Jak nejlíp bránit děti před nemocemi?
Chtela jsem se vas zeptat,co davate svym ratolestem kazdy den jako prevenci pred nemoci popr.jak je chranite?mam na mysli napr.nejaky sirup s vitaminy,ktery davam ja svemu synovi kazdy den ale mam pocit ze nejak neucinkuje ze to je jen vyhazovani penez do luftu.a take co bych mohla davat sve petimesicni dcerce?co znate co je zarucene fakt dobre a jste spokojene?a jaky je vysledek?dekuji

•
5. říj 2009Holky tak zadna tu nemate co napsat?
0
nekojim.ovoce a zeleninku davam take ale uz treti den ma zvysenou teplotu jen mirne a pak to odezni.treba ji ma rano a vecer nic.tak nevim co to znamena.u doktorky jsme byli,ma tyden po angine a ted toto.jinak je vesela,hodna.jen ta teplota me znepokojuje.tak jsem myslela ze ji budu davat neco navic pro lepsi imunitu
pro adrianku nebo gabrielku? miminkům asi nic, kolem třetího věku co nejvíce ovoce s vitamínem C, zeleninu a čerstvý vzduch.
suki no to jsem si taky myslela az uz treti den zvysena?ma do toho i mensi prujmik.tak mozna mas pravdu ale na to ze mam maleho nemocneho(na antibiotikach)zrejme to nebude jen tak.a ktera mlicka podle tebe podporuji imunitu?ja bych rekla ze vsechna ne?🙂davame nutrilon ale dnes mi prisel postou balik a v nem hami mleko cele,prikrm a presnidavka.premyslim ze prejdem na hami i z duvodu financnich.a s tim otuzovanim si to myslela jak?jako kazdy den treba davat do vlazne vody?
suki, nikdy to není 100% jisté, nekojené děti nemarodí , kojené jsou samá rýma.....,ale kojení je v tomhle ohledu určitě moc moc důležité, a dobře jste to udělali...v žádném UMnebude to,co dá mamča ve svém konkrétním MM.
Jinak souhlas - je to dané i geneticky, ovlivni 😉 😉 t se to dá jen zčásti
Jinak souhlas - je to dané i geneticky, ovlivni 😉 😉 t se to dá jen zčásti
Začni psát odpověď...

Odešli