydržet ještě min.2týdny😄

viki999
2. črc 2018

Ahoj holky..
Já jsem dnes 33+3 :D už mám otekly vše co o těch mohlo :D noci taky žádná slast.. A o neustále únavě nemluvě.. :D krásné období :D :D
Další kontrola mě ceka příští pondělí.. to už bude první monitor.. A pak ve středu sepsání dokumentace v porodnici...
Holky, máte zkušenost jak dlouho se leží na tom monitoru? Mám si brát knížku? :D

veronikanel
2. črc 2018

@viki999 Jak kde...mě řekl teď gyn že 15min,v nemocnici na pohotovosti 30min a v porodnici v poradně hodinu😂

viki999
2. črc 2018

@veronikanel Hodinu?? Tak to abych si tam pak ty knížky vzala 2 :D
Teď budu jen u gyn, ale i 15 je moc... nebo je to divný a mám se rozplývat nad ozvama? Co tam ty ženský tak jako dělají? :D

copinka
2. črc 2018

Tak já vždy ležela minimálně 30 minut pokud zrovna holky nespal pak i déle když jsem musela budit 😉😉😜😜

viki999
2. črc 2018

@copinka začínám být vydesena :D

snahnah
2. črc 2018

@viki999 Nemusíš se rozplývat 😆 prostě jen ležet a moc se nehýbat. Já u toho asi zalomím.
Jinak u nás hodně změn. Máme kuchyň, zatím bez dvířek a jedné skříně do výklenku. Bude dodáno později, dost se zadrbal s děsně křivými zdmi. Máme dveře, vymalováno, dokonce i barevně, jen drobné dodělávky, jako plameňáci v šatně a pod. 😁 A světe div se, budou se konečně pokládat podlahy. Takže budu mít kde vybalit těch 11 krabic a roztřídit oblečení.
Začaly mi otékat končetiny, to jsem u prvního neznala, až 2 týdny před termínem. Jinak žádné potíže nemám.

viki999
2. črc 2018

@snahnah Jestli mi pri tom zacne tepat bricho, tak teda moc bez hnutí ležet nevydržím... Vr si vždy myslí že potřebuju curat... ale ono je to jen tak nepříjemný, že se to snažím pohybem "prervat"..
No já na to rozplyvani nejsem, tak ještě že tak :D

copinka
2. črc 2018

Já většinou usla ale teď to má předělání tak buď mobil a nebo si budu povídat se sestřičkou 😉 a nebuď vyděšená ono se to musí chvilku kvůli případným k9ntrakcim aby byli vydet jak se opakuji 😉😉😉

fanunka
2. črc 2018

Ja jsem 32+6 kromě priserne žízně, kterou mam cele tehotenstvi, me snad nic netrapi. Mozna občasné pobolibani v podbřišku a sem tam tlaceni břicha a taky mam už zase tu hroznou pachuť v puse jako v 1. Trimestru.

fanunka
2. črc 2018

Tak co holky co tehotenske fotky, uz jste se nechaly nafotit? My uz jo 🙂 manzel chtel mit pamatku 🙂 co bych pro nej neudelala....

viki999
3. črc 2018

@fanunka My se fotili před necelými 14 dny.. tento týden doufám už by fotky mohly být... fotili jsme se v nějakým cca 32tt, nechtěla jsem být úplně vorvan.. ale stejně jsem zvedava jak to dopadlo..

fanunka
3. črc 2018

@viki999 my se fotili minuly tyden a fotky uz mame a pri vybirani jsem i uronila slzu jak me to dojalo a to jsem se fotit nechtěla🙂

veronikanel
3. črc 2018

@viki999 Nevím co tam dělají ostatní,ale já vždy usínala😄Ale pak když holka spala a budili jí tak to stálo za to...tleskali mi u břicha,pomalu mi ho urvali,...pak zase ať si dám banán...no komedie😄Zatleskali jednou a ještě ten večer jsem jela rodit - dost jí to asi nakrklo😄😄😄

viki999
3. črc 2018

@fanunka Tak nás fotila stejná fotografka jako svatbu a tím, že už je sezóna, tak je to delší no.. ale zas nic nevybirame 🙂

@veronikanel Jsem to četla na wc a začala jsem se tu smát a manžel jak není na takový zvuky ode mě zvyklej (jako že se smeju), tak se šel ptát co se mi stalo :D

fanunka
4. črc 2018

Holky mam panickej zachvat :( zacala jsem vybalovat veci po segry synovi... mam ctvrt krabice vybalene a cely pokoj plny vecicek? ja asi umru nez to vsechno roztridim je opravdu potreba tolika hadriku? Kolik mate bodycek ve velikosti 56? Jen tak pro srovnani

viki999
4. črc 2018

@fanunka původně jsem si říkala že stačí tak 3je, teď už mám asi 5tery ne-li vic od kazde veci.. body, overal, dupacky, polodupacky... a v 62 uz i vic nez to...

fanunka
4. črc 2018

@viki999 no panejo

viki999
4. črc 2018

@fanunka možná toho mám i víc, ale už mi to ve výsledku přišlo taky hrozne hodně :D

viki999
4. črc 2018

@fanunka No já si furt říkala jak toho mám hodně, pak jsem si to sepsala a odcarkovala a zjistila, že některý věci v některých velikostech nemám vůbec, takže jsme pak dokupovali a už zas takový přehled nemám..

snahnah
4. črc 2018

V klidu, ono se toho zda hodne, ale aby nechybelo 😁 Mi se Junior dokazal totalne zgrcat i 10x za den, tak aspon stacilo prat 1x denne 😆

viki999
4. črc 2018

@snahnah moje dítě zvracet prostě nebude.. :-P

snahnah
4. črc 2018

@viki999 Ty budeš výjimka 😁

fanunka
5. črc 2018

Holky tvrdne vam bricho? Me od vcerejska docela casteji :( tak jsem zacala brat magnezko snad se to zlepsi

snahnah
5. črc 2018

@fanunka Jo, casteji nez driv.

fanunka
6. črc 2018

@snahnah taky to tak mas?

veronikanel
6. črc 2018

@fanunka Kdyby jen tvrdlo...od včera mám tašku za dveřmi😢

fanunka
6. črc 2018

@veronikanel tyjooo a kolikaty jsi tt? Ja tasku mam taky zbalenou, jsem stara prvorodicka takze jsem vyplasena a nechci se jeste stresovat rychlym balenim tasky...

snahnah
6. črc 2018

@fanunka V noci tak 5x, ve 4 rano jsem 3x rozdychala neco podobneho kontrakcim, ale o dost slabsi. Do tasky bych jeste nemela co sbalit 😁 Ono kdyby neco narychlo, v nemocnici maji vzdy neco erarni, kosmetiku mi dokaze sbalit muj drahy a sel by do drogerky nebo lekarny se seznamem jake vlozky, spodary, plinky a tak. Vcera jsem teprv zacla tridit starsi obleceni po detech, at muzu uvolnit koupelku, kde se bude dodelavat elektrika, at se muze privezt pracka. Nabytek bude mozna pristi tyden 😉 Mam na vsech o cas...

Strana