Dvouměsíční miminko kaká cca jednou týdně

saja23
6. led 2017

Ahoj maminky, prosím o radu. Moje dvoumesicni dcera kaká cca jednou týdně. Jsme plně kojení. Mudr mi říkal ze je normální kdyz ma miminko i tyden pauzu. Je ale normální aby to takhle měla pořád? Davam ji i 2x denně fenyklový caj, vždy tak 10-20ml. Moc dekuji za odpovědi!

sasui1
6. led 2017

Takze budete vic verit neznamym osobam z anonymniho webu nez svemu dr? Asi byste se mela zamyslet nad vymenou pokud mu neduverujete ani v takove prkotine. A k tematu...ano je to normalni.

saja23
autor
6. led 2017

@sasui1 kdo říkal ze mu nevěřím! Ja se ptám zda je normální aby to takhle mela pořád. Vždy jednou týdně. On to říkal tak, ze dite kaka kazdy den a pak muže mít tyden pauzu a pak zas kakat kazdy den. Proto se ptám tady zkušených maminek nez se k dr dostaneme 😉 . Diky za odpověď, i kdyz by mohla byt mene arogantní.

netopejr
6. led 2017

@sasui1 Jestli bezmezně věříte svému mudr, a informace od něj si neověřujete, asi byste se mela zamyslet sama nad sebou a ne se navážet do někoho, kdo třeba důvěřuje, ale ověřuje. Třeba má autorka dotazu vyšší IQ než Vy a z odpovědí, kterých se jí tu dostane, si informaci pro ni podstatnou dokáže vyfiltrovat i určit pravděpodobnost spolehlivosti informací od cizích osob.
Nebo Vy snad neznámým lidem v diskusích záměrně lžete? I v oblasti dětské stolice....?

netopejr
6. led 2017

Obvykle kakají denně, občas obden. Kamarádka má děti, z nichž jedno kadilo 1x za tri týdny, odmalinka, snad celý první rok, plně kojeno.
Netrpělo zácpou, nepotřebovalo pomáhat, prostě to tak mělo. Jak se to do něj vlezlo, je záhada.
Nebylo to kamarádčino první dítě, takže to vůbec nechápala, jak je ro možný... 😀
Moje děti takhle malé kadily denně nebo i 2x, jedno ale na nas nezvykle jednou za 3 dny. Ovsem nemělo vůbec nikdy konzistenci michanych vajicek, ale na miminko docela tuhej bobek, coz mi přišlo hrozně divný, ale asi tim pádem nebyla střeva tak plná. Taky jsem z toho byla občas nervozni.
Pokud tím dcerka nejaj netrpí, a jinak se ji evidentně daří, tak to bude ok. 😉

saja23
autor
6. led 2017

@netopejr moc děkuju za odpověď! Ona prave neplace skoro vubec, jen u večerního kojeni protože je uz za ten den unavena. Ani ji brisko neboli a ma ho normální měkké a prohmatatelné tak ja doufá ze je to v pořádku no. Každopádně se jeste u dr ujistim jednou. Ono je to mléko pry strasne dobře vstřebatelné no. Tak uvidíme... děkuji 🙂

panickatlamicka
6. led 2017

@sasui1 no nekdy mivaji dr tak zcestne rady, ze se duvere v anonymni uzivatele internetu ani nedivim. jinak jo, v tomto pripade ma dr recht.

panickatlamicka
6. led 2017

Nemusi kakat i 14 dni. dulezite je curani. 🙂 neboj, malicka je urcite ok. @saja23

sasui1
6. led 2017

@netopejr no tak myslim ze tento problem je popsan dnad ve vsech letaccich. Brozurkach ci knihach venujicich se kojencum. A taky jsou o nem desitky diskuzi. Ale chapu ze diskuze dite kaka 1 za 7 dni nemusi nekomu dat odpoved na jeho otazky kdyz jeho dite kaka jednou tydne tak je lepsi zalozit novou...

sasui1
6. led 2017

@panickatlamicka tak asi zalezi na dr. Me zkusenosti jsou spise opacne. Resila jsem take problem se stolici 3mesicniho ditete. Zadala jsem probpem do vyhledavace. Naslo mi to par diskuzi. Procetla jsem rady zkusenych matek. Poradila se s dr. A kupodivu jeji rady byly prinosnejsi. Nerikam Ze to tak musi byt vzdy. Taky se podivam do diskuzi...ale fakt bude kvuli kazdemu * zalozena nova diskuze? Potom to ztraci vyznam a nic se ve foru nenajde kdyz se proklikavate stejnymi dotazy...

panickatlamicka
6. led 2017

@sasui1 tak se muzes stat adminem a hlidat to tady a promazavat. 😉 Tvoje poucovani je opravdu prudicske, to se na me nezlob. Stacilo mamince jako odpoved treba vlozit odkaz s podobnou diskuzi s dovetkem, ze se to jiz resilo tam. Nemusela ses hned vysmivat.

sasui1
6. led 2017

@panickatlamicka zase kdyby se v diskuzi neobjevil aspon jeden prudic tak je to fakt jen o ho*ne ;)

saja23
autor
6. led 2017

@sasui1 tak pokud je pro vas prudeni tak zábavné a dulezite tak jdete prudit třeba své děti. Pokud neumíte odpovědět jinak nez aroganci tak se raději do diskusí ani nezapojujte. Nemyslím si ze o takové odpovědi někdo stojí.

panickatlamicka
6. led 2017

@sasui1 v tom pripade ses sveho ukolu zachranit nudnou diskuzi zhostila se vsi paradou.