icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

marketa1704
9. led 2018

@viki999 já jedu z práce a jsem polomrtvá 😃 prsa bolí a mám pořád chuť na něco a přitom žaludek na vodě... jinak doba čekání do 31.1. Na kontrolu mě asi dovede do šílenství, v noci jsem měla strašně živý sny, tak jsem se ani moc nevyspalá...asi když tam půjdu na ty odběry tak se zeptám, jestli mě nezkontroluje... Prostě po tom ZT jsou to nervy, ikdyž bylo vše ok a srdíčko bylo vidět

viki999
9. led 2018

@marketa1704 Já na mojí obranu sice celý den doma, ale celý den jsem makala z domova 🙂
Já si s tím jídlem připadám taková neuspokojená, kolikrát mi to jídlo voní, těším se na něj i přes to co bude následovat...a ono mi nakonec ani nechutná.. nějak mi teď nechutná nic.. všechno má takovou divnou chuť..
Překvapuje mě, že po ZT tě objednali až po tak dlouhé době, já teda mám první těhotenství a byla jsem tam teď po necelých 2 týdnech a pak jsem objednaná na 1.2. na průkazku a tak.. Ale tak prsa bolí, tak to vypadá dobře 🙂
Živé sny jsem měla tak tři dny zpět..

sarkoc
9. led 2018

Mě už asi tři dny strašně moc otékají nohy, v noci z toho bolestí nespím...přikládám to mojí trombofílii, ve čtvrtek si jedu konečně na hematologii pro Fraxiparin a budu si zase celé těhu píchat, ale lepší než tohle, takže už se na to i těším...jinak dopoledne jsem většinou ráda, že do sebe dostanu banán nebo si mixnu něaké smoothie, oběda se trochu snažím sníst, abych byla vzorem pro dvouletou dcerku, sama by nejedla, odpoledne ještě nic moc a večer přichází hlad :D Kontrola taky až 31.1., ale jdu jen na běžnou krev, pro průkazku a na kontrolu, screeningy opět absolvovat nebudu, nemá to pro nás význam...beru to akorát jako stres navíc 🙂

marketa1704
9. led 2018

@viki999 tak si asi řekl vše je ok, srdce bije, tak za 4 týdny to bude buď anebo... Nevím 🙂 jak jsem v práci, tak vždy musím něco zakousnout jinak mi je blbě... Přesně vystihnuto, že jsem taky jakoby neuspokojená s tím jídlem 🙂 občas mě píchnout v podbřišku, asi je to ok... Jen ty myšlenky se občas

marketa1704
9. led 2018

@sarkoc proč screening nemá pro tebe význam? Možná se ptám blbě, nemám moc přehled...

pipinka
9. led 2018

@sarkoc také mě zajímá ten screening? je to tím že máš mimi přes IVF dělali vám PGD?

sarkoc
9. led 2018

@marketa1704 protože ať mi řeknou cokoli, mimčo si necháme...tudíž pokud to má být špatné, lepší se x měsíců nenervovat, Jak až moc špatné to nakonec bude a Jestli vůbec (ty testy neJsou zrovna stoprocentní a znám dost případů i z rodiny, kdy strašili a strašili a nakonec Je miminko úplně zdravé, to Je pak hrozná předtsava, že by maminka dala na doktory a šla na potrat)...Já věřím, že pokud se plod z něJakého důvodu nemá narodit, hlavně kvůli postižení, tak si to příroda zařídí sama...a pokud se plod udrží do konce, byť postižený, má to svůj důvod...rozhodla Jsem se pevně tak ve chvíli, kdy kamarádky dvouletému synkovi zJistili příšernou nevyléčitelnou nemoc, při níž bude neJprve také dlouho postižený (a Je spousta takových nemocí, které se v těhotenství nezJistí)...a to člověk samozřeJmě také neJde a dítěte se nezbaví, protože to bude těžké, ale naopak udělá vše pro Jeho v rámci možností šťastný život...

sarkoc
9. led 2018

@pipinka nene, otěhotněla Jsem přirozeně 🙂 odpověď viz výše

marketa1704
9. led 2018

@sarkoc díky za objasnění tvého postoje, vypadá to, že jsi velmi silná... Já to mám právě tak, že zas potřebuji vědět všechno dobré i zlé, ideálně hned :D a někdy to prostě asi není třeba...

kockakacka
9. led 2018

Tak holky, ja nakonec na kontrole byla uz dnes..ve ctvrtek se mi to nehodilo tolik a navic jswm uz chtěla byt v klidu 😂 No a v klidu teda nejsem...miminka maji srdicka...jo MIMINKA! Mame tam dve! :D

sarkoc
9. led 2018

@kockakacka wau, gratuluJi 🙂

marketa1704
9. led 2018

@kockakacka super 🙂

pipinka
9. led 2018

@kockakacka gratuluji

pajule88
9. led 2018

@kockakacka To je úžasný, moc gratuluju 😉

sarkoc
9. led 2018

@marketa1704 Nevím, zda silná...leckdo i v rodině konstatoval, ze blbá. ..nicméně to nic nemění na tom, ze už jsme se tak rozhodli...pro manžela je to obzvlášť citlivé, je jeden z těch případů v rodině, o nichž jsem psala - kdyby jeho maminka tehdy poslechla lékaře, tak tu teď není zdravý vedle mě ☺ jasně ze medicína od te doby pokročila, ale i tak...

kockakacka
9. led 2018

@pajule88
@pipinka
@marketa1704 dekuju, je to požehnání, jsem dojata, ze nas chteji hned dve miminka 😊
@sarkoc

marketa1704
9. led 2018

@sarkoc to je každého volba pro co se rozhodne... co cítí, že je nejlepší 🙂

veronikanel
13. led 2018

@sarkoc musím souhlasit.
Já byla tenkrát na screeningu ve 22tt.Řekli,že má syn nemocné srdce.Do porodu se vady staly nevýznamými.Porod proběhl v 7.měsíci.Až po půl roce neskutečného boje přišli na syn.Noonanové.I tak jsem ráda,že ho mám.Je to největší bojovník co znám.Ovšem teď mám strach,co to další.Druhé postižené už bych nedala :(

kaja2016
13. led 2018

@kockakacka Gratuluji! A můžu se zeptat, kdy máte termín porodu, že už mají dvojčátka srdíčka?

kockakacka
13. led 2018

@kaja2016 dnes jsem 7+1 u gyn jsem byla 6+4 a uz tam byla ❤️ Podle ms mi vychází termin 31.8.2018 ale gyn zatim nic nerikal

kaja2016
13. led 2018

@kockakacka Jezis, ja jsem ve spatnem foru, prekoukla jsem se, promin... Ja mam termin az v zari, na zacatku, srdicko pred par dny jeste nebylo, tak jsem si rikala, jestli neco neni u me spatne🙂 Kazdopadne ohromna gratulace ke dvojcatkum❤ Ja jsem take trosku doufala, ale i se teda obavala, kdyby to nahodou prislo. Tak drzim palecky at je vsechno OK🍀🍀

zofinecka
16. led 2018

Nazdárek, tak mám za sebou kontrolu a už mám i průkazku. 😀

lusen
16. led 2018

@kobzolla jsem na tom stejne. Doma 17 mesicniho

kockakacka
16. led 2018

Ahoj holky, nechci to vypisovat znovu,'ale kouknete mi na profil, co se stalo :(

pipinka
16. led 2018

@kockakacka moc držím palečky ať je vše v pořádku

zofinecka
16. led 2018

@kockakacka drž se. Bude určitě dobře.

zofinecka
Autor odpověď smazal
wemte
Odpověď byla odstraněná
kockakacka
16. led 2018