Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
@veronikanel tys rodila ve 32tt? A prcek v cajku? To uz je parada 36tt . Si rikam hlavne at aspon do toho 36tt ve me prcek vydrzi :(
@fanunka Prcek(Adam) v pohodě nebyl,ale nebylo to jen porodem dříve.Má syn.Noonanové.
Brzký porod měl za následek "jen" nedozrálé plíce,infekce,hematom na mozku,....
Ale Máťa je zdravý,tak by mohlo být vše ok i kdyby vylezl teď 🙂
Každopádně pořád nedokážu říct,zda se něco rozjíždí nebo ne,ale jsem si jistá,že do srpna to nedáme :D
A ty jsi kolik? Já jsem nedávno projížděla diskuze o porodu ve 34tt a většinou byly děti v porodnici max týden s tím,že v inku třeba jen jeden den pro sychr 🙂
Záleží hodně na váze a prospívání.
@veronikanel :( a Maťu jsi porodila v jakem tt? ja jsem jen 32+3 :( ale dneska je to lepsi nez vcera.. paradoxne mi mene tvrdne bricho kdyz vykonavam nejakou cinnost mimo domacnost 🙂
@fanunka Máťu ještě nosím.Adámka 32+2tt(dle MS 34+2tt).Ale jak říkám,on má naloženo snad vše co může být,takže jeho případ si vůbec nebere k srdci.I kdyby se miminko narodilo teď,bylo by tutově v pořádku❤
Tvrdnutí nevadí pokud nejsou bolesti,odtok plodovky,krvácení apod.
@veronikanel dekuju všechno je jinak v poradku, proste se prestanu tolika sledovat 🙂
@veronikanel Tobě jak jsem psala už na profilu držím palce, ať ještě drzite...A kdyby ne, tak držím palce ať je vše ok, přece jen už je prdola velký 🙂
Jinak nemám zabalenou tašku, nemám vyprano, věci mám jen vel 56 a 62.. větší časem.. není hotovej ani pokoj, ale už se chýlí (tapety, pak opravit vymalbu a doobrousit a donatrit postylku)..
Poslední dny je mi blbě.. ale obecně.. slabo, únava, žaludek, bolest podbřišku spíš než tvrdnuti jako takové..
Držím palce všem 🙂
Holky, tak jsem prohrabala vsechny krabice a v 56 tam mam jen jedno tricko a jeste k tomu spis klucici 😂 neco malo v 62 a 68 ladeno prevazne do modre, takze budu muset nakupovat. Kdybyste nektera neco chtela na kluka od vel. 74 a vys, zatim do vel.152(krome body a overalku a dupacek, ty mam vesmes neutral a jinak to bude divka v modre), napiste, juknu, co muzu nabidnout. Postupne to budu muset davat na bazar, jinak se v satne nepohnem 🤦😆
@viki999 Tak přesně takhle je mě....pořád bych jen ležela,kdyby to šlo tak i spala...Bolesti...no,sem tam mě to chytne.Před chvilkou dost píchalo tříslo,tvrdnu stále.Včera jsem si dala teplou vanu a moc mi pomohla,ovšem přišel chlap(je typ člověka,co ví naprosto vše a sežral všechnu moudrost světa😡) a nadával mi,že chci to dítě vypudit.Pak šel za mojí mámou,aby jí sdělil,že jsem rozmazlená,že chci dítě a ani ho neumím do nosit - to vše jen proto,že jsem si po dvou dnech chtěla ulevit od občasných bolestí,pravděpodobně poslíčků😕
@veronikanel Tak to mě mrzí :( škoda že chlap nemá větší pochopení :(
Mě se od včera blbě dýchá... večer jsem nakonec usnula, ale ráno zas... :-/
@viki999 Tak o pochopení bych mohla vyprávět...zrovna mi oznámil že ve středu jede asi na týden s kamarády do Řecka a já tu budu s dětmi sama😄
Ani na boku?Já musím ležet jen na boku,jinak se dusím...Někdy už i v sedě.Přes noc vše OK,krom nechutného pocení a občas mě malinko probere bolest.
@veronikanel Právě že mě to taky zlobi i v sede... takže pak ani boky nepomuzou..
Tak až budeš ready.. třeba příští rok, tak se sbal s kamarádama ty a nech ho tu týden s dětma 🙂
@viki999 Chudáci děti😄To by nešlo.On je v podstatě nezná...Neví co rády,co nesmí,jaký mají režim apod...Např.Adam má žlučníkové kameny.Nesmí meloun.Zvrací po něm a má velké bolesti.Ovšem tatínek je milovník melounu a tak mu ho stále cpe bez ohledu na následky😕
Mě vlastně ani nevadí to,že jede beze mě.Vadí mi to,že neřeší,že zůstanu na vesnici bez papírů a před porodem(vlastně může přijít kdykoliv) sama s dcerkou a postiženým synem.
Ale tak co no,nějak to zvládnu.Jen se děsím toho,co s dětmi když by mě vezla rychlá.
@veronikanel Myslím že chudák jsi spíš ty v takovem případě :(
@veronikanel noooo kdyz te tak čtu, sem si justa ze s takovym chlapem bych hodne rychle skoncovala.... sobec jeden!!! Muj manzel se boji kazdy den odjet do prace... kdyby to na me prislo ze bude 30km daleko.... nenecha me ani vyluxovat... posledni 3 mesice luxuju ale on mi nadava ze je to zbytecne kdyz to muze udelat sam.... stara se mi o 3 kone a to k nim nema vubec zadny vztah... tak si nedovedu predstavit zit s chlapem co mas ty doma.... ale tak asi proto jsem tehotna az ted ve 38 pac jsem pred tim nemela stesti na chlapy .....
Nazdárek holky, tak jak se vám vede? Já jsem dneska byla na kontrole a už se mi zkracuje čípek😁😁. Tak jsem zvědavá jak dlouho to ještě vydržím.
😁😁😁😁
Ahoj holky 😊
Hrdě hlásím 1.návštěvu poradny v porodnici.
Matyáš má odhad 2500g,leží v naprosto ideální pozici a dle slov paní doktorky má naplno zralé plíce,tudíž i kdybych začala rodit,nebudeme porod brzdit❤
@veronikanel ty už chodíš do poradny do porodnice? 😮😮😮 Není to brzo? Který týden jsi?
@veronikanel ty se mas tak to by treba ten porod nemusel tolika bolet kdybys rodila takhle male mimi ;)

@fanunka 36tt,dle UTZ začíná 36 v neděli.
Za posl.24h cca 8x fakt krutý kontrakce plus samovolně při nich řeklo mlezivo.Nejsem tedy prvorodička,ale po porodu ve 32tt s nepravidelnými stahy jsem ready na cokoliv😄