15měsíční usíná až mezi 22.-23. hodinou

michaela6599
5. říj 2017

Ahoj,
Hledám radu už kde můžu,nevim co s tím.
Naše malé je 15 mesicu.Pres den cca uz od půl roku se naučila bez problémů skoro sama chodit ve 12 spát.vstava mezi 14-15 hod.ale problém je s večerním spaním .Od toho půl roku cca ne a ne spát ,měla jedno období pár měsíců kdy chodila spát třeba až kolem 1 hodiny.Postupem času se to zkracovalo ,nyní usíná tak mezi 22-23 hodinou.Pres odpoledne bych neřekla že spí dlouho a má i docela velkou aktivitu aby byla unavená.At ji dáme do postýlky už třeba v 19-20 hod tak stejně ne a ne spát.Byla bych strašně vděčná kdyby se to spaní posunulo ještě.

radfil
6. říj 2017

Ahoj. Mám to dost podobně. Když mi malá usne před 22hodinou, skáču radostí. Zatím jsem nepřišla na to, jak jí usínání posunout. I když přes den spí třeba jen 1,5 hodiny, stejně pak usne až takhle pozdě. Přijde mi, že kdykoliv jsem se jí to snažila jakkoliv posunout. bylo to ještě horší. U nás je teda asi problém s tím, že má malá moc práce 🙂 , že nemá ani čas spát. Když ji dám do postýlky, všechno začne zkoumat, hodinu si prohlíží knížku, okukuje, postýlku, vyhazuje plyšáky ven a chce je zase dávat zpátky.... a když nemá co dělat, je řev. Prostě se neumí zklidnit dřív, než přijde ta její chvilka. To si pak trochu zabrečí, lehne a spí. Přesně vím, jak ti je. Je to náročný...

pisisvori
8. říj 2017

Holky mi v jejim veku spaly max hodinu odpoledne a vecer chodily nejdriv v 9. V 18m prestaly spat pres den uplne, usinaly mezi pul 8-8vecer ( po asi mesici, kdy usinaly po 7).
Ma podle me moc spanku pres den

kata267
8. říj 2017

@michaela6599 pres den spi dost dlouho tak je asi vyspana, mam stejne starou dceru a spi tak hodku po obede...