Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
Ahoj holky, já jsem taky unavená, ale přijde mi, že nevolnost nějak ustoupila, prsa mě bolí, ale ne tolik, tak mě přepadájí myšlenky, jestli je vše v pořádku
@sarkoc
@marketa1704 ja mam hrůzu ze zvracení, celou vysokou jsem měla problémy s žaludkem a já se neustále nervovala ze se někde pozvracim a to mi zůstalo... zatím se tedy jen veselé davim naprázdno, ale jinak zle mi je 24/7... ☹
@marketa1704 držím palce ať se to prostě opravdu jen utlumilo... 🙂
@viki999 to chápu, já jsem zvracela v pátek v práci po té co si tam někdo vařil oběd... Mně na to "blivno" pomáhá něco zakousnout
@viki999 to asi zjistím až 31.1., trochu na palici :D
@marketa1704 me už právě nepomáhá ani něco zakousnout, ani nejist, ani lžička coly.. prostě nic... a panika z toho, ze bych měla zvracet v práci, resp. Spíš strach z toho, ze tam nedobehnu... obrovská...
Já mám kontrolu u Dr zítra, ani tam nevím jak dojedu... ☹
@viki999 jaaaj no tak budu držet palce ať to zvládneš ;)
@marketa1704 moc děkuju 🙂 dám vědět..
No tak.pocity na zvracení mám taky a je to o to horší,že ráno beru léky na lačno a nesmím půl hoďky jíst. Když mám.ranní na 6.00, tak je to.velmi zajímavé 😀. První.dvě těhu byly bez jakýchkoliv těchto pocitů.
@marketa1704 Dnes to mám úplně stejně.Žaludek sice není ještě 100% OK,ale o dost lepší než včera a prsa taky bolí méně.Po předchozích zkušenostech trnu hrůzou :(
@veronikanel
Tak kolegyně v práci je na tom stejně a ta je o týden déle než já... Takže budu věřit, že je to v pořádku, trochu mě uklidnilo, že když jsem šla z oběda, tak si někdo přede mnou zapálil a málem jsem to hodila... Ale v hlavě mi to taky hlodá, ale snad to bude dobrý, ještě musím na ty odběry, tak se tam zkusím zeptat, jestli mě nezkontroluje
A míváte někdy takové šílené křeče v podbřišku? U první dcerky jsem to neměla a ted, když to přijde, tak to teda stojí za to...trvá to tak dvacet vteřin a bolestí bych to přirovnala k silné kontrakci...a pak zase dlouho nic, mám to tak dvakrát denně. Vhledem k tomu, že to ještě nikomu nechceme říkat, je to dost náročný, když jsme třeba u rodičů na návštěvě apod, rozdýchat to, aby to nikdo nepoznal...ale naštěstí nekrvácím, tak zatím jsem v klidu...
Tak ja se loucim, pro me to dneskem skoncilo. Podruhe anembryomola. Preji vam hodne zdravi a lepsi konce.
@zuzana_ha drž se <3
@ladeka
@zofinecka dneska jsem byla u doktorky a ta mi řekla, že je to skvělý ze je mi zle.. koukala jsem na ni jak tele na vrata, nakonec me manžel vzal do práce, kde jsem se rozbrecela a oznámila, že jdu na neschopenku... únava je taková zvýšená ale dá se.. co se týče křečí, tak ty ani nemám, občas třeba když kychnu akorát...
Ahoj holky, ja byla u dr 4+6 a to mi potvrdil tehotenstvi, mam prijit za dva týdny 6+6 dle ms... Tak jsem ze dává, dnes jsem 6+3, tak doufam, ze za ty tri dny dostanu fotecku a bude tam srdicko ❤️
@kockakacka ahoj, tak gratuluji...jinak na fotečku mi to přijde ještě dost brzy...byla jsem na kontrole v pátek v 7+2tt a na UZ bylo krásně vidět blikající srdíčko, ale na fotce by asi nebylo vidět vůbec nic...první hezkou fotku z prvního těhu mám z patnáctého týdne 🙂
@zuzana_ha 😔tak to mě mrzí. Drž se.
Vy jste asi všechny doma holky že,jak to tady čtu. Já byla obě předchozí těhu taky doma, ale teď chodím do práce a musím říct,že teda to ranní vstávání mi dává zabrat. A navíc to v práci některé kolegyně neví. Jen čekám kdy si některá všimne,že mi roste břicho😀😀😀😀😀😀. Já jdu na kontrolukontrolní příští týden a už se těším na mimíska na UTZ. 😉
@sarkoc jo, to ja vim, ale js budu rada i za flek se srdickem :D jsem poprve těhotná 🙂
@zofinecka já jsem taky v práci, ráno to ještě dávám, ale jak padne 14h, jsem mrtvá a řekla jsem si, že jim to řeknu až když budu mít průkazku a to je až 31.1.
@kockakacka aha, tak to jo...já na tohle nikdy moc nebyla, takže to nechápu, ale každý to má nějak 🙂
jak já bych šla na pár měsíců do práce :D dneska "noční" s dcerkou od půl třetí do šesti, kdy měla hroznou potřebu si hrát a já už pak musím vstávat, protože pracuji trochu z domu a to jindy než když spí nejde...ale záleží hodně na tom, o jakou práci jde, to určitě 🙂
Ahoj, holky, tak co jak se máte? Jak vám je?
@marketa1704 U mě žádná změna, včera po návratu domů od doktorky jsem půl hodiny vydýchávala jak mi bylo zle.. dneska celý den doma.. po každém jídle se modlím :D Dostala jsem od doktorky žádanku na ten prvotrimestrální screening a ještě jsem se neodhodlala tam zavolat..
Co ty? Jak je?

@viki999 U někoho to k tomu prostě patří :/ Já čekám teď druhé a oproti prvnímu je to také mnohem náročnější....sice nezvracím, ale mám šílené slabosti a jsem neuvěřitelně unavená...běžně mi stačí 5-6 hodin spánku a momentálně když se poštěstí a dcerka hezky spinká, tak spím jak zabitá 11 hodin a po obědě s ní usnu na dvě hodiny znova, dřív jsem během dne neusnula ani když jsem chtěla :/ Věřím, že to nebude stejně celé těhu...