6ti měsíční dcera má černé nitky ve stolici. Co to je?

besinecek
10. pro 2007

holky prosím vás, nevíte co to může být, moje 6 měs. dcera dneska měla žlutou stoličku a v ní tenké krátké černé nitky.

johanda
11. pro 2007

besinečku, může to být krev, ale neděs se, to má hodně dětí. Každopádně jednu plínu schovej a ukaž ji dr. Možná má malá nesnášenlivost nějaké složky potravy. Kojíš ještě, nebo už přikrmuješ?

besinecek
autor
11. pro 2007

ahoj johanda, děkuji za odpověď, někde jsem četla, že to může být po banánu, ale už se to neobjevilo a kdyby něco tak schovam plenu a ukáži doktorce. to jsem nevěděla, že by krev byla černá, divný ale mám první dítě, tak nevim. máš děti?

terkaz
11. pro 2007

ahojky my jsme to meli taky, je to z bananu ... krev to asi nebude

johanda
11. pro 2007

besi, jestli dáváš banán, tak to bude z toho.
Jinak mám děti 2

stanule
12. pro 2007

Ahojík...mě včera malá blinkala a měla ty nitky ve zvratkách...prý to může být i z černýho čaje...

besinecek
autor
12. pro 2007

Ahoj holky, já to zkoumala a ono to nebylo červené, nic co by připomínalo krev, spíš černé, tak jsem se uklidnila, když jsem četla, že to může být z banánu. Ale jsem zvědavá jak bude vypadat příští stolička, kakáme jednou za tři dny.

stanule
12. pro 2007

Je jednou za tři dny to je málo,to ,usí malá potom trpět,když už jde ne?A to jen kojíš?nebo i dáváš něco jinýho....vlastně jsi dala i banán viď?

johanda
12. pro 2007

Stanule, naše malá kadí jednou za týden a netrpí 😉 . Holt některé děti mají pomalejší metabolismus

stanule
12. pro 2007

Jo tak,když děti netrpí tak je to fajn,horší to je,když chodí pořád a pak jednou nejdou...to je pak hrozný...

besinecek
autor
12. pro 2007

Ta moje holka trpí od malička na bříško, prej má zpomalenou peristatiku,prej vše mlíčko zpotřebuje, jinak je ok, kojím a dávám i příkrmy, už ji je 6,5 měs., ale je to zdechlinka hubená. má 6400g.

lajla
17. pro 2007

hm..tak my ty nitky mely dneska..a to jsem banan nejedla a ani mala ho neji budou ji tri mesice, byly to cerne nitky na krev to nevypadalo..uvidim priste, jestli to bude mit, tak lezu k dr

ikuska26
17. pro 2007

ahoj besinecek, tak nas sebik to mal tiez, ked som mu dala prvykrat banan, na druhy den ma to teda riadne vylakalo, ale potom prisiel manzel a povedal, ze je to preto...a teraz to uz ma len sem tam...pri banane... si skus dat banan z jogurtom rozmiesany do chladnicky a uvidis ako bude vyzerat na druhy den... 😉

besinecek
autor
19. pro 2007

Ahojte, tak jsem byla u doktorky, pořád se mi nějak nelíbila ta stolička, Magdalena má 6 měs a má to různé, hnědé zelené a nitky a tak, naštěstí je vše v pořádku, holt už nemá takovou tu novorozeneckou stoličku, to jsem ráda.
Ikuska odkud ze Slovenska jsi. Můj muž je ze Slovenska, z Banské Bystrice.

krista
9. led 2009

kijonkova.k • 1d • Dnes v 19:45
Holky,nevíte o tom něco?Malá dneska večer měla ve stolici hnědé nitky,celkem dost.Už to měla jednou,ale já si myslela,že je to nestrávené hovězí maso(ono to tak i trošku vypadá).Teď jsem na netu četla,že to může být z banánu.Alergii na BKM nemáme,ale nevím,jestli je to z toho banánu nebo nedej Bože krev ☹

jandaj • 3d • Dnes ve 20:49
je to z banánu

dulca9
17. čer 2012

Zdravím, právě běžim od přebalení rovnou k internetu. Moje malá měla poprvé ve stolici černé nitky. Jsem moc ráda, že jste mě uklidnily tim banánem. Dala jsem jí ho tak 3 dny zpátky. Jsem tedy zvědavá na tu další.

maminka68
7. dub 2017

Ahoj prosím vás ani přečtení všech příspěvků mě nepomohlo. Mám 4mesicni dcerku, minulý tyden dostala prvni očkování a od te doby hodne trpi na prdiky, celkove je o hodne vic uplakana, i hur ji-vypije mnoha m méně nez dřív, je plně na mlicku z lahve a ted se kroutila a tak jsem ji pomohla rourkou a mela žlutou atolici a v ni černé nitky, vůbec nevím proc, mlíčko porad stejne, nic noveho... Jen jsem vcera zkusila dat misto fenykl.caje od sunarku ten brusinka a, borůvky co může od 4mesicu,moc tomu nedala, párkrát si cucla... Tak z ceho ted mela ty nitky ve stolici??? Docela me to vyděsilo.

mirecka36
8. pro 2017

Holky my to mivame docela často - když se to objevilo poprvé (cca po 4 mesici), mela brokolici, tak jsme mysleli, že je to z toho, ale ted mi už týden příkrmy odmítá (to je normální - zoubky a tak) je uz tyden jen na UM dnes zvracela, snad poprvé v živote (6 mesicu) banán mela jedinkrát v živote tak před 14ti dny, takže ten to 100% není. A dnes - nitky. :-/ vzhledem k tomu, že se to objevuje už dva měsíce (považováno za brokolici ) byla jsem v klidu, ale čaje taky odmítá, je jen na UM. Tak fakt nevím co to muže byt? ??? Zjistili jste něco nektera? ??

pajula123
8. pro 2017

U nás byly nitky ve stolici prvním příznakem potravinové alergie-nejdriv mléko,později i sója a lepek.