Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
holky js uz asi zacinam dost panikarit asi bych mela brat antidepresiva 😉 normalne bych si otevrela lahvinku vinka a upustila ventil ale co ted s tou psychikou?
@fanunka souhlas, tak si tu skleničku prostě dej 🙂
Taky si občas dám ochucene pivo.. a to ma voltaz jak 12ka :-/
Já jsem poprvé ten hlen tak dost resila, už mě nechává klidnou... uz me nechavaji klidnou i bolesti v podbrisku co obcas mivam...
Říkám si, že až to přijde, snad to poznám do té doby se nenervuju :D
@viki999
@zofinecka v podbrisku me taky uz pobolivava ale spis jen po curani a rano jak trapim mocak kdyz se mi chce spat a jsem lina jit curat 🙂 az prijdou poslucci tak ee z toho asi zhroutim jak tak na sebe koukam 🙂 m to mame 1h do porodnice, vim ze je nesmysl abych to jako prvorodicka nestihla ale zensky kolem me me stresujou ze by to neriskovaly jet tak daleko...
@fanunka My to máme do porodnice v případě dopravy v klidu asi 45 minut, jedeme ale přes.jizni spojku, takže ve špičce to může být o hooooodne dele a navíc tu teď všude zavírají silnice (vč. Výjezdové ulice od nás z obce), takže to bude ještě taky veselý..
Pro zajímavost, tohle jsou kecy, že jako prvorodicka to nemůžeš nestihnout.. segra když zjistila ze rodi, tak zavolala kamarádku co bydlela nad ní.. zavolaly sanitku.. než přijela sanitka, byla malá venku.. takže asi tak..
Ahoj holky, tak jak je? Já jsem byla dneska na poradně a moc mě teda nepotěšili. Mám bílkovinu v moči, trochu vyšší tlak a ke všemu ještě strepkokoka. Jo a čípek na 1 cm. 😁😁😁 Dneska ještě poslali moč do laboratoře a v pátek jdu na kontrolní měření tlaku. Tak jsem zvědavá co bude.
Holky,ze zvědavosti,kam jdete rodit?
@veronikanel Fifejdy
@veronikanel Podoli

@fanunka takový kousky hlenu mám průběžně taky už asi měsíc.. i kdyby to byla hlenová zatka, tak množství co píšeš je zanedbatelné.. a i kdyby odešla celá, už to není nic divného a v podstatě to nic nemusí znamenat..