Jet nebo nejet na sestřiny čtyřicátiny, když měl syn minulý víkend horečky?

podaji
5. zář 2019

Ahoj holky jaký je váš názor? Sestra slaví o víkendu 40. Oslava je plánována dlouho dopředu a já teď nevím jestli máme jet. Jako s mužem jsme za ty 4 roky co máme děti byli spolu asi tak 3x. Malý (15m) měl od soboty vysoké horečky. Ty trvaly do úterý. Nic jiného mu nebylo, rýma kašel nic, CRP 10. Dokonce se ani neosypal, takže Dr řekla že to byla asi nějaká viróza. Od středy už lumpaci, i víc jí jen jde vidět, že je slabší bledší. Hlídat bude babička s tetou. Oslava je 2 hod od baráku. Jeli byste?? Děkuji

lolam10
5. zář 2019

Urcite bych jela.babicka se postara.a kazdy par spolu potrebuje byt i bez deti...

waloiss
5. zář 2019

Taky bych jela 🙂

dora13
5. zář 2019

Urcite. Evidentne uz je zdravy, do patku to bude zase jeste lepsi. A kdyby nedejboze byla nejaka krize, tak dve hodiny nic nejsou 🙂 Uzijte si to.

zelenaesmolda
5. zář 2019

urcite bych jela.to,ze mate dite jeste neznamena,ze prestanete zit

klpoiu
5. zář 2019

Neváhej a užij si to!! Buď taky někdy sobec. 😀 Malej bude ok. Babi a teta se postaraji.

denca033
5. zář 2019

¨Jela bych. Pokud máš hlídání a věříš že bude vše ok jela bych. Přece taky potřebujete být spolu s manželem a vypnout.

jituli84
5. zář 2019

Pokud nekojíš a máš zodpovědné hlídání, tak bych jela 🙂

podaji
autor
5. zář 2019

Ne ne nekojim mě jde spíš o ty horečky. A je pravda že teď máme s mužem trochu krizi. Já věčně s nemocnyma dětma on v práci. Babička je výborná děti zvládá na 1.

jituli84
5. zář 2019

@podaji Jak říkám jedte , taky potřebujete bejt s mužem sami 🙂 a pokud máte babičku tak je to super 🙂

makronka222
5. zář 2019

Jo jela

pratensis
5. zář 2019

Já jsem tedy hodně opatrná, a když jsou děti nemocné nebo po nemoci, tak často plány ruším nebo měním... Ale tohle mi přijde úplně v pohodě, jela bych. Malý už je evidentně v pořádku, u babičky bude v nejlepších rukou a v krajním případě se domů do dvou hodin dostanete, takže není co řešit. Partnerský vztah potřebuje taky opečovávat, užijte si to!

pink_unicorn
5. zář 2019

Záleží hlavně na babičce. My jsme jeli, když měla dcera neštovice. Moje máma řekla, že s na to necítí, že by se bála. Tchýně, že úplně v pohodě. Řekli jsme ji, kdyby se nedejbože něco zhoršilo, ať prostě volá záchranku a že dojedeme.

blueyonder
5. zář 2019

Taky bych jela, když bych měla hlídání.

jannym
5. zář 2019

Pokud uz nema horecky, jela bych taky potrebujete nekdy byt spolu, jinak se z toho zblaznite (oba)

lenickakl
5. zář 2019

Jasne, ze jo.. Babicka neni cizi clovek a pokud s tim nema problem, nemela bych ho ani ja.

lolam10
6. zář 2019

@podaji i kdyby mel horecky tak co?!babi da prasek a potuli.to je to samy co byste udelala vy...a zvlast jestli mate malou krizi tak tim spis.mozna se muz citi na druhe koleji kdyz se furt starate o nemocne deti.dejte mu najevo ze ted je on znovu na prvni!

codal
6. zář 2019

Jela bych, když je už od úterka v pohode, dvě hodiny nejsou tak daleko, navíc verim, že babička i teta jsou zkušené maminky, které by takovou situaci zvládly než přijedete. Sestra měla taky ctiricatiny a dcera dva dny před tím jednu noc horečku. Já celu tu oslavu organizovala a hrozně jsem tam chtěla být. Dcera už byla v pohodě bez teploty, tak jsem poprosila babičku s tím, že jsem byla hodinu daleko a kdyby cokoliv, tak hned přijedu. Babička měla instrukce jak fungují čípky a sirupy. Nakonec to nebylo potřeba a všechno proběhlo bez problémů. Užijte si to!