icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

sarkoc
7. led 2018

@viki999 U někoho to k tomu prostě patří :/ Já čekám teď druhé a oproti prvnímu je to také mnohem náročnější....sice nezvracím, ale mám šílené slabosti a jsem neuvěřitelně unavená...běžně mi stačí 5-6 hodin spánku a momentálně když se poštěstí a dcerka hezky spinká, tak spím jak zabitá 11 hodin a po obědě s ní usnu na dvě hodiny znova, dřív jsem během dne neusnula ani když jsem chtěla :/ Věřím, že to nebude stejně celé těhu...

marketa1704
7. led 2018

Ahoj holky, já jsem taky unavená, ale přijde mi, že nevolnost nějak ustoupila, prsa mě bolí, ale ne tolik, tak mě přepadájí myšlenky, jestli je vše v pořádku

viki999
7. led 2018

@sarkoc
@marketa1704 ja mam hrůzu ze zvracení, celou vysokou jsem měla problémy s žaludkem a já se neustále nervovala ze se někde pozvracim a to mi zůstalo... zatím se tedy jen veselé davim naprázdno, ale jinak zle mi je 24/7... ☹

viki999
7. led 2018

@marketa1704 držím palce ať se to prostě opravdu jen utlumilo... 🙂

marketa1704
7. led 2018

@viki999 to chápu, já jsem zvracela v pátek v práci po té co si tam někdo vařil oběd... Mně na to "blivno" pomáhá něco zakousnout

marketa1704
7. led 2018

@viki999 to asi zjistím až 31.1., trochu na palici :D

viki999
7. led 2018

@marketa1704 me už právě nepomáhá ani něco zakousnout, ani nejist, ani lžička coly.. prostě nic... a panika z toho, ze bych měla zvracet v práci, resp. Spíš strach z toho, ze tam nedobehnu... obrovská...
Já mám kontrolu u Dr zítra, ani tam nevím jak dojedu... ☹

marketa1704
7. led 2018

@viki999 jaaaj no tak budu držet palce ať to zvládneš ;)

viki999
7. led 2018

@marketa1704 moc děkuju 🙂 dám vědět..

ladeka
7. led 2018

@viki999 Já něco podobného znám. Když jsem v prvním těho chodila do práce, tak jsem se zvracení bála pořád a hodně. Stačil šaptný vzduch, něbo nějaký zápach a už mi bylo zle. Ale nezvracela jsem, párkrát jsem se dávila na prázdno. Teď je mi někdy taky na dávení a dost slabo.

zofinecka
7. led 2018

No tak.pocity na zvracení mám taky a je to o to horší,že ráno beru léky na lačno a nesmím půl hoďky jíst. Když mám.ranní na 6.00, tak je to.velmi zajímavé 😀. První.dvě těhu byly bez jakýchkoliv těchto pocitů.

veronikanel
8. led 2018

@marketa1704 Dnes to mám úplně stejně.Žaludek sice není ještě 100% OK,ale o dost lepší než včera a prsa taky bolí méně.Po předchozích zkušenostech trnu hrůzou :(

marketa1704
8. led 2018

@veronikanel
Tak kolegyně v práci je na tom stejně a ta je o týden déle než já... Takže budu věřit, že je to v pořádku, trochu mě uklidnilo, že když jsem šla z oběda, tak si někdo přede mnou zapálil a málem jsem to hodila... Ale v hlavě mi to taky hlodá, ale snad to bude dobrý, ještě musím na ty odběry, tak se tam zkusím zeptat, jestli mě nezkontroluje

sarkoc
8. led 2018

A míváte někdy takové šílené křeče v podbřišku? U první dcerky jsem to neměla a ted, když to přijde, tak to teda stojí za to...trvá to tak dvacet vteřin a bolestí bych to přirovnala k silné kontrakci...a pak zase dlouho nic, mám to tak dvakrát denně. Vhledem k tomu, že to ještě nikomu nechceme říkat, je to dost náročný, když jsme třeba u rodičů na návštěvě apod, rozdýchat to, aby to nikdo nepoznal...ale naštěstí nekrvácím, tak zatím jsem v klidu...

pipinka
8. led 2018

@sarkoc přesně to mám teď, říkám si jestli to není tím, že se roztahuje děloha.jinak nekrvácím, nešpiním

sarkoc
8. led 2018

@pipinka taky mě to napadlo jako asi jediná možnost...mám to často jen na levé straně, takže před kontrolou jsem se děsila mimodelozniho tehu, ale v pátek bylo mimco vidět tam, kde má být, tak věřím, ze je vše ok...

zuzana_ha
8. led 2018

Tak ja se loucim, pro me to dneskem skoncilo. Podruhe anembryomola. Preji vam hodne zdravi a lepsi konce.

pipinka
8. led 2018

@sarkoc tak to je hlavní. kdy jdeš na kontrolu?
@zuzana_ha moc mě to mrzí, drž se kočko

sarkoc
8. led 2018

@pipinka V pátek jsem byla na první v 7+2tt a 31.1. jdu pro průkazku a na krev...co ty?

@zuzana_ha to mě moc mrzí, drž se

marketa1704
8. led 2018

@zuzana_ha drž se <3

pipinka
8. led 2018

@sarkoc já byla minulé úterý, byla jsem 5+5, průkazku jsem dostala, srdíčko bylo a na kontrolu jdu z týden s ranní močí

viki999
8. led 2018

@ladeka
@zofinecka dneska jsem byla u doktorky a ta mi řekla, že je to skvělý ze je mi zle.. koukala jsem na ni jak tele na vrata, nakonec me manžel vzal do práce, kde jsem se rozbrecela a oznámila, že jdu na neschopenku... únava je taková zvýšená ale dá se.. co se týče křečí, tak ty ani nemám, občas třeba když kychnu akorát...

kockakacka
8. led 2018

Ahoj holky, ja byla u dr 4+6 a to mi potvrdil tehotenstvi, mam prijit za dva týdny 6+6 dle ms... Tak jsem ze dává, dnes jsem 6+3, tak doufam, ze za ty tri dny dostanu fotecku a bude tam srdicko ❤️

sarkoc
8. led 2018

@kockakacka ahoj, tak gratuluji...jinak na fotečku mi to přijde ještě dost brzy...byla jsem na kontrole v pátek v 7+2tt a na UZ bylo krásně vidět blikající srdíčko, ale na fotce by asi nebylo vidět vůbec nic...první hezkou fotku z prvního těhu mám z patnáctého týdne 🙂

zofinecka
8. led 2018

@zuzana_ha 😔tak to mě mrzí. Drž se.

Vy jste asi všechny doma holky že,jak to tady čtu. Já byla obě předchozí těhu taky doma, ale teď chodím do práce a musím říct,že teda to ranní vstávání mi dává zabrat. A navíc to v práci některé kolegyně neví. Jen čekám kdy si některá všimne,že mi roste břicho😀😀😀😀😀😀. Já jdu na kontrolukontrolní příští týden a už se těším na mimíska na UTZ. 😉

kockakacka
8. led 2018

@sarkoc jo, to ja vim, ale js budu rada i za flek se srdickem :D jsem poprve těhotná 🙂

marketa1704
8. led 2018

@zofinecka já jsem taky v práci, ráno to ještě dávám, ale jak padne 14h, jsem mrtvá a řekla jsem si, že jim to řeknu až když budu mít průkazku a to je až 31.1.

sarkoc
8. led 2018

@kockakacka aha, tak to jo...já na tohle nikdy moc nebyla, takže to nechápu, ale každý to má nějak 🙂

jak já bych šla na pár měsíců do práce :D dneska "noční" s dcerkou od půl třetí do šesti, kdy měla hroznou potřebu si hrát a já už pak musím vstávat, protože pracuji trochu z domu a to jindy než když spí nejde...ale záleží hodně na tom, o jakou práci jde, to určitě 🙂

marketa1704
9. led 2018

Ahoj, holky, tak co jak se máte? Jak vám je?

viki999
9. led 2018

@marketa1704 U mě žádná změna, včera po návratu domů od doktorky jsem půl hodiny vydýchávala jak mi bylo zle.. dneska celý den doma.. po každém jídle se modlím :D Dostala jsem od doktorky žádanku na ten prvotrimestrální screening a ještě jsem se neodhodlala tam zavolat..
Co ty? Jak je?

Strana