Dobry den vsem maminam a nebo tem, kteri navstevuji tento Blog a deli se o sve radosti, strasti, ci zkusenosti..
Pred deseti mesici se nam narodilakrasna holcicka ,ktera ale v sucasne dobe jaksi nedokaze opravdu odpocinout.Pokazde,kdyz se vzbudi, at je to rano ci po odpoledni sieste, otvira se ji pusinka a zyva. Navis se nam z odpoledni siesty budi krikem,podotykam ze ne placem..Rikame ji uz svycary ,protoze dyl jak 1h 40 min nevydrzi.Je jedno, jestli ji ulozime hned po obede - bez ranni siesty - max.30 min., ci ve 14.30.Podotykam,ze pres noc vydrzi spat od 21.30 tak max.do 7.30..
Kdyby mel nekdo radu, jak primet takove male stvorenicko ,aby si opravdu odpocinulo,tak bude vdecna..
pekny den vsem..
@evik72 já z vlastní zkušenosti doporučuju ukládat pravidelně ke spánku i přes den. Když se ti budí průměrně v 7 hodin, tak bych jí dala spinkat v 10 a pak po 14 hodině ( i když možná i dýl, protože když chodíte spát až v půl 10, tak to by byla moc dlouhá pauza) .To, že ti spinká třeba jen 30 minut bych řekla, že je docela normální - teda alespň u nás to tak taky je. Moje malá se občas budí taky řevem, prostě se jí něco ošklivého zdálo, tak bulí. Když ti spí krásně v noci, tak bych za to byla ráda a denní spánek moc neřešila. Jsou děti, které spí třeba 2-3 hodiny v kuse, ale to tvoje ani to moje bohužel mezi ně nepatří. Jo, a ještě - ta moje přes den spí jen v kočárku (než usne, tak jezdím po dvoře a pak kočárek stojí).
také jsme ted měli období,kdy se malá budila do příšerné nálady a dokázala nějaký čas řvát 😅
nevím,čím to bylo?naštěstí je to snad za námi.....Neřekla bych,že je to z nevyspání,prostě vstanou ,,prdelkou vzhůru"