Rehabilitační cvičení nebo pilates v těhotenství, Praha

trigy1
17. led 2017

Ahoj, hledám nějaké kvalitní cvičeni pro těhotné v Praze, které mi pomůže od bolestí zad, zpevní core, připraví základ pro rychlou regeneraci těla po porodu. Ideální by asi bylo pilates nebo nějaké cílené rehabilitační cvičení buď individuálně s lektorkou, nebo ve velmi malé skupince, aby mohla lektorka dohlížet a opravovat. Dáte mi tipy?

neeeela
18. led 2017

Ahojky, také jsem ted v situaci kdy se poohlížím po nějakým fajn cvičení pro těhotné. Byla jsem zvyklá chodit 3x týdně do posilovny a ted v 1. trimestru jsem s cvičením raději přestala úplně. Od 2. bych chtěla ale zase začít ale spíš než posilovnu tak nějaký pilates nebo jogu pro těhotné. Nebo i nějaké to rehabilitační cvičení. Našla jsem tyto 2 studia které mě vcelku zaujaly. www.studioprozeny.cz a http://www.fascinace-praha.cz. Jen cenově to zrovna není nejlevnější a raději bych šla někam spíše na doporučení.

anazuzzuzana
18. led 2017

Ahoj, já jsem chodila do my pilates k této instruktorce a bylo to fakt super https://www.mypilates.cz/team-instruktori/pilat...
je to teda ale drahý no... individuální lekce byla před dvěma lety myslím za 800,-... chodila jsem se stejně těhotnou kamarádkou, takže jsme si to alespoň rozdělily...

trigy1
autor
25. led 2017

@anazuzzuzana Díky za tip. To vypadá jako to, co hledám. I když ta cena je tady opravdu dost vysoká...

trigy1
autor
25. led 2017

@neeeela Do Studia pro ženy jsem chodila v prvním těhotenství. Na "Cvičení pro těhotné" a jógu pro těhotné (tu jsem zkoušela tam i jinde). Jako protáhla jsem se, to jo, ale že by to mělo nějaký efekt na ty partie, které se v těhotenství nejvíc namáhají, to ne. Právě jsem pak měla po porodu docela problémy. To druhé studio neznám, mrknu na to. Díky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru