Jak oblékat mimi - 2 měsíce?

petramana
10. čer 2022

Ahoj holky, prosim vas, jak mate v tyto teple dny oblecene mimi v kocarku? vubec nevim jestli i nejak prikryt, cepicka,... ja davam body s dlouhym, dupacky, cepicka a kocarek je zakryty tim "deklem" co k nemu patri... neni to moc?

martulka88
10. čer 2022

@petramana Syn 4měsíce. Když je do 20°C, má dlouhý body, tepláčky, dečku (slabá) + beru s sebou pod kočár mikinku a slabou čepičku, kdyby foukalo. Když je fakt teplo, svítí slunko, tak krátké body + punčošky (máme doma slabší), lehoučký svetřík a letní dečku vozím pod kočárem (něco jako plínka). Vždy kontroluji, zda je teplý a nebo zda se nepotí na krku - podle toho strojím.
"Dekl" jsem odbourala, jakmile bylo 15°C a nefoukal studený vítr (bydlíme v podkrkonoší). Ale je to i hodně o miminku - my jsme ještě v květnu malému dávali slabé rukavičky - jak nemá pořádnou termoregulaci, měl studené ručičky a vadilo mu to.

krisstina93
10. čer 2022

Dcera má 4 měsíce, dekl na kočár nedávám dávno, protože pod tím by se upekla. Jinak chodí v dlouhém body, tepláky, ponožky, po ránu teda ještě slabší mikinku a toť vše, v kocarku mám slabší deku, kdyby byla zima, ale tu moc nevyužíváme. Když je odpoledne echt horko, tak už jezdí jen v letních šatech.

jirovapa
10. čer 2022

@petramana syn má 4 měsíce. Většinou má body s dlouhým rukávem, tepláčky, ponožky. S sebou mám vždy čepici, klobouček, mikinu. Když bylo teď extra vedro, tak měl body s krátkým rukávem, tepláčky (někdy kraťasy) a bez ponožek (ty jsem v případě potřeby nandala). Vždy kontroluji teplotu pod krkem. Horní dekl od kočárku nedávám, to by se v kočárku upekl. Mám na přikrytí mušelínek nebo lehčí deku.