2měsíční miminko méně pije

vanessav
19. říj 2017

Dobry den maminky, moc Vas prosim o rady a zkusenosti. Mam 2 mesicniho chlapecka , jsme na UM (beba pro comfort) a vzdy vypil 120 - 150 ml vydrzel 3 hodiny a takhle i v noci. A posledni 3 dny vypije tak 60 ml a nekdy ani to ne :( budi se docela casto i v noci. Pres den spinka a kdyz se vzbudi tak hned place to driv nedelal to se vzbudil a povidal si.A jeste nekdy pije pije a najednou zacne strasne plakat pak zase chvili pije a to same. Na prdiky mame kapicky i caj davam. Moc vas prosim mate nekdo zkusenost.

mku
19. říj 2017

@vanessav mam to stejne s 3m chlapeckem... ji max petkrat za den, dostanu do nej nekdy 120ml, jindy jen 45ml... nepomohla ani vymena UM... doktorka mi rekla, ze dokud pribyra neni co resit...

mku
19. říj 2017

@vanessav jeste me nekdy funguje utisit dudlikem a nahrivat u krmeni brisko.. ale ne vzdy to pomuze..

petka2705
19. říj 2017

pokud mu děláte UM, zkuste to zamíchat lžičkou a netřepat. Nebude se tam dělat tolik bublinek tím pádem by ho nemuselo bolet bříško..a zkusit i změnit UM..třeba by mu např. sunar, nebo nutrilon sedl lépe..zkusit polohu na tygříka..v tu noc je možné, že se budí častěji protože má hlad..Před spinkáním namasírovat bříško nějakým olejíčkem třeba saloos má dobré.

smudlinka24
20. říj 2017

Mame stejny problem, zjistila jsem, ze nema rada studene mleko. Tak delam nove a nove ...🙄