H. Karp a jeho metody, jaké máte zkušenosti?

kosarovapavla
21. bře 2014

Jaké máte zkušenosti/názory na metody H. Karpa ? Používáte je?
Za mě jednička s hvězdičkou a pro všechny velké doporučení!! 🙂

mischu
21. bře 2014

V prvních dvou týnech fungovaly jen některé z jeho metod, pak už vůbec. Malý byl uplakaný do 6t, a nefungovalo to. Každé dítě je individualita a reaguje na podněty různě.
Už v porodnici říkaly sestry, na dítě nesyčíme. Já teda s mojím chlapečkem vždy mluvila a konejšila jej, jako vnímající bytost.
Ještě ke knize samotné - je psána jako pro pitomce 🙂 a to, na co by stačila brožura o 4listech, potřeboval sepsat celou knihu. Ale v Americe už to tak bývá, že všechno opakují x-krát po sobě, doplňují to úžasnými lidmi, kterým to úžasně fungovalo, nejdřív byli překvapení a pak nadšení. A všechno je úžasné

kosarovapavla
autor
21. bře 2014

No.. opakování je matka moudrosti. Myslím, že pro prvorodičky a ty, které nevědí vůbec nic je vlastně docela fajn si to párkrát připomenout a ještě třeba zapamatovat díky nějakému příběhu, ač je i smyšlený.
Vnímající bytosti to určitě jsou, ale na jiné úrovni a proto si myslím, že tato komunikace s nimi je na místě... moje holčička s jeho metodami krásně "funguje" nemohu si stěžovat.. ba naopak, když vidím, jak je klidná a spokojená, hřeje mě to u srdce.