Hledám spolubydlící maminku z Brna a okolí.

adell94
6. srp 2019

Ahoj,
Jsem Adéla, je mi 25 let, mám 3 letého syna a bohužel se rozvádím. Mám menší dům se zahradou. Je to jenom 3+kk ale říkám si, že by někdo i toto ocenil.
Hledám maminku samoživitelku, nebo maminku, která se boji odejít od partnera kvůli financím. Já se do teď také bála, ale řekla jsem si, že všechno zvládnu, že je vsechno lepší než tento vztah.... Třeba někomu pomůžu s novým startem. Bydlím kousek od Brna. Je zde i školka, kam syn v září nastupuje. Pokud by se nějaká maminka našla, je jen na domluvě, jak bychom se zařídili. Zda bychom dětem nechali pokojíček a my se podělily o ložnici, nebo každá svoji místnost. Jsem ochotná spát i na gauči. Není to na vždy. Ale na přechodnou dobu, která nám oboum může pomoci. Pokud žiješ v něčem, v čem žít nechceš, ale máš strach, tak se neboj, společně to můžeme zvládnout. Nabízím střechu nad hlavou, společnou domácnost, přátelství. Můžeš si semnou povídat, pobrecet, zasmát se nebo mlčet. Můžeme si navzájem děti pohlídat, vyzvednout ze školky nebo jrt společně na výlet. Dům je plně vybavený takže nepotřebuješ vůbec nic. Jen sebrat odvahu sbalit si věci a dojed. Pokud nejsi z Brna, pomůžu ti najít práci a můžeme si naplánovat směny tak abychom se střídali a navzájem se o děti starali..

Představovala bych si 5000- / měsíčně .. ale samozřejmě chápu že třeba první měsíc nebudeš na placeni mít. Pokud se ti můj inzerát líbí,neboj se a napiš. Buď sem nebo na email hledamsuperspolubydlici@seznam.cz

Představovala bych si 50005..