Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
Ahoj holky,tak jak to šlape?😊
Já včera dle UTZ začala 35tt a také jsem si začala užívat bolesti...Nevím o co jde,porod bych řekla že ne,ale mám slaboulinké MS bolesti čistě jen v podbřišku...Nic tragického,je to spíš jen "otravné'😕Hlavně v noci jsem to vnímala.Včera tedy i dost tvrdlo břicho,dnes zatím klid.
Pro klid bych si zašla k dr,kdyby neměl dovču😕
No...potřebuji vydržet ještě min.2týdny😄
Ahoj holky..
Já jsem dnes 33+3 :D už mám otekly vše co o těch mohlo :D noci taky žádná slast.. A o neustále únavě nemluvě.. :D krásné období :D :D
Další kontrola mě ceka příští pondělí.. to už bude první monitor.. A pak ve středu sepsání dokumentace v porodnici...
Holky, máte zkušenost jak dlouho se leží na tom monitoru? Mám si brát knížku? :D
@viki999 Jak kde...mě řekl teď gyn že 15min,v nemocnici na pohotovosti 30min a v porodnici v poradně hodinu😂
@veronikanel Hodinu?? Tak to abych si tam pak ty knížky vzala 2 :D
Teď budu jen u gyn, ale i 15 je moc... nebo je to divný a mám se rozplývat nad ozvama? Co tam ty ženský tak jako dělají? :D
Tak já vždy ležela minimálně 30 minut pokud zrovna holky nespal pak i déle když jsem musela budit 😉😉😜😜
@viki999 Nemusíš se rozplývat 😆 prostě jen ležet a moc se nehýbat. Já u toho asi zalomím.
Jinak u nás hodně změn. Máme kuchyň, zatím bez dvířek a jedné skříně do výklenku. Bude dodáno později, dost se zadrbal s děsně křivými zdmi. Máme dveře, vymalováno, dokonce i barevně, jen drobné dodělávky, jako plameňáci v šatně a pod. 😁 A světe div se, budou se konečně pokládat podlahy. Takže budu mít kde vybalit těch 11 krabic a roztřídit oblečení.
Začaly mi otékat končetiny, to jsem u prvního neznala, až 2 týdny před termínem. Jinak žádné potíže nemám.
Já většinou usla ale teď to má předělání tak buď mobil a nebo si budu povídat se sestřičkou 😉 a nebuď vyděšená ono se to musí chvilku kvůli případným k9ntrakcim aby byli vydet jak se opakuji 😉😉😉
Ja jsem 32+6 kromě priserne žízně, kterou mam cele tehotenstvi, me snad nic netrapi. Mozna občasné pobolibani v podbřišku a sem tam tlaceni břicha a taky mam už zase tu hroznou pachuť v puse jako v 1. Trimestru.
Tak co holky co tehotenske fotky, uz jste se nechaly nafotit? My uz jo 🙂 manzel chtel mit pamatku 🙂 co bych pro nej neudelala....
@viki999 Nevím co tam dělají ostatní,ale já vždy usínala😄Ale pak když holka spala a budili jí tak to stálo za to...tleskali mi u břicha,pomalu mi ho urvali,...pak zase ať si dám banán...no komedie😄Zatleskali jednou a ještě ten večer jsem jela rodit - dost jí to asi nakrklo😄😄😄
@fanunka Tak nás fotila stejná fotografka jako svatbu a tím, že už je sezóna, tak je to delší no.. ale zas nic nevybirame 🙂
@veronikanel Jsem to četla na wc a začala jsem se tu smát a manžel jak není na takový zvuky ode mě zvyklej (jako že se smeju), tak se šel ptát co se mi stalo :D
Holky mam panickej zachvat :( zacala jsem vybalovat veci po segry synovi... mam ctvrt krabice vybalene a cely pokoj plny vecicek? ja asi umru nez to vsechno roztridim je opravdu potreba tolika hadriku? Kolik mate bodycek ve velikosti 56? Jen tak pro srovnani
V klidu, ono se toho zda hodne, ale aby nechybelo 😁 Mi se Junior dokazal totalne zgrcat i 10x za den, tak aspon stacilo prat 1x denne 😆
Holky tvrdne vam bricho? Me od vcerejska docela casteji :( tak jsem zacala brat magnezko snad se to zlepsi
@fanunka Kdyby jen tvrdlo...od včera mám tašku za dveřmi😢
@veronikanel tyjooo a kolikaty jsi tt? Ja tasku mam taky zbalenou, jsem stara prvorodicka takze jsem vyplasena a nechci se jeste stresovat rychlym balenim tasky...
@fanunka V noci tak 5x, ve 4 rano jsem 3x rozdychala neco podobneho kontrakcim, ale o dost slabsi. Do tasky bych jeste nemela co sbalit 😁 Ono kdyby neco narychlo, v nemocnici maji vzdy neco erarni, kosmetiku mi dokaze sbalit muj drahy a sel by do drogerky nebo lekarny se seznamem jake vlozky, spodary, plinky a tak. Vcera jsem teprv zacla tridit starsi obleceni po detech, at muzu uvolnit koupelku, kde se bude dodelavat elektrika, at se muze privezt pracka. Nabytek bude mozna pristi tyden 😉 Mam na vsech o cas...

Ahoj holky nějaké novinky... je tu nejak prazdno... jak se mate? Uz se nam to pekne krátí. Ja mam tedy termin az konec srpna 🙂