Jak to dítě zvládá bez táty už od narození?

lolina16
7. kvě 2016

Maminky, jak to dítě zvládá bez táty už od narození? Je to hodně špatný? Podepíše se to na nich?

rebe
7. kvě 2016

To, že se bez táty narodí, neznamená, že bude bez táty napořád. Svět je plný báječných chlapů, brzo potkáš někoho, kdo bude prima partner pro tebe a milující táta pro tvé dítě. Bez chlapů je to těžký, s dětma ještě víc...

lenickakl
7. kvě 2016

Ja mam uzasnou rodinu, takze me zivot bez taty nijak nepoznamenal.

andreaandrejka
7. kvě 2016

Mam kolegu,ktery od narozeni vyrustal bez taty. Ted,v dospelosti rika,ze detstvi bylo fajn,mama skvela,mel vsechno,ale muzsky element chybel.
Jestli se to na diteti podepise,ti asi rekne ono samo,jednou,az bude dospele.

korinka8
7. kvě 2016

Take nemame tatinka ... Doufam ze se casem naky najde ... 🙂
Uz jen doufam ze biologicky ... Nebude delat probleny ...

lolina16
autor
7. kvě 2016

@korinka8 přesně tak ☹

koordinatorka_odboje
7. kvě 2016

vůbec ne

korinka8
7. kvě 2016

@lolina16 mas uzsnej kocarek .... Vazne uzasnej ;) co to je ?

lolina16
autor
7. kvě 2016

@korinka8 děkuju, wiejar evado 🙂 krásný kočárky mají🙂

siiia
8. kvě 2016

jsem sama od 5. měsíce těhu, dcerka má teď 2,5 roku... řekla bych, že je víc na mě závislá, ale období - já chci jen maminku - mají i děti od kamarádek, co mají doma starajícího se manžela, tudiž si tím nejsem až tak jistá, ale tím, že je se mnou 24 hodin denně, tam ta trošku větší závislost možná bude, každopádně nic, co by se nedalo zvládnout... denně k nám chodí mí rodiče, bydlí o 2 vchody dále a dědečka prostě miluje, jelikož je to mužský element, co ji doma chybí, taktéž jsem si všimla, že už tak od 1. roku dělá na mužský různé úsměvy a oči 😀 v pátek jsem s ní byla v parku a malá tam místo na průlezačkách lítala okolo jednoho pána a různě se před ním předváděla... myslím, že i díky tomu má teď nejlepší období někoho nového do rodiny příjmout... každopádně nemám vůbec strach, že by malé něco chybělo... ať už, co se lásky týče, finančně na tom taky nejsme špatně, i když nemáme alimenty, máme skvělou rodinu a přátelé, takže já jsem ráda, že i když se mi nepovedlo malé vybrat správného tatínka, tak tím nebude trpět ani ve školce a školce, bohužel těch dětí bez tatínků je dnes opravdu hodně, tak nebude za žádného exota....

minonnka
8. kvě 2016

Myslim, ze je to hodne individualni a az cas ukaze. Zalezi, jake je dite, jaka je rodina a okoli. Znam hodne maminek co to zvladaji samy s ditetem a deti jsou kazde jine. Nektere kamaradky maji uz nove partnery, nektere ne, nechteji se otravovat doma s chlapem, staci jim jejich dite a jeji rodina.
Synovec tatu "nema", ale ma sveho dedecka. Na otazku jedne pani, co dela tatinek, odpovedel, ze je dedecek v praci 🙂 Kdyz jsme si poridili rodinu my, tak v zacatcich tak zvlastne koukal, ze jsme tri (mama, tata a syn), casem, ze slysi volat tati, tato... Uz si zvykl, nepta se kde ma tatu, nikdy se neptal. Jako by vedel, ze je to "tabu". Pujde do prvni tridy a myslim, ze tam to asi brzy nastane...otazky. Budou tam ukoly typu nakresli mamu a tatu, co delaji tvi rodice apo.
Zalezi i na tom, jestli sveho tatu bude dite pozdeji vidat, slyset o nem...nevim, jak to mate domluvene...
Dnes je to celkem bezne, ze deti neziji se svym tatou, ne jak za nasich mladych let, kdy se ostatni deti smaly tem co jsou z rozvedenych rodin (zazila jsem), nosi bryle ci rovnatka.
Preji hodne stesti v budoucnu 😉