Kde a jaké koupit náušničky?

1leny
1. únor 2021

Ahoj,
roční dcera mi teď o víkendu ztratila nastřelenou náušničku :( Mám strach, aby jí dírka nezarostla, tak chci koupit hned nové, abych jí dírku nemusela hlídat. Nastřelené se mi líbily a říkala jsem si, že další (nějaké visací třeba) koupíme později, ale takhle je možná budeme muset koupit hned. Nemáte tip, kde pořídit nějaké pěkné náušničky? A nejlépe, kdybyste mi třeba i poradily, s jakým tipem máte dobrou zkušenost - myslím třeba ohledně zapínání a tak.
Moc děkuji a hezký den🙂

pani_haf
1. únor 2021

@1leny dobrý den, řešila jsem podobnou situaci, nakonec jsem nakoupila na www.sperky-vsetin.cz, moc milá pani, která nastreluje náušnice a hlavně poradi

jednaholkaa
1. únor 2021

@1leny Tady jsme koupily https://www.zlatnictvivanek.cz/produkty/detske-.... C1945, jsou krasne. Ale maji i jine hezke..

fyii
1. únor 2021

@jednaholkaa
Jo u Vanka kupujeme celkem casto, pan je velmi solidni, a kdyz zcernaji zdarma je do pul hodky vycisti... nam cernaji z uzivani leku, ale treba u prstenu mojich se mi to nestalo nikdy. Maji krasnou poctivou rucni praci, tezko se pak vybira jinde..

1leny
autor
1. únor 2021

@jednaholkaa Koukám na to zlatnictví, ale tam to nejde objednat po netu,že? nebo se pletu?

donia
1. únor 2021

@1leny kupovala jsem na cutie.cz a velka spokojenost. Na strankach rady ohledne druhu zapinani, velky a krasny vyber, mila komunikace. Na prani mi po dohode pro starsi dceru delali vetsi zapinani. Mrkni a uvidis zda vyberes. Zaslani bylo obratem i s tou upravou.

jednaholkaa
2. únor 2021

@1leny Jaj, to je mozne :( ja je vybirala na netu, ale kupovala je tchyne. Nebo si tam zavolat. Cutie.cz si kamaradka taky chvalila..

fyii
2. únor 2021

@jednaholkaa nekolik tech nausnic u Vanka je Cutie, ale on je ma levnejsi. Ja je tam maly kupovala