Co pomáhá, když rostou zoubky?

simina9111992
23. led 2019

Ahoj muj syn ma za mesic dva roky a ted posledni dve noci skoro nespinka, budi se po hodine, place a prevaluje se. Pres den ho, ale nic netrapi, hraje si a je v klidu. Napadaji me zuby, chybi mu myslim dve posledbi stolicky, teda ma ted 18 zubu.. Jenze dasne ma uz asi mesic stejne a ted teda nevidim ani, ze by se neco prorezavalo tak si nevim rady.. V noci jsem mu dala ibalgin aby uz neplakal, uz jsem fakt nevedela a pak spal.. Nechci ho tim ibalginem ale cpat porad tak nejaka homeopatika? Co davate?

alkuska
23. led 2019

@simina9111992 Homeo ti neporadím, ale u nás na zuby pomáhá mazat calgelem, chce to ale víckrát, třeba vždy po krmení. A když to na noc nestačí, šetrnější než inbalgin je paralen. Já ho taky párkrát na zuby u dětí použila. Můj názor je, že když dítě trpí tak, že nespí několik nocí, je to menší zlo mu ten lék dát. Sama bych si v takové situaci taky nějaký prášek vzala. A u nás šlo vždy o maximálně dvě noci za sebou, kdy jsem podala čípek a bylo to, vyspala se celá rodina.

klea81
23. led 2019

Nic

kacihruba
25. led 2019

Homeopatika Chamomilla vulgaris 9CH nebo 15CH, homeopaticke cipky Viburcol, Calgel, masaz v miste, kde rostou, tvrde pecivo 🙂

nugetka20
30. led 2019

Jantarové korálky. Nám pomáhají od prvního zubu - u všech byla rýma, křik, bolesti. Po nasazaní korálků je sice syn takový "citlivější", má rýmu, ale spí hezky, nebudí se bolestí. Calgel a podobné chemie jsem mu dávat enchtěla, jsou na to alergie. Na jantar pěju jen chválu 🙂

vita_
30. led 2019

@simina9111992 Mám teda menší dítě, ale na první zoubky nám pomohla hřebíčková tinktura, na vatičce do uší jsem mu potřela dásně a bylo po bolesti, je to teda hodně aromatické a asi nic moc na chuť, ale než se zoubky prořezaly, stačilo jednou potřít a bylo.