Atopický ekzém 4.měsíční mimi - oblečení

skretik
18. čer 2019

Ahoj, je tu prosím někdo kdo by mi poradil kde sehat vhodné oblečení pro miminko s atopickým ekzémem ? Jsou vhodný bio oblečky z HM ? Děkuji

mish_ka
18. čer 2019

Ideálně kvalitní bavlna. Já kupuji tedy v HM a v Lindexu. Toleroval mi ale v pohodě i bavlnu z Nextu, CA, Tesca. Každopádně i teď skoro ve třech letech čtu složení a dávám si pozor, kde a co kupuji. Závisí i na barvě, popisku atd. Třeba takové Pepco bych mu vůbec nedala přímo na tělo.

tervi
18. čer 2019

@skretik Zkuste Little Angel s Outlastem. Ale pouze to letní-ne smykové. Méně se s ním atopici potí. A čepice/kšiltovky jsou parádní.

poah
18. čer 2019

Pokud hledate opravdu kvalitni,tak doporucuju specialni obleceni pro atopiky od ceske firmy Dermaprotec,ale je to spis na doma- vzhledove to neni moc pekne,ale lepsi material jsem nenasla.

v_ero_ni_ka
19. čer 2019

No mne sa mala z H&M pyzama tak osypala ze to som este nevedela. Posielala som fotku lekarke nakolko som nevedela z coho to moze byt. Bala som sa ci nejaka alergia a pod. Ale kedze som nic nove nedavala, tak ma to prekvapilo a po jej otazkach a zistovani mi sama lekarka hovori a nemala ba sebe nieco z H&M oblecene? Nakoniec som zistila ze nebola jedina.

skretik
autor
19. čer 2019

@v_ero_ni_ka dekuju za info, ja nakonec objednala bio z lidlu, tak jsem zvedava