Ježek na plavání pro dítě 20 měsíců

burnina
27. bře 2018

Ahoj, prosím jakou délku a typ plavacího pásu-ježka-máte pro své děti. Já potřebuji pro cca 12kg a 90cm. Hlavně tedy jak dlouhý. Chci koupit jak pás, tak rukávky. A také lepší ty pěnové rukávky-jako obličej medvídka a nebo jako pásek-nevím jak lépe posat. Díky!

wimbledon78
27. bře 2018

Ahoj. Jsem instruktorka, rada poradim 😊 Hod mi sem odkaz tech pasku, reknu ti ktery je ok. Ale obecne plati, ze nejaky stredni a postupne, jak dite zacne byt zdatnejsi ve vode, odendavas “bodlinky”. Pokud chces pouzit jen samotne rukavky-medvidky, ty dite neunesou a nejsou prilis bezpecne. Pokud s paskem(coz nedoporucuji z hlediska nauceni, dite toho ma na sobe prilis) tak ano. Ten pasek-rukavky nemam vyzkouseny, tak nevim jak nese.
Zalezi k jakemu ucelu tyto pomucky shanis.. uceni nebo blbnuti doma na zahrade!?

burnina
autor
27. bře 2018

@wimbledon78 ahoj, diky. Pas zn.Dena https://www.babylife.cz/babylife/eshop/168-1-Pl...
Maji 600, 1000 , 1300cm.... a ja nevim jak dlouhe. Aby mu ten pas zbytecne neplandal po strane...
Rukavky: https://www.babylife.cz/babylife/eshop/168-1-Pl... nebo
https://www.babylife.cz/babylife/eshop/168-1-Pl...
Jeste jsme plavat nikdy nebyli. Je ekzematik a doktorka nam to nedoporucila-jedine v mori, zkusime to nekde tady v bazenu, jak se na to bude tvarit a mam to hlavne na dovolenou k mori a pak se uvidi😀.

wimbledon78
27. bře 2018

Pokud jste nikdy plavat jeste nebyli a mate to k mori, tak za me nedoporucuji. Zabere to hodne mista a vic sluzby ti udelaji obycejne rukavky nafukovaci-doporucuji ty z Decathlonu, jsou pohodlne a pevne. Anebo obycejny nafukovaci kruh.
Nauceji se v tom relativne rychle pohybovat a ty pak uz muzes jen dohlizet ze brehu.
Pokud nasadis pasek a k tomu jedny z tech 2 rukavku cos poslala, tak ho to bude hodne nadnaset, coz neni dobre - nauci se na to spolehat a bude na vode jak bojka, nicemu se nenauci. A take ho to bude hodne omezovat v pohybu.
Pokud presto chceskoupit, kup ten kratsi pasek+ty paskove rukavky. Kdyby mu ty medvidci z ruky sklouzly(nejsou napevno), tak jde pod vodu, jelikoz pro takto male diteje to v pasku jeste hodne tezke. Musi umet slapat vodu.. idealni pro 4-5 lete deti, co uz neco umi a potrebuji nejakou jistotu ve vode.

wimbledon78
27. bře 2018

V klubech pasky pouzivame zasadne jen pro nacvik splyvavych poloh, nebo spravneho provedeni plaveckeho stylu. Nejsou urceny ke koupani, i kdyz to na webovkach tak prezentuji. Rozhodne ne pro male deti.

lida9
27. bře 2018

ahoj, muzu se take pridat s dotazem, kdyz tady mame instruktorku🙂 malej chodi plavat od 5m, ted mu je aktualne 16m a ve vode je jak doma(samozrejme neplave, ale neboji se, potapi se, kope nohama, blbne apod... ). V lete chceme k mori a resim co mu vlastne dat za bezp. prvky? kdyz tedy pas neni vhodny pak co? dekuji

wimbledon78
27. bře 2018

@lida9 u takoveho ditete je to v podstate jedno 😊 cokoliv co ma rad. Pasek ale nedoporucuji. Pokud mu ho nasadite a pustite do vody, vyleti pasek nahoru do podpazi a jednak ho tam bude skrtit a jednak to moc bezpecne neni. Ma dcerka taky plave od miminka a k mori jsem vozila rukavky a kruh. Je to nejskladnejsi. Ona ale stejne preferovala byt bez cehokoliv. V tomto veku ji jakakoliv pomucka omezovala. 😊 Ted ji budou 4 a teprve ted vidim smysl v tom, ji nasadit pasek. Ma ho kolem pasu, kdyz pobiha kolem bazenu a ja jsem v klidu, ze kdyz tam spadne, dokaze se v nem snadno dokopat ke kraji.. rukavky prozmenu uz nechce, ze ji omezuji ve hre.

wimbledon78
27. bře 2018

@burnina http://www.solidozlin.cz/index.php/e-shop Pokud chcete opravdu neco, co bude vaseho maleho nadnaset a nepusti pod vodu, protozeneni zvykly, pak doporucuji tyto krouzky. Jsou plnene penou a deti opravdu hodne nadnasi a jsou bezpecne.

adele11
28. bře 2018

Mohu pridat s dotazem,co plavacek sevylor?mam 2 douletaky chci abych je nemusela porad drzet.dekuji za nazor

wimbledon78
28. bře 2018

@adele11 nerozumim dotazu? Co je “sevylor”?

adele11
30. bře 2018

Mám dvojčátka a maminky dvojčat právě chválily, jde o toto:

https://www.boatpark.cz/plavacek-sevylor-puddle...

wimbledon78
30. bře 2018

@adele11 aha! Uz rozumim 😊 neznam ten nazev a nemam s tim zadnou zkusenost. Pokud mate doporuceni, tak muzete poridit. Ja tento typ nadlehcovacich pomucek maminkam rozmlouvam, ptz to deti nadnasi az prilis a jsou tam jak bojky a dost omezene v pohybu. Obycejne rukavky, popr ty shereky udelaji vetsi sluzbu. Deti se nauci velice rychle samostatnosti. Ale je to na vas. 😊