Jaké rodinné auto? Aby se vešla dvojčátka i 7letá slečna

lennji
3. dub 2015

Ahoj maminky dvojčátek 🙂 Můžu se zeptat, jaké máte auto? Jaké je nejlepší pro dvojčátka tak, aby se tam vešli spolu se 7mi letou slečnou a k tomu kočárek a třeba nákup nebo kufry na dovolenou? 🙂

wendy_
3. dub 2015

My mame citroen berlingo. Vyhral u nas diky cene. Jinak tri autosedacky se vejdou do fordu galaxy nebo s-max, pak wolksvagen sharan a nebo seat alhambra. A urcite jsou i dalsi auta.

hansed
3. dub 2015

Nemáme dvojčátka, ale plánujeme 3.mimčo do budoucna a jak se vejdou sedačky?
Jde o to, co od auta očekáváte, ideální je auto se 3 rozdělenými sedačkami - např. Seat alhambra, VW Sharan, Ford Galaxy, Ford Smax, ty mají dělené 3 sedačky, tudíž 3 autosedajdy se tam vejdou. Plus mají velikýýýý kufr, takže kočárek dáš i nesložený. Pokud bys chtěla i místo pro někoho navíc, pak nějakou dodávku, např. VW Transporter... ten je až 9místný...
Pak je možnost Berlingo, ze stejné kategorie to je Renault Kangoo a Fiat Doblo 🙂 U těchto aut jsou zadní dveře pošupovací a ne všechny modely mají dveře na obou stranách, na to si dát pozor kvůli přístupu k autosedačkám...
Na výběr máte 🙂 Teď záleží na vás, co se vám bude líbit, jaký motor, jakou cenu apod. 🙂

anetka1701
3. dub 2015

Já pořád uvažuju, že až budeme čekat třetí, půjdeme zpátky do Octavie - s velkym kufrem... Měla jsem jí, tři sedačky se vešli a je to moc prima auto... Teďka je pryč, máme nějaké SUV a vůbec s ním nejsem spokojená a chci zpátky Octávku :o)

jitavrtule
3. dub 2015

Tři autosedačky se vejdou bez problému i do Fordu Mondeu (vyzkoušeno na neteřích). Máme kombík - kufr veliký, ke kočárku se rozhodně vejde i nákup, s kufry na dovolenou - to asi záleží jak úsporně balíte 🙂 Každopádně s Mondeem velká spokojenost, pořád je to (v uvozovkách) normálně velké auto, ale vnitřní prostor báječný.

aajda
3. dub 2015

No my teď kvůli třetímu přešli z Oktávky na Galaxy. Naše 3 autosedačky (vejce, 9-18kg MC Tobi a Cybex 15-36kg) se do oktávky prostě nevešly. Kamarádka má vejce a dvě 9-18kg Romer a vejdou se, ale musí bouchnout dveřma.
Na Galaxy mě mrzí jen to, že nemá šoupací dveře.

kata1988
3. dub 2015

My máme Berlingo v takové lepší výbavě, je to slušně prostorné auto, 3 samostatné sedačky a má šoupačky, což je praktičtější. Ale kdybych čekala dvojčata,tak bych zkusila před koupí narvat do kufru ten velký kočárek. Pokud by se stěží vešel, tak bych volila asi radši z jiných aut: Galaxy, Sharan, C4 Grand Piccaso,atd. Ale do auta typu VW Trasporter bych nešla kvůli tomu že je až moc velké a tím pádem žíznivější.

kamilka007
4. dub 2015

Mame Ford S-Max, protoze jeste planujeme 3. dite. 120% spokojenost - vzadu tri plnohodnotna sedadla, vsechna polohovatelna, a kufr obrovsky - vozime min. 3 zavazadla, kocar a velkeho psa. 🙂 A kocar (velka terenni Teutonka) se do kufru vejde i neslozena, coz me hodne bavi. 🙂 Pritom je to porad osobak a vypada skvele. Maji i motory, co zerou < 6l/km.

veruska007
9. dub 2015

Za mě nissan almera tino, verze po face-liftu (ten byl cca v roce 2004?). Úžasné auto, nedám na něj dopustit. Vlezou tam i tři velké autosedačky storchenmuhle starlight SP, s vajíčkem tam byla ještě mezera. Bezpečné, prostorné auto, má poměrně malou spotřebu (okolo 6l/100 km diesel při jízdě po městě), perfektně se ovládá. Do kufru se v pohodě nabalíme na týden dovolené, vč. jídla a kočárku.

ipkh
9. dub 2015

Koupili jsme ted VW Caddy v benzinu. Kufr ma asi o 30 cm delsi nez Berlingo. Zadni dvere mame dvoje a soupaci.
Kocar jeste nemame vyzkouseny.

evly
30. dub 2019

jen k oživení tématu, kdyby někdo zrovna sháněl, prodáváme našeho vymazleného milovaného S-Maxe, který je pro 3 děti (osoby) vzadu naprosto komfortní. Manžel je vymyslo, co se týče výbavy - vyhřívané čelní sklo, sedačka, navigace, telefonování nahlas prostřednictvím auta přes bluetooth, parkovací senzory a tohle auto splnilo očekávání, navíc se nám strašně líbí i vzhledově, černá se zatmavením v kontrastu s červenými zadními světly a červeným podsvícením palubky 🙂 Kdyby měl někdo zájem, mám jej tady v bazaru. A abyste si nemysleli, že chválím jen při prodeji, tak jsme s ním tak spokojeni, že pořizujeme stejné auto, jen o trochu novější s pár dalšími požadavky mého vybíravého manžela 😀