Jaké umělé mlíko, když nekaká? 😞

tereza209
25. bře 2018

Ahoj holky už jsem vážně zoufalá. Malý dva měsíce už má páté mlíko a pořád to není ono. Nejdřív Nutrilon klasický modrý pak Hipp bio combiotik, Beba A. R., Beba sensitive po všem měl zácpu tak jsme teď na Nutrilon omneo comfort. Po tom sice zácpu nemá, ale zase nekaká, vydrží nekakat i 5 dní a pak už se kroutí a brečí bolestí takže mu pomáhám rourkou. Myslíte, že mu nemusí sedět UM když nekaká nebo je to běžné a upraví se to až se začne více hýbat? Dr. mi řekla ať mu dám kousek glycerinoveho čípku, ale po něm se taky nevykakal akorát hrozně brečel :,( jinak prdí hezky. Dávám mu ještě Bio Gaia a Infacol. Ale to kakaní mi nejde do hlavy zda je to mlíkem nebo ne, ale když měl tu zácpu z těch předchozích mlík tak ty tuhé bobky vytlačil sice u toho brečel, ale vytlačil je sám bez pomoci a teďka, když to má krásně řídké tak to nevytlačí :( máte některá podobnou zkušenost?? příští týden nas čeká vyšetření zda má v bříšku vše v pořádku :,(

Děkuji všem za rady a podporu!! :srdce

ivuska1986
25. bře 2018

Ahojky, no my prestaly kadit ve tretim mesici, jezdila jsem s malou tri tydny kadit k doktorce co sedm dnu. Prdiky odchazely, ale nekadila. A kazdy vecer od 18:00 proplakala, pak jsem nasadila Enticon a od te doby byl klid-kadi pravidelně, prdikuje bez pláče. Jsou to probiotika se simeticonem. V infacolu je tez obsazen simeticon, ale v mensim množství a Biogaia je podle me k nicemu, nam nepomohla.Jinak my jsme kojeny, tak nevim no. Nicméně drzim palce, at je brzo klid, vim, ze je to psycho.

sell1
25. bře 2018

My měli uplne stejný problem a vyřešilo to až kdyz jsme změnili mlicko na Sunar HA, nasadili Probio Maxik a vysadili Sab Simplex (kapicky na prdiky bohužel mohou způsobovat zacpu).

gembula
25. bře 2018

Najit UM, které mimču sedne je peklíčko... Naše malá po Nutrilonu kakala jednou týdně, tak jsme zkusili Sunar Complex. Po něm sice kakala jednou za dva dny, ale často ublinkávala. Teď jedem týden Sunar AR, který by měl i změkčovat stolici. Kaká po něm 2x denně (sice tužší hovínka, tak se víc nadře, ale nepláče u toho) a jako bonus skoro neblinká 🙂. Tak jsme snad konečně našli to pravé...držím palce i vám!

kolly25
26. bře 2018

A zkouseli jste masirovat brisko? Pomuze tah "I love you"....

teerreezzaa
26. bře 2018

Malého mi v nemocnici v měsíci a půl ucpali tak až si tlačením vytlačil pupeční kýlu a nehodlali nám mlíčko změnit, že prostě musí mít to co mu dávají. Malej neprděl, při každým tlačení plakal a nekakal. Po propuštění z nemocnice ve dvou a půl měsících jsme přešli na mlíčko Nutrilon omneo comfort, přidali biogaiu a do každého jídla jsem dávala kapičky espumisan. Trvalo to asi 14 dní než malej začal sám v klidu kadit bez pláče. A dokonce už nám zmizela i pupeční kýla a kakáme 2* denně bez problémů. Takže jsme našli pro nás to pravé, ale každý miminko je jiný. Budu držet palce ať najdete to správné pro Vaše.