Co podávat, aby se syn vyprazdňoval alespoň 1x denně?

kosmar
1. pro 2014

Prosim, nemáte typy co podávat aby se syn vyprazdňovat alespoň jednou denně po UM. Vystřídala jsem mléka Sunar ( po tom ho bolelo břicho). a Nutrilon ale je to stejne. Blíží se mu 4 měsíc. Pomohla by mu mrkvova stava? Čaj a vodu moc nechce.

kocour1
1. pro 2014

Nemám zkušenost s UM, takže nemůžu v tomhle radit...jen vím, že příkrmy (zvláště pak mrkev) pravidelnost stolice spíše zhoršují a že tedy rozhodně mrkev neprospěje. Pak také vím, že by se UM nemělo moc často střídat, ale že existují od každé značky řady pro děti s kolikami apod a že by to možná mohlo pomoci. Stejně tak by mohly pomoc nějaké laktobacily do střev, probiotické kapičky nebo tak něco. Vodu ani čaj děti nechtějí normálně. Poraď se v lékárně nebo s doktorkou. Záleží také jak často se vyprazdňuje (např. jednou za dva dny není problém pokud nemá bolesti)...

cabo
2. pro 2014

Ja mam maleho take na UM-Nutrilon uz od jednoho mesice. Take jsme meli obdobi,kdy nemel kazdy den stolici. Ptala jsem se na to a neni to vubec na zavadu,je to tim,ze veskere mlicko vstreba a nema co vyprazdnovat. Proto je stolice za dva i vice dni. Spise jde o to,aby jste u nej nepozorovala tvrdnuti briska a podobne. Jinak si myslim,ze neni potreba to resit.

jkur
3. pro 2014

jsme na UM, používáme bebu sensitive a ob krmení dám 8 kapiček espumisanu a máme krásně stolici každý den