Jak dlouho mám nenutit dvouleté dítě jíst?

simina9111992
16. črc 2019

Ahoj potrebuju poradit🙁 od soboty nas dvouletak stune, ma anginu a natekly krcik a vse s anginou spojene.. Dnes teda uz lepsi, horecku srazime a uz lepe dycha, ale problem je, ze nechce vubec nic jist.. Pije celkem dobre, ale uz to je dnes 3.den co nic nejedl.. Nic do neho nedostanu.. Zkousela jsem polevku, presnidavku, jogurt piskoty, nic proste.. Hrozne se bojim, aby z toho uplne nezeslabl, kdyz nic neji.. Je to normální? Nebo to uz mam resit s mudr?

pajamo
16. črc 2019

Moje když měla anginu, nejedla skoro týden. Hlavně že pije, moje pak jedla zmrzlinu 😉 Oni to pak doženou, doktorka nad tím jen mávla rukou.

astyna88
16. črc 2019

Neboj,on to pak dozene. Ja jako mala nemohla taky jist, bolest byla fakt hrozna...

sister05
16. črc 2019

Jestli ho furt bokivv krku, kup nanukac, nech ho trochu povolit. Je to mlicny, čili trochu bílkovin, navíc sladký a studený. Třeba se chytne . Držím pěsti 👍👌

simina9111992
autor
16. črc 2019

Dekuju holky, uklidnily jste me.. S tim nanukem se chytl, ji mlecnej kornout

cuuza
16. črc 2019

Na anginu vždycky zmrzlinu... Moje oblibena nemoc v dětství 😀

zmrzlinka
17. črc 2019

Dcera skoro tříletá celou dobu co měla antibiotika tak jenom uzobavala.V pátek dobrala ATB a až včera začala normálně jíst.Syn má dnes druhej den ATB na angínu a dnes jedl 3- krát a ani jednou to nedojedl 😞

prejeta_zaba
17. črc 2019

Mělas někdy angínu? Máš problém polknout sliny, natož cokoliv jinýho. Btw. antibiotika by měly tak do 2-3 dnů zabrat a bolest rapidně polevit, s jídlem ještě vyčkej, ale jestli mu to nepřestane, probrala bych to s doktorem, ať se zbytečně netrápí. Jinak lepší studené než teplé, míň to dráždí - co zkusit kromě té zmrzliny třeba vlažný vývar nebo polívku obecně (studený by byl asi dost hnus) nebo nějaký koktejl z ovoce? Vyhnula bych se teda mléčným výrobkům... A na jídlo opravdu nespěchala, i kdyby nejedl týden, nic se mu nestane, jen musí pít.