Cvičení s miminkem bez plenek. Jak na to?

agnes_123
4. črc 2020

Hezký den,
mám možná hloupý dotaz, ale mám 3 doporučení od doktorky a nechápu, jak to udělat ☺
Máme hodně cvičit pasení koniků apod., máme to dělat na zemi na podložce podobné žíněnce, a zároveň je ideální cvičit bez plenek!
Tak to mi řekněte, jak toto vyřešit 😃 pokud jste některá hodně s miminkem cvičila, jak jste to dělaly, aby miminko nebylo za chvíli mokré, protože miminka prostě čůrají.

Děkuji

beruska1889
4. črc 2020

@agnes_123 mám 3 měsíčního chlapečka, cvičíme 4x denně Vojtovku, musí být nahatý a nějak to neřeším, občas se u toho počůrá, ale to nijak neovlivním... Tak to utřu, uklidím a jedeme dál... snažím se fakt poctivě, ať s tím můžeme brzy skončit... 😉

atekram42
4. črc 2020

No, tak ideálně, když to bude omyvatelná podložka, třeba taková ta cvičící karimatka nebo žíněnka potažená omyvatelným potahem, je jasné, že nebudete cvičit třeba na molitanové matraci 🙂 A když se počůrá, tak čemu to vadí? Prostě se to utře a hotovo. Když se i pokadí, jako že to se taky děje často, tak se ta podložka navíc ještě omyje a může se pokračovat ve cvičení 🙂

antilopkax
4. črc 2020

Cvičila jsem s nahatym dítětem. Dala jsem pod něj látkovou podložku, když ji počůral, tak jsem ji vyprala. Kamarádka dávala ty nepromokavé jednorázové podložky, ale to mi přišlo škoda.

mourovatakocka
4. črc 2020

Dávala jsem na deku, někdy prostě jen na podlahu. V případě nehody umýt a jede se dál 🙂

elesse
4. črc 2020

Bud prevalovaci podlozku pratelnou nebo obyc latkovou plenu a hotovo

agnes_123
autor
4. črc 2020

Děkuji za tipy. Udělám to tedy tak, že ji dám na zemi nahatou na přebalovací podložku.

hezz17
5. črc 2020

@agnes_123 to doteď nebyla nikde na volno bez pliny? 🤔

daasqua
5. črc 2020

Já jsem tedy exot, ale cvičili jsme v plence, protože jinak bych se k tomu nedokopala. Kadila 10x denně, to bych se jinak zblaznila, i u reha pokadila celý stůl.

ondul
5. črc 2020

No, náš kluk je nahatej vlastně furt, když jsme doma. Když ho nesu, tak dám mezi nás plinu, na zemi ma rozložený velký inkontinencni podložky, když se pocůra, prostě to utru. No problemo.

me_druhe_ja
5. črc 2020

@daasqua taky cvičím od začátku v plince 🙂

agnes_123
autor
6. črc 2020

@hezz17 no na prebalovaku. Tam tráví v součtu opravdu hodně času, protože si s ní povídám, právě tam s ní cvičím a tak. Máme velký prebalovak jako u doktorky. Ale Mudra mi právě řekla, že na tom prebalovaku už ne. No a jaksi nechci mít všude loužičky ☺ ale už jsem to vyřešila dekou a přebalovací podložkou.

agnes_123
autor
6. črc 2020

Já vím, že můj dotaz je asi trochu pitomý, ale čtvrt roku s ní cvičím na prebalováku a vím, kolikrát si učůrne. Mně přišlo vůbec divný ji dávat nahatou jinam. Ale už jsem si to doma preštelovala a děláme to "ponovu" ☺

lula86
9. črc 2020

@agnes_123 pasli jsme bez plen i za cenu větší spotřeby jednorázových podložek a tedy na zemi. Před tím jsme cvičili na přebalovaní pultu ze začátku.