Autosedačka Cybex - kdy je možné odebrat pultík?

petardice
13. pro 2014

Prosím, nemáte někdo Cybex s pultíkem? Máme ho pro dceru, ale poslední dobou děsně bojuje, že už nechce pultík. Vím, že III. kategorie je od 15 kg (ale třeba starší dcera se téhle váhy dočkala až na konci čtvrtého roku...), ale může tam spadat i dítě od nějaké výšky, které je třeba lehčí, bohužel tu výškovou hranici nemůžu nikde dohledat :/ Netušíte?

amabilis
13. pro 2014

@petardice Já myslím, že tam je to dáno výškou těch pásů - pokud jí vycházejí už nějak rozumně, myslím, že můžete pultík odendat. My ho odendavali, když se pod něj syn nevešel a tlačil ho do břicha (alespoň on to tvrdil). Od prvního dne se choval vzorně, nijak se nevykláněl, ale pultík mu chyběl, byl zvyklý si na něm hrát.

petardice
autor
14. pro 2014

@amabilis Díky, ona ho tam právě nechce, protože ji už začíná tlačit (i když to nechápu, je to taková žížala), a s přicházející zimou tam bude mít místa ještě míň, když bude mít navlečenou zimní bundu...

amabilis
15. pro 2014

@petardice Takhle to začalo u nás, taky nejdřív, že ho to tlačí, tak jsme zkusili sundat a zjistili, že je to dobré. Jezdil s pultíkem asi rok a půl.

kamino
29. únor 2020

Edit po 5 letech. Sedacku Pallas stále využíváme, prckovi je 7 a půl, pultik vzhledem K tomu, že je žížaly odložil loni, ale porad se mu po něm stýská. Kdyz spí, nemá se kam složit, tak vozí cestovní polštářek, jelikož má stale tu super vlastnost, že chrni po 10 minutach jizdy. 😉

sharika
28. srp 2020

@petardice do sedačky nikdy se zimní bundou, he to strašně nebezpečné. Vždy bez bundy.